Color melting, noua tehnică de colorare care îți conferă un look cool

Color melting, noua tehnică de colorare care îți conferă un look cool

Redactor Andreea Baluteanu

Adio, păr platinat, la revedere, ombre sau balayage, trendul verii 2017 este mult mai complex de atât! De data aceasta, alegem să ne îmbăiem șuvițele în culoare absolută și să ne prindem în păr cele mai ispititoare reflexii. Vrem să arătăm la fel de cool precum o zeiță de pe alte tărâmuri!

Descoperă în rândurile de mai jos care este tehnica pe care o utilizează stiliștii pentru a contura noul look actual, vibrant și fresh, dar și trucurile prețioase care le garantează reușita și cele mai bune produse pentru un păr desprins din basmele contemporane!

Color melting, tehnica prin care orice culoare arată natural pe părul tău

Femeile nu își mai doresc să fie doar roșcate, blonde sau brunete, vor pasteluri superbe în păr, reflexii de pietre prețioase sau tonuri de hologramă. Cu toate acestea, ele aspiră în continuare să arate natural, dar cele două misiuni par să se contrazică una cu alta!

color melting

Nu mai este cazul! Color melting este tehnica inovatoare, cu rezultate impresionante, care va face orice culoare, chiar și pe cele mai vibrante și mai intense, să arate natural. Color melting e adaptabil (funcționează pe orice culoare), natural și original, mai ales dacă iese de sub pensula unui hair-colorist talentat.

Principiul de la care pleacă metoda color melting este dispunerea nuanțelor pe un păr natural, necolorat. La bază strălucesc culorile cele mai profunde, care devin mai deschise pe măsură ce părul crește. Printr-un efect gradual, fără linii de demarcație, podoaba capilară „curge”, iar nuanțele se întrepătrund natural. Nuanțele alese, fie că sunt culori trăsnite, fie că sunt naturale, trebuie să fie perfect întrepătrunse pentru a crea un efect cât mai natural, fără linii de demarcație.

Ținând cont de aceste reguli, color melting poate face ca cele mai îndrăznețe și aparent incompatibile culori să arate excepțional de natural împreună. Descoperă mai jos trei lookuri absolut fabuloase și află cum le poți obține!

O sirenă, o vietate marină fabuloasă: ce femeie nu și-ar dori să fie comparată cu această creatură mitologică? Specialiștii care au conturat acest look magic s-au lăsat inspirați nu de fantastic, ci de natură: cochilia unei scoici abalone. Este secretul care face acest look atât de purtabil! Ca să fii sigură că aceste nuanțe vor fi uniforme în tehnica minuntată color melting, perfect întrepătrunse, specialistul la care apelezei trebuie să folosească o pensulă curată. După colorare, acesta va trebui să-ți răsfețe părul cu o gamă de produse profesionale dedicate părului colorat, pe care o poţi folosi si tu acasă. Îţi recomandăm MATRIX Total Results Color Obsessed.

par color melting

Pentru a coafa o așa minunăție de podoabă capilară, roagă-ți expertul din salon să folosească cele mai bune produse. Te provocăm să încerci Matrix Style Link Mess Maker. Cum procedează? Aplică mai întâi spray-ul cu minerale și sare marină, usucă părul folosind o perie mare, rotundă, apoi continuă cu lungimile, trecând mâinile prin ele și răsucind șuvițele în jurul degetelor. Cu ajutorul unui ondulator, răsucește șuvițe spre exterior, netezind vârfurile, pentru un plus de naturalețe. Părul ieșit din mâinile sale va căpăta o textură formidabilă finisând cu șamponul uscat Matrix Style Link Mineral Playback și definind vârfurile cu Matrix Style Link Mineral Grip Definer.

color melting

Al doilea look părăsește tărâmurile marine și ne duce cu gândul la superbele regine ale galaxiilor. Cum superhitul „Gardienii Galaxiei” a cauzat isterie acum, lookul e cu atât mai potrivit.

color melting

Dacă ai adoptat această culoare, este recomandat să o pui cât mai bine în evidență. Desăvârșește așadar această superbă culoare apelând la împletituri wild. Pornește de la linia părului, ușor laterală, și delimitează o secțiune de 1,5 centimetri din două șuvițe laterale, pe care să le unești într-un nod. Alimentează nodul cu șuvițe noi, din fiecare parte, continuând pe lungimea părului. Conferă textură coafurii răsucind la alegere șuvițe pe suprafață, apoi netezește firele rebele cu Matrix Style Link Over Achiever.

color melting

color melting tehnica

Dacă primele două lookuri au fost sălbatice, îți propunem de această dată o culoare romantică, superbă, inspirată de trendul holografic! Viziunea artiștilor MATRIX pentru acest look a fost inspirat din culorile minunate care se regăsesc în apusul soarelui. 

color meltimng

Pentru un volum extraordinar, șamponează și tratează părul cu balsamul Matrix Total Results Amplify.

color melting coada

După ce experții din salon au apelat la expertul în color-melting, Matrix, ție nu îți mai rămâne decât să te bucuri de nuanțele holografice. O coadă neglijentă, laterală, va pune extraordinar în evidență superba culoare rezultată prin color melting. Pregătește părul aplicând pe pe șuvițele umede Matrix Style Link Gloss Booster, apoi usucă bine cu foehnul, texturizând cu ajutorul mâinilor.

Piaptănă părul pe o parte, cu cărare laterală, apoi repartizează Matrix Style Link Grip Definer pe lungime și vârfuri și împleteşte lejer părul, securizând cu un elastic. Accentuează impresia de naturalețe eliberând presiunea din coadă și trăgând de șuvițe din împletitură: e mai sexi așa! Finisează cu Matrix Oil Wonders Volume Rose Spray și trage-ți sufletul, admirându-ți opera de artă!

color melting

Acum, oricine își poate îndeplini orice fantezie de colorare, cu ajutorul Matrix Bond Ultim8 și al paletei foarte tentante de nuanțe Matrix Color Sync și SoColor Beauty de la MATRIX, de care orice colorist profesionist trebuie să știe. Aceste LOOK-uri care sfidează banalul, le poți realiza doar în salon și vei obține rezultatul visat cu ajutorul stilistului și al produselor profesionale folosite.

Logo Matrix

Sperăm că te-ai îndrăgostit și tu de color melting, noua noastră tehnică de colorare preferată! Scrie-ne și spune-ne care dintre lookurile propuse de noi îți place cel mai mult!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.