Culorile de păr ale momentului: cum le obţii la tine acasă

Culorile de păr ale momentului: cum le obţii la tine acasă

Eugenia Dinescu, redactor

Când garderoba ta include mai multe nuanţe închise şi natura renunţă la culorile vibrante, există riscul ca blondul-căpşună sau şuviţele sărutate de soare să pară terne şi lipsite de vitalitate. Toamna îţi oferă prilejul perfect pentru a experimenta nuanţe noi de păr, iar noi nu ne putem gândi la niciun motiv pentru a rezista acestui impuls: culorile momentului sunt irezistibile!

Dacă până acum termeni precum „bronde” sau „ecaille” reuşeau să îţi provoace doar confuzie, tendinţele acestui sezon îţi vor simplifica semnificativ luarea unei alegeri. Pregăteşte-te să îmbrăţişezi culorile pure, căci nuanţele de păr ale toamnei sunt cremoase, uniforme şi naturale.

Îţi dezvăluim care sunt culorile-vedetă ale acestui sezon, dar şi o metodă infailibilă pentru a le obţine chiar la tine acasă, fără ajutorul unui specialist!

Blond-şampanie

Şampania nu mai este rezervată doar ocaziilor festive sezonul toamnă-iarnă 2016, pentru că această nuanţă de blond promite să îţi confere mai mult glamour în fiecare zi! Ţi-ai dorit mereu un look angelic sau unul demn de o femme-fatale? Ţine doar de tine să îţi creezi imaginea care te reprezintă, pentru că blondul-şampanie îţi permite să oscilezi cu lejeritate între cele două extreme. Nici rece, nici auriu, blondul-şampanie se află chiar la intersecţia celor două game cromatice, astfel că se potriveşte unui număr mai mare de tonuri de piele decât nuanţele clasice de blond. Dacă ai fost înzestrată cu un ten deschis, fie cu subton rece sau cald, stiliștii susțin, conform huffingtonpost.com, că este nuanţa ideală de blond pentru tine, aşa că îndrăzneşte să faci această schimbare!

Roşcat-teracotă

Dacă până acum ai crezut că nu vei putea niciodată să devii o roşcată focoasă, nuanţele naturale de roşu-teracotă îţi vor demonstra contrariul!, mai ales că majoritatea bloggerițelor de beauty sunt fascinate de această nuanță. Mai subtilă decât nuanţele de arămiu sau vişină, roşul-teracotă este o nuanţă prismatică, în care subtonurile oranj sunt înlocuite de irizaţii rozalii, mai feminine şi delicate. Îndrăzneşte să faci această schimbare în special dacă ai un ten deschis sau mediu. Vei capăta instantaneu aura de nobleţe a unei prinţese din epoca victoriană. În plus, ce altă nuanţă poate fi mai potrivită pentru tranziţia către sezonul rece?

Negru cu reflexii castanii

Poate că negrul cu reflexii castanii este una dintre culorile momentului, însă poţi avea certitudinea că nu se va demoda nici în sezoanele următoare. Negrul cu irizaţii castanii emană naturaleţe şi gingăşie, dar este totodată şi una dintre cele mai iertătoare nuanţe de păr pentru care poţi opta, pe care hairstiliștii îl recomandă într-un articol pe cosmopolitan.com, indiferent de nuanța de ten pe care o ai. Mai profund decât şatenul închis, reflexiile castanii ale acestei nuanţe de brunet conferă un plus de strălucire fetelor cu un ten măsliniu sau închis, chiar şi în absenţa oricărei urme de machiaj.  Singurul inconvenient poate fi reprezentat de un ten foarte deschis, deoarece contrastul dintre nuanţa părului şi culoarea pielii îţi poate înăspri trăsăturile.

Pentru a te asigura că vei obţine nuanţa exactă pe care ţi-o doreşti, îţi dezvăluim secretul hairstylistilor: decolorarea părului. Pornind de la o bază pură, nuanţa pe care o vei obţine va fi aceeaşi pe care ţi-o doreai, fără riscul de a fi alterată de pigmenţii naturali ai părului tău.

În ajutorul tău vine pudra decolorantă Oro del Marocco, disponibilă doar în reţeaua magazinelor Profihairshop.ro, care îţi oferă mai mult control asupra procesului de decolorare. Cu o putere de deschidere de până la 6 tonuri şi pigmenţi albaştri care neutralizează tonurile de galben pe care părul le poate capăta, pudra decolorantă Oro del Marocco este ideală pentru toate tehnicile de decolorare.

Pudră decolorantă Oro del Marocco 30 de grame,
profihairshop.ro, 16 lei

Dacă nu ţi-ai mai decolorat niciodată părul până acum, procesul poate fi unul intimidant, însă uleiul de argan certificat organic din formula pudrei Oro del Marocco te ajută să eviţi riscul deteriorării firului de păr.

Accesează magazinul online Profihairshop.ro sau vino în magazinele din ţară şi descoperă un univers întreg al culorilor!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.