Coafuri care te fac să pari mai slabă

Viorica Ghinea, redactor

Credeai că vei reuși să alungi kilogramele nedorite doar dacă urmezi o dietă strictă și te antrenezi intens? Nu neapărat! Există și coafuri care te fac să arăți mai slabă la față chiar și cu 10 kilograme. Poate că sună incredibil și greu de crezut, dar este adevărat, conform specialiștilor în domeniu.

Descoperă în galerie ce coafuri te fac să arăți mai slabă la față și în ce caz te avantajează ele!

De asemenea, vezi și ce tunsori te fac să pari mai slabă!

Coada de cal cu șuvițe frontale

Coada de cal cu șuvițe frontale

Dacă îți prinzi părul într-o coadă de cal, îmblânzește trăsăturile chipului cu câteva șuvițe lăsate libere în față. Ele nu îți vor oferi doar un aer romantic și elegant, ci vor distrage și atenția de la grăsimea acumulată în zona gâtului ori de la un maxilar mai proeminent. Vei arăta mai slabă fără să arzi nici măcar o calorie!

Coc voluminos

Coc voluminos

Femeile care își doresc să pară mai slabe la față nu ar trebui să își întindă părul și să îl lase liber, ci să îl prindă într-un coc. Dacă te numeri printre ele, optează pentru un model realizat în centrul capului, de preferat după ce ai tasat podoaba capilară. Acest truc te va ajuta să obții mai mult volum și să distragi atenția de la pomeții mai proeminenți. Astfel vei alungi trăsăturile feței, obținând un look suplu!

Cărarea laterală

Cărarea laterală

Mulți specialiști în domeniu sugerează să alegi cărarea după cum cade ea în mod natural, dar, dacă găsești un stil care te avantajează mai mult, urmează-l fără restricții. Spre exemplu, dacă ai fața în formă de inimă, evită cărarea pe mijloc, pentru că nu îți va avantaja trăsăturile chipului. Optează pentru cărarea laterală, pentru că îți îndulcește trăsăturile și scoate în evidență pomeții.

Bucle la vârfuri

Bucle la vârfuri

Nu îți ondula niciodată podoaba capilară pe toată lungimea ei, ci realizează câteva bucle romantice la vârfuri. Astfel vei distrage atenția de la pomeții mai proeminenți și vei evidenția într-un mod armonios linia maxilarului. Ca să plusezi la acest capitol, optează pentru o coafură într-o parte. Vei adăuga instant lookului tău un aer seducător, de femme fatale!

Surse foto: splashnews.com

Articolul urmator Șapte detalii subtile care te vor face, în mod magic, să pari mai tânără cu 10 ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.