Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2019

Femeile stilate nu mai poartă părul blond. Aceasta este culoarea sexy a primăverii 2019

Roxana Dumitrica

Părul blond reprezintă un simbol al feminității și al gingășiei, însă în acest sezon poți uita de tonurile aurii. Culoarea care face furori este albul nordic. Este o culoare pretențioasă și greu de întreținut, care a cucerit vedete precum Lady Gaga sau Kim Kardashian. Se obține prin decolorarea totală a părului și este supranumită cea mai platinată nuanță de blond. Multe femei aleg să adauge tonuri argintii, reci, până obțin o veritabilă nuanță de alb.

par platinat

Sursa foto: Instagram

Hairstiliștii spun că, pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a evita deteriorarea părului, nuanța de la care pornește procesul de decolorare trebuie să fie una deschisă. Decolorarea se face progresiv și poate dura chiar și nouă ore. Părul alb este spectaculos deoarece capătă reflexii diferite în funcție de lumină.

Înainte de a lua o decizie extremă în ceea ce privește colorarea părului, trebuie să iei în calcul, în primul rând, nuanța pielii. Dacă ai pielea deschisă la culoare, poți alege acest tip de blond, dar dacă pielea ta este măslinie, ar trebui să te gândești mai bine, pentru că e posibil să nu ți se potrivească. În cazul în care ai deja această culoare de păr, întreține-o cu tratamente hidratante și șampoane violet, ca să arăți ca o veritabiă regină de gheață. 

Tu ai purta această nuanță de păr?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Sculptra: ce este și cum acționează
Sculptra: ce este și cum acționează
Cat de rezistent este parul tau?
Incepe quiz
Cat de rezistent este parul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.