Ce să faci ca să ai un look impecabil pe tot parcursul zilei

Redactor Andreea Baluteanu

Ne dorim să arătăm impecabil de la ultimul fir de păr până în vârful unghiilor, fără excepție, pe tot parcursul zilei. Visăm la acea zi în care ne vom trezi desăvârșite și nu va trebui să intervenim decât cu eforturi minime asupra lookului nostru!

Deși, la prima vedere, această năzuință pare imposibil de împlinit, sunt câteva produse care ne pot asigura aspectul „ca scos din cutie” pe tot parcursul zilei care ne așteaptă! Iar aceste adevărate minuni nu sunt nici scumpe, nici imposibil de obținut!

Află secretul femeilor mereu bine puse la punct!

Peria de păr, aliatul lookului perfect

Te întrebi confuză cum ar putea un produs de beauty atât de banal precum peria de păr să facă diferența dintre un look desăvârșit și unul... modest? Imaginează-ți o coafură perfectă, un păr drept sau, dimpotrivă, buclat, strălucitor și mătăsos: nu e așa că misiunea ta e deja îndeplinită? Noi nu am putea considera o femeie cu păr de zeiță altfel decât irezistibilă!

femeie cu par frumos

Nu afirmăm însă că orice femeie care se piaptănă va arăta impecabil pe parcursul întregii zile, pentru că, din păcate, nu beneficiem toate de susținerea periei perfecte. Dacă și tu ai impresia că părul tău nu strălucește la adevărata sa valoare, nu mai da vina pe șamponul sau balsamul pe care îl utilizezi: este posibil ca peria ta de păr să te abandoneze la greu!

Ca de fiecare dată atunci când suntem pe cale să rezolvăm o dilemă de frumusețe, am apelat la ajutorul profihairshop.ro. Am descoperit aici trei perii de păr profesionale absolut magice, care îți vor dărui o podoabă capilară de zeiță. Descurcă părul, îl fac mai strălucitor, îl păstrează sănătos și, în plus, te ajută să te relaxezi!

perie albastra

Basic Blue Line Perie Ovala – 27 de lei

Începem cu o perie ovală simplă, absolut obligatorie la casa omului. Poate părea atât de banală, încât să treci necunoscătoare pe lângă ea, dar ascunde beneficii impresionante. În primul rând, are ace rotunjite din plastic, care alunecă delicat atunci când îți piepteni părul, asigurând un periaj fără dureri. Dar ceea ce te va cuceri instantaneu este efectul de masaj relaxant asupra scalpului, care va avea un efect extraordinar de destindere.

Acționând de la scalp spre lungimi, peria ovală contribuie la distribuirea echilibrată a cantității de sebum pe păr, ceea ce va imprima un luciu spectaculos cosițelor tale, dar va împiedica și îngrășarea prematură a șuvițelor.

Descurcat, strălucitor, relaxat, părul poate fi coafat fără probleme, forma ovală a periei fiind ideală atât pentru buclele lejere, cât și pentru cosițele drepte. 

   

Iar suprafaţa cu finisaj mat și inserții metalice este extrem de ușor de mânuit, astfel că vei apela la ea pe tot parcursul zilei și pentru orice tip de coafură. Peria ovală Basic Blue Line este disponibilă pe profihairshop.ro, aliatul prețios al frumuseții noastre!

perie de par natur

Perie Natur Ovală cu Peri Metalici – 23 de lei

Ești îndrăgostită de natură și nu ai putea concepe ca ritualul tău de beauty să amenințe cumva echilibrul acesteia? Ai nevoie de Peria Ovală Natur. Confecționată din lemnul natural al arborelui de cauciuc și din materii prime regenerabile, este produsul care se va împăca de minune cu interesele tale eco. Dar peria se dovedește prietenoasă nu doar cu natura, ci și cu sănătatea ta: perii din oțel sunt acoperiți cu butonașe din plastic care îmbunătățesc circulația la nivelului scalpului și care asigură acel efect extraordinar de relaxare despre care vorbeam mai sus. Astfel, te asiguri că părul tău nu e doar descurcat și aranjat, ci și îngrijit! Ce ți-ai mai putea dori?

Perna pe care sunt fixate acele este elastică, din cauciuc natural, ceea ce protejează și răsfață scalpul: de fiecare dată când te piepteni, te simți de parcă ai fi la coafor. Iar repartizarea uleiurilor naturale pe toată suprafața firului de păr are același efect, de intensificare extraordinară a strălucirii părului.

Cel mai vizibil atu al periei de păr este însă coafarea lejeră și ușoară a părului: cu aceeaşi formă ovală, peria va conferi volum cosițelor tale, care redevin pline de viață. Este exact acel secret care te va ajuta să arăți impecabil pe tot parcursul zilei.

Un păr de vedetă cere și o îngrijire de top! Peria profesională Wet Brush este ideală pentru orice membru al familiei, ceea ce o va transforma într-o achiziție necesară pentru căminul tău.

perii wet brush

WET BRUSH perie profesională – 59 de lei

Deschidem lista de avantaje cu perii Intelliflex, subțiri, fermi, dar extrem de flexibili. Acest cumul de calități îți permite să descurci și cel mai indisciplinat păr, fără pic de durere și fără a te trezi cu fire rupte. Mai mult, perii revin la forma inițială după fiecare mișcare, ceea ce asigură acel periaj cursiv, relaxant, o adevărată alinare pentru părul tău.

Dar perii mai prezintă un avantaj: sunt acoperiți cu vârfuri moi SofTips, care masează scalpul și stimulează circulația la nivelul său. Rezultatul este nu doar o piele a capului mai sănătoasă, ci și un păr mai puternic și mai strălucitor. Desigur, la intensificarea luminozității contribuie și efectul de distribuire a sebumului și a uleiurilor naturale pe suprafața firului de păr, ceea ce îți va contura acea podoabă capilară demnă de vedete!

Periile Wet Brush sunt minunate pentru orice tip de păr și pot fi folosite pe șuvițele umede sau uscate, drepte sau ondulate, pe extensii și peruci. Iar acest instrument de înfrumusețare, care îți aduce un look impecabil pe parcursul întregii zile, este disponibil prin intermediul Profihairshop.

Periile de mai sus trebuie să își regăsească locul și pe măsuța ta de toaletă, dar și în geantă, partenere loiale ale eforturilor tale de peste zi. Astfel, vei ști că, oricâte dificultăți îți apar în cale, vei avea mereu garanția unui look perfect și a unui păr impecabil, pe care îl poți aranja prin câteva mișcări simple cu peria.

Intră și tu pe profihairshop.ro și descoperă periile care îți vor contura un look impecabil pe tot parcursul zilei!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.