Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Coafuri urâte care îți distrug ținuta

Alexa Galgau

Coafarea părului este una dintre cele mai mari plăceri ale femeilor, însă nu întotdeauna coafurile alese sunt chiar cele mai reușite. De fapt, există o serie de coafuri urâte pe care nicio femeie nu ar trebui să o adopte vreodată, indiferent de tendințele momentului respectiv. Oricare ar fi trendurile, anumite coafuri nu avantajează pe nimeni și sunt dezastruoase, chiar dacă sunt purtate de vedete.

Dacă vrei să eviți să ai un look nepotrivit sau chiar caraghios, ferește-te de următoarele coafuri urâte care distrug orice ținută!

Coafuri urâte de care să te ferești

Coafura pudel

Ruptă direct din anii '80, această coafură urâtă nu se potrivește nimănui. Cârlionții mici care pornesc de la rădăcina părului nu sunt măgulitori pentru nimeni, indiferent de forma feței, culoarea părului sau îmbrăcăminte. Cât despre permanentul de acest tip, el ar trebui interzis, pentru că strică părul și nici nu arată bine. Nu te sfătuim să adopți vreodată această coafură decât dacă mergi la o petrecere cu tematică optzecistă!

 

A photo posted by Михаил (@mishaischenko) on

 

Două cozi împletite strâns

Având în vedere că există sute de variante de împletituri de-a dreptul divine, pare aproape un „sacrilegiu” să îți faci două cozi împletite. Adevărul este că puține sunt persoanele care arată bine cu această coafură demnă de o fetiță de 12 ani, mai ales pentru că părul arată mult mai puțin voluminos odată ce îl împletești. Dacă vrei să porți coafuri superbe cu împletituri și să ai un look de invidiat, renunță la această variantă puerilă și descoperă cele mai frumoase coafuri cu împletituri!

 

A photo posted by Dorolicious (@dorolicious_ww) on

 

Părul prea voluminos

Da, știm că visul oricărei femei este să aibă un păr ca de zână, strălucitor și voluminos. Însă există o limită în toate, iar părul nu ar trebui să fie o excepție. Nu poți nega că umflarea excesivă a părului este o coafură urâtă, care nu avantajează pe nimeni. Mai mult, ea este mai degrabă vulgară și nu prea îi impresionează pe bărbați, ci mai degrabă îi pune pe fugă!

 

Părul prea tapat

Taparea părului este un rău necesar în anumite cazuri și te ajută să obții niște coafuri foarte frumoase, dar dacă mergi prea departe, nu doar că este dăunătoare și îți distruge firul, dar obții și o coafură total inestetică. Părul tapat în exces ne duce cu gândul la formațiile rock ale anilor '80 sau la un stil mult prea vulgar pentru o femeie care vrea să arate bine mereu.

 

A photo posted by Doyin Onile (@styledbydoluxe) on

 

Wetlook, una dintre cele mai urâte coafuri

Părul umed este foarte sexi într-o singură situație: atunci când se udă în mod natural, când mergi la mare sau te plouă. Altfel, dacă adopți acest look pentru o zi obișnuită, nu vei obține chiar cele mai flatante rezultate. În afară de fotomodele la o ședință foto, nu ne putem imagina o femeie care să arate într-adevăr bine cu această coafură urâtă, care, din fericire, nu mai este în trend de ceva vreme.

 

Părul scurt, cu țepi

Tunsorile pixie nu sunt populare degeaba: părul scurt este foarte ușor de întreținut și scoate ochii în evidență, fiind foarte feminin dacă știi cum să îl aranjezi. La acest capitol, una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face este să pui mâna pe cutia cu gel și să îți faci orice fel de țepi. Nici măcar băieții adolescenți nu mai agreează acest stil, iar tu, ca femeie, nu ar trebui să încerci niciodată această coafură urâtă, care nu poate arăta bine pe nimeni.

 

Atunci când alegi o coafură, nu trebuie neapărat să te iei după trenduri, ci să alegi o coafură care te avantajează pe tine. Au existat atât de multe tendințe de care acum nu suntem prea mândre, așa că ai încredere în instinctul tău și evită coafurile urâte care nu avantajează pe nimeni, dimpotrivă!

Descoperă șapte coafuri frumoase și simple pe care să le încerci în 2016!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.9 (30)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!