Cum să obții un "wet look" de vedetă

Cum să obții un "wet look" de vedetă

Redactor Andreea Baluteanu

Nu contează cum este vremea în momentul de față, simțim că vara e atât de aproape! Poate și ca un antidot la frigul de afară, cutezăm să ne gândim la petrecerile și ocaziile speciale ale anotimpului cald, pe care le așteptăm cu toată nerăbdarea!

Ca de obicei, noi te sprijinim din tot sufletul și îți aducem un cadou de la specialiști: un filmuleț demonstrativ, care te va învăța cât de ușor este să adopți coafura glam pe care vedetele o adoră, wet look! Va fi perfectă pentru toate party-urile fierbinți care urmează!

Atelierele Ilbah îți arată cum să obții un wet look ca la carte

Ne bazăm întotdeauna pe Atelierele Ilbah, atunci când vrem să compunem un look glam, perfect executat. Specialiștii lor se dovedesc generoși și înțelegători, o combinație de calități care îi face profesorii preferați ai unor fete avide de cunoștințe, dar care nu au mereu priceperea necesară de a crea coafurile la modă ale momentului.

wet look

Wet look s-a impus de câteva sezoane drept una dintre coafurile favorite ale surorilor Kardashian, Chrissy Teigen și Jennifer Lawrence. În fapt, toată floarea cea vestită a frumuseților de la Hollywood a apelat cel puțin o dată la părul pieptănat pe spate, cu aspect umed, pentru a se remarca la o ocazie specială.

Nu îți mai învinui degetele că nu sunt suficient de abile pentru a-ți aranja cosițele în cea mai glam coafură a momentului, ci bucură-te alături de noi de lecțiile date de Alex Fox, trainer Atelierele Ilbah, care te va învăța cum să obții un wet look de vedetă. Da, la final îți garantăm că vei arăta și tu la fel de stylish precum frumosul model Mădălina Fediuc!

Alex Fox ne sfătuiește să împărțim pentru început părul în trei secțiuni, ca să ne asigurăm că vom pregăti așa cum trebuie baza pentru coafura wet look. Departajează șuvițele de pe laterale, de la calotă și de la ceafă, prinzându-le cu cleștișori simpatici.

Tapează părul, începând cu partea din spate și continuând cu lateralele, având grijă să orientezi şuviţele din această secțiune către spate. Piaptănă părul în mod delicat, trecându-l după ureche.

Este mometul să te ocupi de calotă! Trasează mai întâi o cărare laterală Finisează tapajul, în aceeași direcție, către spate, în timp ce piepteni continuu.

Produsul de styling cheie în asigurarea look-ului umed este fixativul! Aplică de la distanță, așa cum este recomandat în mod normal, dar și de aproape. Alege o variantă cu rezistență ridicată, ca să te asiguri că noua ta coafură minune va străluci timp îndelungat!

Definește wet look-ul cu un spray de luciu, pe care îl pulverizezi pe toată lungimea șuvițelor tale. Ridică factorul wow al coafurii aplicând glitter la rădăcini sau păstrează hairstyle-ul simplu; vei seduce oricum.

Urmărește mai jos filmulețul demonstrativ realizat de Atelierele Ilbah și pregătește-te să fii întrebată la ce salon celebru ți-ai aranjat podoaba capilară.

Wet look este o coafură perfectă atât pentru părul lung, unduindu-se în valuri pe umeri, dar și pentru bobul filat, la modă! Acum, că ți-am deconspirat secretele sale, alături de Alex Fox de la Atelierele Ilbah, așteptăm să ne povestești cât de bine te-ai simțit în compania celui mai glam hairstyle!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.