Nu Skin

Coafuri simple pe care le poți face singură

Redactor Divahair.ro

Fiecare dintre noi ne-am aflat de cel puțin câteva ori în situația de a ne trezi târziu și de a nu avea timp pentru o coafură perfectă și stilată. Sau, pur și simplu, o dimineață în care părul parcă nu vrea să stea în niciun fel, indiferent câte produse de fixare am folosi. Sfatul nostru este să nu te panichezi și să salvezi acest articol pentru a te inspira ori de câte ori ai nevoie.

Tot ceea ce trebuie să știi este că acele coafuri minunate nu se nasc doar la salon, ci pot fi realizate, cu un pic de îndemânare, și acasă. Este important să urmezi câțiva pași și să ai la îndemână accesorii menite să te ajute, precum o placa de par, cu care să-ți îndrepți părul sau să-ți faci câteva bucle, bențite, clame și agrafe. Detalii aici

femeie care isi aranjeaza parul acasa

Coafură șic, gata în cinci minute

Vei avea nevoie de o placă sau de un ondulator pentru a-ți face câteva bucle în zona vârfurilor. O astfel de coafură se potrivește oricărei ținute și nu va face altceva decât să-ți evidențieze feminitatea. Piaptănă părul și realizează o cărare pe o parte, apoi, cu ajutorul plăcii sau ondulatorului, prinde ușor vârfurile. Lasă șuvițele de păr prinse în agrafe timp de cinci minute și apoi piaptănă-te din nou. Vei observa că părul tău are foarte mult volum și arată elegant.

Coada tip funie, inedită și ușor de realizat

Este poate una dintre cele mai ușoare coafuri și se realizează în doar câteva minute. Ce trebuie să faci? Înainte de a începe, poți îndrepta un pic părul pentru a da acel aspect neted părului. Apoi, strânge părul într-o coadă simplă cu ajutorul unui elastic rezistent și împarte părul în două secțiuni egale. Le răsucești între ele astfel încât să obții o funie și o prinzi cu un elastic transparent. Aplică un strat consistent de fixativ pentru ca această coafură să reziste cât mai mult.

Cocul la spate, simplu și elegant

Pentru această coafură este suficient să-ți strângi părul într-o coadă, pe care să o răsucești apoi sub forma unei spirale. Fixează vârful cozii sub elastic sau cu ajutorul unor agrafe. Se poartă iar plasele pentru păr, care pot fi folosite pentru a obține un coc elegant și inedit. De asemenea, dacă vrei un look stilat, poți prinde în jurul cocului o eșarfă din mătase și să lași marginile să cadă ușor pe spate. Vei obține o coafură romantică și originală, mai ales dacă alegi un model colorat.

Părul prins într-o parte cu agrafe

Această coafură este extrem de simplă și poate deveni incredibilă dacă alegi agrafe deosebite. Înlocuiește agrafele clasice, cele negre, cu unele în culori interesante sau unele în nuanțe metalice. Strânge părul pe o parte și fixează bine cu agrafe prinse una peste cealaltă, sub forma literei X, sau aranjează-le paralel. De asemenea, poți completa această coafură cu două-trei bucle realizate pe cealaltă parte a părului prins. Va da un aer elegant și stilat.

Coada de cal, mereu la modă

Nu mai este nevoie de nicio prezentare pentru această coafură. Este una dintre cele mai simple și poate fi personalizată foarte ușor cu ajutorul unor accesorii inedite. Îndreaptă părul, apoi strânge-l foarte bine și accesorizează cu o eșarfă sau cu un elastic metalic, de o grosime mai mare.

Sursă foto: Shutterstock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta