De ce toate blondele ar trebui să folosească șamponul violet

De ce toate blondele ar trebui să folosească șamponul violet

Redactor Andreea Baluteanu

Blondul... poți afirma că există o culoare de păr mai dorită și mai contestată? Fie că ești o roșcată focoasă sau o brunetă seducătoare, cu siguranță te-ai întrebat cel puțin o dată cum ai arăta dacă ți-ai vopsi părul blond. Dar lucrurile nu se simplifică nici măcar dacă ești posesoarea râvnitei nuanțe, fiindcă abia atunci începi să întâmpini adevăratele probleme.

Noi vrem să spunem „stop” acestui ciclu neplăcut și îți dezvăluim azi cea mai bună soluție împotriva lipsei de strălucire și a reflexiilor galbene din păr! Descoperă despre ce este vorba în rândurile de mai jos!

Șamponul violet, cel mai bun aliat al părului blond

Se poartă blondul alb, platinat, dar și reflexiile sărutate de soare și părul nude, pe care vedetele l-au declarat trendul anului 2017. Prin urmare, ne atrag toate nuanțele care au legătură cu reflexiile solare și suntem sigure că această dragoste nu se va stinge niciodată.

apr vlond
Foto: Instagram @ trimhairsalon

Dar magnificele tonuri pe care le adorăm presupun probleme pe care celelalte nuanțe de păr nu le pun. În primul rând, blondul e culoarea care își pierde cel mai repede strălucirea și care presupune fulgerător riscul de a-și estompa reflexiile. Mai grav, chiar accentele pur platinate pot deveni, în timp, galbene, neplăcute, dacă nu folosești produsele potrivite. Conjugat cu aspectul tern al părului, acest galben-pui care cotropește frumoasele noastre nuanțe este un coșmar pentru blondele de pretutindeni.

Noi am descoperit însă soluția: nu te va costa un car de bani și nici nu trebuie să treci prin încercări numeroase pentru a o găsi, ci e vorba de un produs ușor accesibil, șamponul violet. Cum funcționează el? Plecând de la teoria culorilor, în care violetul neutralizează galbenul; se supune exact aceleiași lecții pe care o folosești atunci când aplici concelear pe cearcăne.

Dar cum trebuie să alegi șamponul potrivit? Urmărește cu atenție reflexiile tale, pentru că ele îți vor spune tot ce trebuie să știi. Dacă ai păr platinat, argintiu sau orice nuanță de blond cu tonuri reci, ai nevoie de un șampon purpuriu intens. De partea cealaltă, în cazul în care ți-ai vopsit părul într-o nuanță de blond miere, solar sau în ombre ori babylights, apelează la un șampon violet, mai deschis. Cert este că există soluții pentru fiecare dintre noi!

Sună prea bine pentru a fi adevărat? Și totuși, e cât se poate de real. Șamponul violet face parte din acea categorie de produse care sunt trecute cu vederea tocmai pe baza acestui fapt, că promisiunea sa pare prea frumoasă pentru a fi considerată aplicabilă.

inainte si dupa
Înainte și după șamponul violet: Foto Instagram @ laurynnorton_

Avem, totuși, o mică avertizare: nu depăși timpul de acțiune, recomandat pe ambalaj. Te poți trezi cu șuvițe violet, în loc de nuanța superbă de blond platinat la care visezi. Ca regulă generală, dacă părul tău se află în sfera rece a nuanțelor de blond, poți lăsa șamponul violet să acționeze până la 5 minute, dar dacă cosițele tale strălucesc la fel de cald precum soarele, este recomandat să nu îl păstrezi pe păr mai mult de 2-3 minute.

Cum îl folosești? La fel ca pe un șampon obișnuit! Insistă însă pe lungimi, pe care le neglijăm adesea, pentru ca declinarea cromatică a șamponului să poată acționa așa cum trebuie.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm să alternezi utilizarea șamponului violet cu un alt produs, care să respecte nevoile tipului tău de păr. Deși ultimele variante de pe piață sunt concepute cu atenție și curăță în profunzime părul, îl îngrijesc și îl hidratează, în cazul în care te confrunți cu probleme în profunzime, vei prefera să oferi șamponului tău violet avantajul unui ajutor.

Șamponul violet este acel produs magic, care va rezolva cea mai mare parte a problemelor cu care o blondă se confruntă. Tu ce părere ai? Vei apela la el?

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
7 beauty devices în care merită să investești
7 beauty devices în care merită să investești
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.