Nouă coafuri pe care să NU le porţi la o nuntă!

Marţi, 19.07.2016
de Andreea Baluteanu
Sărmăluţe!
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Sărmăluţe!

Multe dintre noi încă ne mai cutremurăm oripilate atunci când ne amintim de cea mai populară coafură de nuntă, sărmăluţele. Deşi suntem sigure ca ea este încă apreciată în multe colţuri ale lumii, vom face tot posibilul să o eradicăm. Buclele ultra-strânse, spiralate, cu un „topping" aproape asfixiant de fixativ (care se simte de la o poştă) au în faţă un mare „nu” când mergi la o nuntă (şi în restul vieţii, de asemenea).

Nunţile se numără printre cele mai frumoase şi emoţionante ocazii de sărbătoare, în care celebrăm unirea a doi oameni care se iubesc şi care vor să îşi petreacă împreună tot restul vieţii. Lejeritatea şi delicateţea sunt cele două trăsături pe care vestimentaţia, coafura şi machiajul nostru trebuie să le bifeze. Cu toate acestea, fiecare dintre noi poate enumera la nesfârşit idei nefericite de hairstyle şi makeup care au ruinat vizual experienţa unei nunţi.

Pentru a nu sfârşi prin a fi tu cea arătată cu degetul, ne asumăm misiunea de a te avertiza în legătură cu coafurile pe care NU trebuie să le porţi la o nuntă. Vei găsi aici şi lista completă a ţinutelor care au interdicţie în tabloul feeric al acestei ceremonii a iubirii, pentru ca nicio „pată” să nu tulbure fericirea mirilor!

Tu ce părere ai? Consideri că aceste coafuri sunt tabu la o nuntă?

Surse foto: Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (6)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!