Nu Skin

Ce coafuri nu se mai poartă în 2017

Redactor Alexa Galgau

Mâine-poimâine intrăm în noul an și trebuie să fim pregătite pentru schimbările care vor avea loc în materie de trenduri. Dacă ești o fashionistă conștiincioasă și îți place să îți faci mereu temele în domeniul tendințelor, atunci ai nimerit unde trebuia, deoarece urmează să îți spunem la ce coafuri trebuie să renunți în 2017. Acestea au fost populare în 2016 și au fost purtate până la „epuizare”, dar acum a venit momentul să ne orientăm către alte trenduri, cel puțin la fel de interesante!

Coafuri care nu se mai poartă în 2017

Anul 2017 va fi în totalitate pe placul femeilor care adoră un stil mai natural, cu beachy waves, păr creț sau pur și simplu așa cum l-a lăsat Mama Natură, fără a-l „ajusta” prea mult. Cu siguranță, anul ce urmează va fi unul mult mai comod pentru noi din acest punct de vedere, dar cel puțin la fel de interesant ca 2016.

Iată coafurile care nu se mai poartă în 2017!

1. Cocul voluminos

A venit timpul pui deoparte burețelul pentru realizarea cocurilor voluminoase, deoarece în 2017 acestea nu vor mai fi în trend. Noile tendințe ne împing mai degrabă către minimalism în ceea ce privește coafurile, iar cele care implică folosirea unor astfel de accesorii nu mai sunt atât de populare în lumea modei. Sigur, nu trebuie să arunci bureții pentru coc, deoarece vor fi în continuare foarte utili dacă ai de realizat o coafură mai elegantă, pentru un eveniment special. Chiar dacă în coafurile de zi cu zi nu vor mai avea aceeași utilitate, ține minte că trendurile mai revin, așa că e bine să păstrezi astfel de accesorii!

2. Părul întins cu placa

Toate am fost fermecate la un moment dat de părul întins perfect cu placa, atât de mătăsos și de elegant. În 2017, te sfătuim să pui bine placa și să o folosești mult mai rar, pentru că nu se mai poartă părul foarte întins. Pentru că naturalețea este acum cheia unui hairstyle trendy, ea nu mai primește calificative la fel de bune ca în anii anteriori. De altfel, ar trebui să te bucure acest lucru, deoarece știi foarte bine cât de mult rău îi face firului de păr, în special dacă îl întinzi des și nu folosești produse pentru protecția acestuia. În sfârșit, nu va mai trebui să stai zeci de minute pentru a obține părul întins perfect!

3. Două codițe

În 2015 ne-am bucurat de trendul care ne-a adus aminte de frumoasele zile ale copilăriei: două codițe, simple sau împletite. A fost o tendință pe cât de surprinzătoare, pe atât de plăcută, însă acum a venit momentul să ieșim din pielea copilului și să „redevenim” adulți. Codițele nu mai sunt în trend în 2017, deși împletiturile sunt în continuare în topul celor mai îndrăgite coafuri, menținându-se de ani buni pe primele locuri. Optează mai degrabă pentru împletituri lejere și coafuri messy, deoarece acestea vor face senzație în anul ce urmează! Cât despre cele două codițe simple, chiar dacă apogeul succesului lor a avut loc după lansarea filmului „Suicide Squad”, datorită personajului Harley Quinn, acum a venit momentul să renunți la ele sau să le porți doar în casă!

4. Coafuri cu păr tapat

Dintre coafurile anului 2017 care NU se mai poartă, le amintim pe cele care implică taparea părului. Motivul pentru care acestea au început să intre într-un con de umbră este că nu au un aspect foarte natural. Din nou, aceasta este o veste bună pentru părul tău, deoarece taparea este foarte dăunătoare și este adesea o tehnică de care abuzăm.

5. Cocul în vârful capului

În 2017 este posibil să vezi tot mai puține femei care poartă cocul în vârful capului și coafura half bun, care presupune prinderea secțiunii superioare a părului într-un coc, în creștet. Deși a fost un trend interesant și foarte multe dintre noi am fost cucerite de el, va trebui să ne despărțim de el sau măcar să îl purtăm mai rar.

Chiar dacă aceste coafuri nu se mai poartă în 2017, nu trebuie să renunți complet la una dintre ele dacă știi că îți vine perfect, pentru că este important să adaptezi trendurile la propria persoană. Însă te sfătuim să citești și care sunt trendurile cele mai hot ale anului 2017 în materie de tunsori!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta