5 coafuri pe care să le încerci în toamna 2019

5 coafuri pe care să le încerci în toamna 2019

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Toamna este anotimpul cel mai potrivit să încerci o tunsoare nouă. În timpul verii, căldura, aerul uscat sau transpirația îți dau peste cap toate planurile și te obligă să-ți ții, de multe ori, părul strâns. Așa că multe femei așteaptă cu nerăbdare zilele răcoroase de toamnă, ca să-și etaleze noile coafuri. Dacă nu te-ai hotărât încă ce să porți sezonul următor, poți să te inspiri din imaginile de mai jos, care îți prezintă cele mai populare tipuri de hairstyling din anotimpul ce vine. În orice caz, îți spunem un secret: influențele anilor 90 și 2000 revin în trend la sfârșitul lui 2019.

Buclele libere sau în coadă de cal

jlo & dakota

Sursa foto: Pinterest

Părul cu bucle lejere revine între coafurile favorite din sezonul următor. Fie că sunt valuri dezordonate, ca la Dakota Johnson, fie coadă de cal elegantă ca la Jennifer Lopez, buclele vor fi în trend până la sfârșitul toamnei. Lăsate pe spate, dau un aer tineresc și provocator, în vreme ce strânse foarte sus, în coadă, au un aspect clasic, rafinat și ușor retro.

Coafura cu cărare pe o parte

zendaya & jessica

Sursa foto: Pinterest

Toamna aceasta, cărarea pe mijloc lasă locul coafurilor cu părul într-o parte. Dacă ai purtat mai multă vreme cărare oe mijloc și alegi să te piepteni într-o parte, lookul tău se va schimba remarcabil, părul va părea mai bogat și vei avea un aer misterios sau seducător. Dacă alegi să-ți îndrepți părul sau să-l lași ușor cârlionțat, coafura pe o parte se potrivește la fel de bine și într-un caz și în altul.

Șuvițele împletite

ciara & margot

Sursa foto: Pinterest

Nu trebuie să fie prea multe, pentru că, atunci când sunt făcute cu talent, îți pot da un look deosebit. Chiar și o singură buclă împletită, lăsată liber peste părul cârlionțat, poate da coafurii o notă de finețe și originalitate. Mai multe șuvițe împletite peste părul drept pot sublinia aerul retro al coafurii, ducându-te cu gândul la divele anilor 60.

Cocul dezordonat asociat cu cârlionți subțiri

sophie & laura

Sursa foto: Pinterest 

Acest tip de coafură a cucerit anii 90 și revine cu forță în sezonul următor. Par să nu fie mare lucru să-ți aranjezi părul astfel, doar îngrămădindu-l neglijent în vârful capului și lăsând două șuvițe libere. În realitate, coafuri precum ale lui Sophie Turner sau Laura Harrier, care dau senzația de lipsă totală de efort și lejeritate extremă, sunt foarte atent aranjate de stiliști, tocmai pentru a părea, paradonxal, dezordonate și rebele.

Coafuri cu accesorii

kirsten & ashley

Sursa foto: Pinterest

Fie că alegi o clamă mai mare, fie o suită de panglici complicate, accesoriile de păr sunt la mare purtare în toamna 2019. Important este să fie aplicate unei coafuri sofisticate, cu bucle sau cu părul împletit în coadă pe spate. Stiliștii consideră că clamele se potrivesc cu numeroase aranjamente, tocmai de aceea sunt accesorii atât de populare.

Surse foto: IStock, Pinterest

Articolul urmator
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Ce fruct de toamna esti?
Incepe quiz
Ce fruct de toamna esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.