Nu Skin

Adio, păr ars sau deteriorat în timpul coafării! Uite cum îți menții podoaba capilară sănătoasă!

Eugenia Dinescu, redactor

Părul tău ţine pasul cu fiecare schimbare a ta, însă vopsirile repetate, coafarea folosind temperaturi extreme şi produsele de  styling pe care le foloseşti îşi vor pune amprenta asupra sănătăţii părului tău. Deşi preţuim fiecare fir de păr în parte, câte dintre noi pot renunţa la o coafură impecabilă în favoarea integrităţii fibrei capilare?

Nici măcar nu vei fi nevoită să alegi, deoarece îţi dezvăluim secretele care te ajută să obţii părul frumos şi sănătos pe care ţi l-ai dorit mereu, fără să îl deteriorezi în timpul coafării!

Respectă nevoile părului tău

„Cunoaşte-ţi tipul de păr” nu este una dintre cele 10 porunci, însă ar trebui să devină dictonul tău când vine vorba de îngrijirea părului. Dincolo de tipul tău de păr (gras, normal, uscat sau vopsit), trebuie să acorzi o atenţie sporită şi texturii sale: părul creţ sau ondulat va avea nevoie de produse de îngrijire cu o cantitate suplimentară de uleiuri emoliente, în timp ce părul fin, fragil sau lipsit de volum va fi supraîncărcat de produsele cu o capacitate mare de hidratare. Citeşte cu atenţie lista de ingrediente înainte de a cumpăra un şampon, balsam sau o mască şi vei putea observa instantaneu cum părul tău devine mai uşor de modelat atunci când alegi produsele potrivite!

Nu mai amâna vizita la coafor!

Ştim că eşti ataşată de cosițele tale, însă nu amâna programarea la stilist atunci când ai nevoie de o tunsoare nouă. Părul şi unghiile sunt ultimele structuri ale corpului care beneficiază de nutrimentele din hrană, dar și primele care se deteriorează prematur. Câtă vreme ţii morţiş să păstrezi aceeaşi lungime a părului, vârfurile despicate îţi pot fragiliza întreaga fibră capilară. Rezultatul? Firele de păr se subţiază, devin casante şi mate. Da-i mână liberă stilistului să te elibereze de vârfurile degradate şi vei putea observa cum ritmul de creştere al părului se intensifică, iar podoaba ta capilară devine instantaneu mai bogată!

Coafura perfectă începe din timpul spălării

Atunci când firele de păr sunt încărcate cu apă, structura lor devine mai fragilă, expunându-te unui risc mai mare de rupere. Renunţă la obiceiul de a elimina apa în exces prin frecarea cu prosopul şi foloseşte mişcări mai blânde de tapotare. Înainte de a-ţi usca părul cu aer cald, asigură-te că nu uiţi nici de balsamul leave-in sau de spray-ul pentru protecţie termică. Este o modificare minoră în ritualul tău de îngrijire, dar va avea un efect major asupra sănătăţii părului tău!

Schimbă modul în care îţi coafezi părul

 
 

Să obţii strălucirea şi efectul perfect finisat de la salon nu mai este un răsfăţ de care te poţi bucura o dată sau de două ori pe lună. Uită tot ce ştii despre modalităţile clasice de îndreptare a părului şi pregăteşte-te pentru o revoluţie! Dacă ai doar 5 minute la dispoziţie în fiecare dimineaţă pentru a-ţi coafa părul, magazinul Alfamag.ro ţi-a pregătit o inovaţie care îţi va revoluţiona ritualul zilnic: peria electrică ionică! Aceasta îndreaptă, netezeşte şi descurcă, însă fără a-ţi deteriora părul, din doar câteva mişcări.

 
 Perie electrică ionică pentru îndreptarea părului,
alfamag.ro, 219 lei 79 de lei

În timp ce periile rotative se pot dovedi greu de folosit, peria electrică ionică are acelaşi design precum o perie plată, însă nu o confunda cu o perie obişnuită. Tehnologia emite ioni negativi care menţin nivelul de hidratare al fibrei capilare şi „disciplinează” firele rebele, eliminând energia statică. Vitalitate, strălucire şi supleţe, în doar câteva minute!

În plus, îi poţi seta temperatura între 80 şi 230 de grade, în funcţie de textura firelor de păr: temperaturi mai mici pentru părul drept, fin sau deteriorat, medii pentru părul ondulat şi temperaturi între 180-200 de grade pentru părul creţ, care necesită temperaturi mai înalte pentru a fi modelat. Cu un cablu de 2.3 metri şi un sistem care îi permite să se rotească la 360 de grade, nimic nu te limitează să obţii rezultate ca la salon, în confortul propriei case!

Accesează magazinul online Alfamag.ro şi descoperă gadgeturile care îţi simplifică viaţa şi ritualul de înfrumuseţare!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!