Nouă coafuri pe care să NU le porţi la o nuntă!

Redactor Andreea Baluteanu

Nunţile se numără printre cele mai frumoase şi emoţionante ocazii de sărbătoare, în care celebrăm unirea a doi oameni care se iubesc şi care vor să îşi petreacă împreună tot restul vieţii. Lejeritatea şi delicateţea sunt cele două trăsături pe care vestimentaţia, coafura şi machiajul nostru trebuie să le bifeze. Cu toate acestea, fiecare dintre noi poate enumera la nesfârşit idei nefericite de hairstyle şi makeup care au ruinat vizual experienţa unei nunţi.

Pentru a nu sfârşi prin a fi tu cea arătată cu degetul, ne asumăm misiunea de a te avertiza în legătură cu coafurile pe care NU trebuie să le porţi la o nuntă. Vei găsi aici şi lista completă a ţinutelor care au interdicţie în tabloul feeric al acestei ceremonii a iubirii, pentru ca nicio „pată” să nu tulbure fericirea mirilor!

Tu ce părere ai? Consideri că aceste coafuri sunt tabu la o nuntă?

Sărmăluţe!

Sărmăluţe!

Multe dintre noi încă ne mai cutremurăm oripilate atunci când ne amintim de cea mai populară coafură de nuntă, sărmăluţele. Deşi suntem sigure ca ea este încă apreciată în multe colţuri ale lumii, vom face tot posibilul să o eradicăm. Buclele ultra-strânse, spiralate, cu un „topping" aproape asfixiant de fixativ (care se simte de la o poştă) au în faţă un mare „nu” când mergi la o nuntă (şi în restul vieţii, de asemenea).

Coc din sărmăluţe!

Coc din sărmăluţe!

Ţi-ai petrecut câteva ore istovitoare din viaţă ondulându-ţi părul până în cele mai mici detalii, dar ţi se pare că nu are un aspect suficient de festiv! Decizi să îl prinzi într-un coc la baza cefei, cu atenţie maximă, pentru ca buclele să fie în continuare afişate în toată splendoarea lor. Un mare NU! Renunţă la ideea acestei coafuri, fie că eşti sau nu mireasă, şi optează în schimb pentru un chignon delicat, din care să atârne câteva şuviţe lejere.

Coafuri cu tiara!

Coafuri cu tiara!

Da, tiara se poartă, dar într-un context retro-ironic, care nu are nici cea mai mică legătură cu o nuntă! Presupunând că nu eşti o prinţesă încoronată şi nici o fetiţă îndrăgostită de Disney, acest accesoriu nu are ce căuta în părul tău în timpul ceremoniei de căsătorie. Nu vrei să pară că îţi doreşti să furi atenţia de la mireasă!

Permanent à la anii 80!

Permanent à la anii 80!

Nu avem nimic împotriva lui Blake Lively, iar talentul ei stilistic ne câştigă (aproape) mereu de partea ei, dar, din nou, părul permanent este un trend care reînvie melancolic o „isterie” veche. Îl poţi purta atunci când mergi în club, evocând spiritul nouăzecist al discotecilor, dar NU o face sub nicio formă la o nuntă, oricât de bine ţi-ar sta! Mai bine alege bucle lejere, romantice.

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator 9 coafuri simple și rapide care domină vara 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.