Frumusețe marca Beauty One şi Farouk România: Rezervă-ţi un loc la evenimentele de hairstyling ale momentului

Joi, 22.09.2016
de Andreea Baluteanu

Blond platinat, reflexii calde californiene, boburi scurte, pixie şi bucle mătăsoase: sunt termeni cu semnificaţii profunde pentru orice fashionistă! Tendinţele noi apar în fiecare sezon şi ne răpesc inima fulgerător: am vrea să le încercăm pe toate, fără nicio ezitare!

În aceste condiţii, informaţiile noi în hairstyling sunt mană cerească pentru iubitoarele de beauty! Suntem norocoase, pentru că profesioniştii şi pasionaţii de metodele de stilizare a părului sunt invitaţi să afle cele mai hot trucuri în domeniu de la Rocky Vitelli, un nume de referinţă în industria frumuseţii, în trei evenimente organizate de Beauty One şi Farouk Systems România între 28-30 septembrie!

Părul frumos nu mai are niciun secret: participă la evenimentele de hairstyling ale momentului, susţinute de Rocky Vitelli!

Eşti profesionistă în domeniul hairstylingului sau pasionată de cele mai noi realizări din domeniu? Atunci trebuie să fii prezentă la cele mai importante evenimente ale momentului, care îl vor avea drept maestru de ceremonii pe Rocky Vitelli, unul dintre cei mai reputaţi şi talentaţi hairdresseri din lume!

Cu o experienţă de 25 de ani, Rocky Vitelli s-a născut la Toronto (Canada), iar talentul său deosebit l-a propulsat curând în lumina reflectoarelor. Shootingurile pentru reviste de specialitate, prezenţa la Săptămânile Modei de la New York şi în cadrul competiţiilor Miss USA şi Miss Universe l-au transformat într-unul dintre profesioniştii de renume în domeniu! Hairstylistul ocupă şi poziţia de Global Art Director Farouk Systems, având la activ numeroase premii, între care şi „Editorial Hairstylist of the Year”, obţinut la Cancun, în cadrul celei mai mari Conferinţe Internaţionale, care a reunit peste 5 000 de profesionişti din întreaga lume!

Vei avea privilegiul pe 28, 29 şi 30 septembrie să profiţi şi tu de creativitatea, trucurile de colorare, tunsoare şi hairstyling ale celebrului Rocky Vitelli, graţie implicării Beauty One şi Farouk Systems România!

În primul rând, maeştrii părului frumos te invită la două workshopuri Cut&Color, sub bagheta lui Rocky Vitelli, susţinute de acesta la Beauty One Training Center, pe 28 şi 30 septembrie! Hairstylistul îşi va împărtăşi cu publicul său fidel trucurile ingenioase în colorarea părului, va dezvălui informaţii preţioase privind viziunea sa asupra celor mai noi tendinţe în tunsoare şi coafură, dar va sublinia şi elementele de bază ale unui haircut reuşit, fără de care succesul este imposibil!

Mai mult, Rocky Vitelli va prezenta şi noul produs revoluţionar din domeniul colorării părului, CHI Shine Shades 5 în 1, o vopsea lichidă fără amoniac şi PPD, care răspunde tuturor nevoilor tale, oferind colorare permanentă, pentru fetele hotărâte, dar şi demi şi semipermanentă sau ton pe ton, pentru cele care adoră să experimenteze!

Şuviţele tale îţi vor fi recunoscătoare dacă le vei răsfăţa urmând sfaturile primite în cadrul acestor workshopuri.

Un spectacol și mai incitant de coafuri și culori se anunță pe 29 octombrie. Hairstyling Live Show este mai mare show de coafură din România, aflat la a doua ediţie. Cum era de așteptat, Rocky Vitelli nu va lipsi nici de la acest eveniment, care va avea loc la Jubile Ballroom Pipera. Te vei delecta cu demonstraţiile live ale celebrului hairstylist, în domeniul colorării părului, al celor mai dorite tunsori şi coafuri.

Spectacolul va găzdui demonstraţii tehnice şi artistice de colorare a părului, dar şi momente de coafură, tunsori şi stiluri inedite de aranjare a părului, care îţi vor deschide ochii asupra unei lumi fabuloase, în care podoaba capilară este vedeta! Timp de trei ore, vei asculta trucurile, sfaturile şi informaţiile preţioase pe care maestrul Rocky Vitelli le-a învăţat în 25 de ani de carieră!

Nici noutăţile nu lipsesc de la cel mai mare mare show de coafură: vei fi martora privilegiată a lansării colecţiei Farouk Systems, Move Collection, dar şi a vopselei lichide fără amoniac şi PPD, CHI Shine Shades 5 în 1!

De asemenea, evenimentele vor marca şi pătrunderea pe scena din România a două game noi, în exclusivitate: Esquire, linie de îngrijire și hairstyling destinat bărbaţilor, care poartă numele celebrei reviste, şi gama profesională Rose Hip Oil, care răsfaţă părul cu extrase hrănitoare și luxuriante de ulei de trandafir! Te vei număra printre primele care fac cunoştinţă cu aceste noi minuni din lumea beauty, deoarece produsele vor fi puse în vânzare începând cu ianuarie 2017!

Eşti animată de spirit naţionalist? Află că Hairstyling Live Show va pune în lumină şi talentele locale, prezentându-ne coafuri senzaţionale ale echipei formate din Gina Aron (trainer internaţional Farouk Systems, omagiată cu premiul „Excelenţa în Educaţie” la Conferinţa Internaţională din Cancun), Carmen Fedeleş (Director Artistic Farouk Systems) şi Nazmie Strambeanu (Hairstylist şi Trainer Beauty One, care beneficiază de o experienţă de peste 10 ani în domeniu).

Nu eşti convinsă încă de faptul că trebuie să frecventezi acest eveniment? Te anunţăm că poţi fi fericita câştigătoare a unei vizite educaţionale la Academia CHI din Olanda, o şansă extraordinară oferită profesioniştilor români care se vor înscrie la tombola organizată în cadrul show-ului!

În prag de toamnă, fă un cadou şuviţelor tale, care ţi-au acceptat cu mărinimie toate schimbările de look, şi înarmează-te cu cele mai noi cunoştinţe în domeniul coafurii, tunsorilor şi colorării părului, oferite în cadrul evenimentelor organizate de Beauty One şi Farouk Systems România. Nu uita datele: la sfârşit de septembrie, cinstim cele mai noi tendinţe în beauty!

Tu ce părere ai? Eşti interesată de cele două workshopuri susţinute de Rocky Vitelli sau de Hairstyling Live Show, evenimentul anului?

Pentru înscrieri şi detalii, te rugăm să te adresezi reprezentanţilor de vânzări Beauty One la numerele de telefon: 0724.357.281; 0734.197.127.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!