Atelierele ILBAH lansează o nouă colecție de coafuri!

Atelierele ILBAH lansează o nouă colecție de coafuri!
Redactor Divahair.ro

Că în fiecare an cursanții Atelierele ILBAH, viitori Hairstyliști, au prezentat o colecție spectaculoasă de Coafuri ce a fost admirată pe scena Bucharest Fashion Week.

Totul a fost spectacol, iar senzaționalul și-a făcut loc pe scenă grație muncii acestor oameni talentați aflați la începutul carierei. Coafurile au fost ridicate la rang de artă fiind considerate unele dintre cele mai reușite coafuri prezentate pe scenele din România.

O lună de zile de muncă asiduă și peste 40 de cursanți, modele și traineri.

Atelierele ILBAH, mai exact cursanții acestei școli și trainerul Cristina Roșca, s-au pregătit aproximativ o lună de zile pentru prezentarea colecției ce a făcut senzație pe scena Bucharest Fashion Week. În proiect au fost implicați cursanți de la Coafor Stilist dar și de la Machiaj Profesional, care au realizat adevărate opere de artă dorind să trimită un mesaj simplu: SE POATE!

Tot show-ul a însemnat ingeniozitate, inedit în surprinderea frumuseții feminine. Reinventare, inspirație și expresivitate. Cursanții Atelierele ILBAH alături de trainerul Cristina Roșca, au lăsat imaginația și creativitatea să...vorbească de la sine.

1 Vezi galeria foto » 2 3
Articolul urmator
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari
La ce vârstă vei deveni mamă?
Incepe quiz
La ce vârstă vei deveni mamă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.