Culoarea de păr la modă în vara 2017

Culoarea de păr la modă în vara 2017

Redactor Andreea Baluteanu

Am tot vorbit despre nuanțe de blond, ne-am amintit de ce iubim culorile pastelate și am căzut pradă fascinației pentru roz, dar vara 2017 și-a decretat una dintre culorile favorite și înclină balanța într-o cu totul altă direcție!

De data aceasta, îmbrățișăm naturaleţea, dar, din nou, cu un mic artificiu, așa cum îi stă bine unei tendințe din 2017! Descoperă în rândurile de mai jos culoarea de păr vedetă a sezonului cald!

Negru cărbune, nuanța pe care o adorăm în vara 2017

Ți-ai clătit ochii cu nuanțe superbe de galaxy hair, ai visat la șuvițe drăgălașe de unicorn hair, te-ai întrebat cum ți-ar sta cu părul roz și ai hotărât, încă o dată, că te faci blondă! Toate aceste decizii stilistice au fost în ton cu desfășurarea lui 2017 de până acum, dar se pare că vara vrea altceva.

bob
Instagram @kayysteeze

Desigur, nu putem nicicum afirma că brunetul a fost vreodată în afara tendințelor. Cu vedete precum Kendall Jenner, Selena Gomez sau Bella Hadid, care nu ar renunța sub nicio formă la șuvițele lor întunecate, părul brun nu a intrat într-un con de umbră, dar devine must have acum.

Cu toate acestea, așa cum am mai spus, nu e vorba de o nuanță tradițională de negru, ci de o întrepătrundere artistică de culori. Specialiștii în hair coloring de pe Instagram au dat numele de charcoal hair (nuanța cărbune) unui amestec de negru și gri: șuvițele sunt întunecate, dar poți zări o tentă de argintiu în ele. E nouă variantă de granny hair, mai matură și mai seducătoare, sau, dacă vrei, un păr argintiu gone dark, care a pășit pe calea răzvrătirii.

par carbune argintiu
Instagram @cut.color.coffee

Decodând coloristic noua nuanță vedetă a verii 2017, am descoperit tonuri de albastru, gri și negru, dar și un strop de argintiu. Iar această complexitate de nuanțe este favorabilă și fetelor cu ten deschis la culoare, ceea ce nu poate fi spus neapărat despre brunetul tradițional, renumit pentru faptul că înăsprește trăsăturile.

Rezultatul e o culoare plină de viață și de strălucire, un alt atu pentru care ar trebui să optezi pentru părul cărbune. Dacă blondul poate fi adesea acuzat că e tern, charcoal hair nu riscă să fie condamnat de așa ceva, deci e o variantă perfectă pentru verile pline de căldură și pasiune.

negru carbune stralucitor
Instagram @kimwasabi

Este o nuanță superbă, suntem de acord, ceea ce o face, e adevărat, destul de dificil de obținut. Negrul cărbune are nevoie de un stilist priceput pentru a lua naștere și în șuvițele tale. Așa cum te așteptai, nu există încă o vopsea miraculoasă de pe piață, în exact acest ton, deci este necesar să apelezi la un specialist care să amestece singur proporțiile de nuanțe necesare. Îl poți ajuta cu instantaneele pe care noi ți le-am pregătit de pe Instagram, dar nu încerca să obții charcoal hair acasă decât dacă te pricepi foarte bine.

Nu în ultimul rând, nu poți răsufla ușurată nici măcar după ce ai obținut cea mai mândră culoare de păr a sezonului. Negrul cărbune are nevoie de o întreținere strictă: investește într-o gamă specială pentru părul vopsit sau, și mai bine, într-un șampon și balsam fără sulfați, care să nu erodeze minunea ta de nuanță.

par stralucitorâ
@stylesuzi

Și, dacă vrei să mergi și mai departe pe scara trendurilor, fii deasupra tuturor, ascunzând în părul tău negru precum cărbunele un curcubeu: imaginea de mai jos ne-a dat fiori, și suntem sigure că va vorbi și pe limbajul inimii tale!

curcubeu ascuns
Instagram @hairbykaseyoh

Tu ce părere ai? Ai încerca noua culoare de păr la modă în 2017, negrul cărbune, sau o consideri prea greu de obținut și de întreținut?

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Ce culoare de par ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce culoare de par ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.