Nuanța de blond care a revenit în tendințe

Nuanța de blond care a revenit în tendințe

Redactor Andreea Baluteanu

Te invităm să te pregătești pentru o surpriză de proporții, deoarece nuanța de blond pe care ți-o vom prezenta în rândurile care urmează nu a mai fost în tendințe de ani buni! Mai mult, este unul dintre tonurile de care fugeam cu teamă în ultima perioadă, rugându-ne să nu cumva să ni se formeze accidental în cosițe și luptând cum puteam împotriva lui atunci când se instala!

Află din rândurile de mai jos care este nuanța de blond care a revenit în tendințe și pe care stiliștii îți recomandă acum nu să o estompezi, ci să o porți cu toată mândria din lume!

Blondul-gălbui, marea surpriză a toamnei

Nu știm de unde a venit această tendință, dar este o certitudine: se poartă din nou blondul gălbui, cel de care fugeam până acum cu toată disperarea!

blond
Foto: Instagram @o3owaifu

De unde această schimbare de direcție? Blondul se poartă, dar până acum tonurile în care acesta strălucea erau în mod indubitabil reci: de la platină la nuanțele de alb inspirate de Daenerys Targaryen din „Urzeala Tronurilor”, la bronde, blondul nu mai voia deloc căldură.

Cu toate acestea, primul semnal că lucrurile sunt pe cale să se schimbe a fost dat de ascensiunea în tendințe a blondului neutru, nude, pe care Gigi Hadid și Jennifer Lopez pur și simplu îl adoră! Da, e adevărat, vorbim acum despre reflexii stinse, care nu sunt nici calde, nici reci, dar, pentru prima dată după mult timp, vedetele dădeau semn că s-au săturat de the cool undertones.

Și nu sunt singurele. Stiliștii subliniază că tot mai multe fete se întorc din vacanța în care au plecat cu părul decolorat, cât se poate de rece, și în care soarele și apa au pictat acum reflexii calde, dar nu mai vor să scape de ele. E adevărat, poate că le sperie și tratamentele intensive, cu măști și șampoane violet, dar noi credem că apreciază și cât de frumos arată un păr cald pe tenul bronzat.

blond galben
Foto: Instagram @kevinmurphyuk

Iar acesta este principalul avantaj, cel care ne-a convins și pe noi să discutăm azi despre blondul gălbui: se potrivește tuturor tonurilor de piele! Dacă reflexiile reci erau în special flatante pentru tenul de porțelan sau pentru cel măsliniu, cele calde nu fac astfel de diferențe.

Mai departe, blondul gălbui e mai ușor de obținut, fiindcă este natural. În mod normal, părul nostru, cu precădere vara, are pigment galben, roșcat sau auriu în el, toate nuanțe ce țin de spectrul cald și care pot fi declinate ușor în blondul la modă acum.

Iar atunci când stiliștii ne amintesc că blondul gălbui era favoritul unor stele ale cinematografului, precum Marilyn Monroe, sau al seducătoarelor Pamela Anderson și Sharon Stone, suntem din de în ce mai convinse să îl testăm. Ajută și imaginea de jos cu Scarlett Johansson, în care frumoasa arată mai bine ca niciodată!

scarlett blond
Foto: Instagram @educatedblonde

Nu în ultimul rând, blondul gălbui se dovedește o nuanță perfectă pentru toamnă, atunci când preferăm în mod normal să apelăm la reflexii mai calde, în ton cu anotimpul. Mai ai nevoie de motive ca să îl îmbrățișezi?

Tu ce părere ai despre nuanța de blond care a revenit la modă? Ai de gând să o încerci în acest moment?

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Tendințe de toamnă 2022 în materie de culori de unghii pentru un look elegant
Tendințe de toamnă 2022 în materie de culori de unghii pentru un look elegant
Ce nuanta de oja a sezonului ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce nuanta de oja a sezonului ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.