Coafuri iconice din Game of Thrones. Uite cum le realizezi!

Coafuri iconice din Game of Thrones. Uite cum le realizezi!

Redactor Andreea Baluteanu

Cel mai iubit serial al momentului s-a întors, iar premiera Game of Thrones a fost din nou cel mai discutat eveniment din televiziune al momentului. Noi nu puteam rămâne indiferente la revenirea personajelor noastre preferate, așa că azi vom discuta despre un subiect care ne fascinează pe toate: coafurile din Game of Thrones!

Descoperă mai jos trei dintre hairstyle-urile iconice din celebrul TV show și află cum să le realizezi chiar tu! Bineînțeles, te tentăm și cu un bonus!

Cele mai frumoase coafuri din Game of Thrones, explicate pas cu pas

Nu mai ai niciun motiv să te plângi că nu știi cum să îți aranjezi părul, fiindcă îți venim în ajutor cu cele mai populare coafuri ale momentului, cele purtate de frumoasele protagoniste din Urzeala Tronurilor.

Împletituri de Khaleesi

Începem cu Mama Dragonilor, favorita noastră din Game of Thrones, Daenerys Targeryen. Renumită pentru părul său alb, care a dat naștere obsesiei pentru nuanțe platinate, protagonista din Urzeala Tronurilor este o mare admiratoare a împletiturilor, pe care le poartă cu orice ocazie și în orice interpretare.

impletitura Daenerys
Foto: Pinterest  ❤ T r e n d 2 W e a r ❤

Azi, noi te vom tenta cu una dintre cele mai frumoase coafuri purtate de Khaleesi, care cucerește însă și prin ușurința cu care poate fi realizată; poate că nu avem drept plan direct cucerirea lumii și nu suntem la fel de ocupate precum regina-dragon, dar cu siguranță nu beneficiem nici de ajutorul de stil de care ea are parte.

Începe prin a prinde o secțiune de păr la spate, pe care să o fixezi cu un elastic. Desparte porțiunea de deasupra elasticului în două segmente, apoi trece tot restul cozii prin orificiul rezultat. Procedează la fel cu a doua coadă și apoi trage aleatoriu de câteva șuvițe, ca să îi imprimi un aspect dezordonat.

Romantism à la Sansa Stark

Cea mai mare fiică a clanului Stark a reprezentat unul dintre cele mai chinuite personaje ale unei serii și așa sângeroase, dar asta nu i-a știrbit însă din frumusețe și nu a împiedicat-o să exceleze în ceea ce privește coafurile.

sansa stark
Foto: Pinterest Christen Groves

Sansa a tradus de cele mai multe ori influența personajelor sub a căror oblăduire se afla imitându-le modul de a-și aranja părul, dar noi am ales azi pentru tine una dintre primele sale coafuri, în care frumoasa roșcată nu asculta decât de propria inocență.

Începe prin a delimita două secțiuni în creștet și împletește-le mai întâi prin tehnica spic, apoi în mod clasic pe fiecare dintre ele, până ce ajungi la capătul cozii. Lasă-le să atârne pe spate, apoi prinde-le împreună, având grijă să le intercalezi, ca și cum ai vrea să realizezi o nouă împletitură.

O coafură demnă de o regină aurie

Cersei Lannister nu este un personaj iubit în universul Game of Thrones și chiar dacă acum părul său tăiat pixie nu mai amintește de bogăția onduleurilor de odinioară, noi nu am uitat coafurile sale intricate, unele dintre hairstyle-urile iconice din Urzeala Tronurilor.

cersei lannister
Foto: Pinterest @ Emily Nicole

Regina de la Debarcaderul Regelui era renumită nu doar pentru superbele sale plete aurii, bogate și mătăsoase, pe care le lăsa adesea libere, doar cu câteva împletituri, ci și pentru coafurile ceremonioase de la evenimentele glam ale Curții Regale (cum ar fi traumatizantele nunți ale fiilor ei).

Noi ne oprim azi la una dintre cele mai simple metode de aranjare a părului, inspirată de Cersei Lannister. Ondulează-ți lejer părul și împletește două șuvițe în lateral. Tapează părul de la spate și prinde-le una peste alta, având grijă să camuflezi vârfurile lor. Cu un păr de o asemenea frumusețe, nici nu ai nevoie de prea multe accesorii.

Ți-am promis o surpriză. Iat-o! Descoperă în filmuleţul de mai jos patru dintre cele mai frumoase coafuri iconice din Urzeala Tronurilor, explicate pas cu pas!

Ți-au plăcut recomandările noastre? Care dintre stilurile de mai sus este preferatul tău? Abia așteptăm să îți auzim părerea!

Surse foto: Pinterest, Hepta

Articolul urmator
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari
Sprâncene tatuate greșit: ce variante ai să repari
Ce personaj feminin din Game of Thrones esti?
Incepe quiz
Ce personaj feminin din Game of Thrones esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.