Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

10 coafuri care te fac să pari neîngrijită și vulgară

Lorena Teacă

Unele coafuri sunt foarte ușor de realizat, dar te fac să arăți de parcă te-ai trezit cu 5 minute înainte să ieși din casă.

De câte ori ți s-a întâmplat să pierzi mult timp în fața oglinzii pentru a te coafa, dar rezultatul să fie unul dezastruos? Pentru a evita să mai arăți neîngrijită, fără să vrei, trebuie să cunoști câteva dintre coafurile pe care trebuie să le eviți.

Descoperă în galeria foto de mai sus care sunt coafurile pe care trebuie să le eviți cu orice preț!

Două codițe împletite

Două codițe împletite

Nu mai ești în școala generală, când erai obligată de învățătoare să-ți prinzi părul, iar mama ta se gândea să ți-l împletească. Încearcă să uiți de acea perioadă a vieții tale, fiindcă te-ai maturizat, iar codițele împletite nu mai sunt pentru tine. Dacă simți nevoia sa îți împletești părul, poți alege alte coafuri realizate din împletituri, specifice vârstei tale.

Sursa foto: Pinterest

Coada de cal

Coada de cal

Coada de cal te face să arăți de parcă n-ai avut timp nici să te speli pe dinți și ai fugit spre muncă. Te face să arăți neîngrijit, prin prisma faptului că cele mai multe femei își prind părul în acest mod, atunci când nu au avut timp să realizeze o coafură care sa le pună în valoare. Dacă ești o fană a cozii de cal, o poți face, însă trebuie să-ți tapezi bine părul în vârful capului și să-ți ondulezi puțin firele din coadă.

Sursa foto: Pinterest

Coc tip gogoașă

Coc tip gogoașă

Pe cât de repede a apărut acest tip de coafură, pe atât de rapid a și dispărut. Renunță la această coafură dacă ai părul foarte lung, pentru că riști să arăți de parcă... ai mai avea un cap. Dacă vrei totuși să îți faci acest tip de coc, îl poți realiza în zona cefei, nu în vârful capului.

Sursa foto: Pinterest

Clește de păr

Clește de păr

De multe ori vedem pe stradă femei care au părul prins cu ajutorul unui clește imens. Pe vremea bunicii, acest accesoriu de păr era la modă, însă acum trebuie să-l arunci de urgență la coșul de gunoi. Multe femei îl utilizează în momentul în care sunt pe fugă, însă este de preferat să-ți lași părul pe spate. În locul hidosului accesoriu, poți utiliza două bețe precum cele cu care mănânci preparatele chinezești, pentru că acestea se află încă în tendințe și creează coafuri chiar drăguțe.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.6 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta