Nu Skin

Părul corset, împletitura verii 2017

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Atunci când vine vorba de păr, suntem dispuse să facem orice pentru a avea o podoabă capilară de invidiat. De la cele mai scumpe tratamente până la cele mai noi tendințe de vopsire a părului, plătim prețul frumuseții fără a sta prea mult pe gânduri. Părul este o parte importantă a aspectului oricărei femei, ce poate spune foarte multe despre noi. Tocmai de aceea suntem la curent cu ultimele trenduri și ne asigurăm că părul nostru este plin de volum și strălucește.

Totuși, uităm că aranjarea părului și alegerea unei coafuri în tendințe care să ne pună în evidență stilul unic sunt la fel de importante. Un păr aranjat într-un mod deosebit va atrage întotdeauna atenția.

Tendințele din acest an în materie de păr abundă în codițe împletite, însă doar un anumit tip de împletitură va fi vedeta acestei veri. Iată care este aceasta!

Cum arată părul corset, împletitura verii 2017

Părul corset a apărut în tendințe încă de anul trecut, din septembrie. Numeroase defilări de la Săptămâna Modei de la Vancouver au avut astfel de apariții cu păr împletit. Lesley Hampton este cea care a dat starul acestui trend sport ce se poate mula oricărui stil. Deși a fost inițial adoptat la împletiturile pentru copii, aceste codițe senzuale nu puteau fi ignorate de fashionistele de pe Instagram.

Astfel, la aproape un an de la apariție, toate femeile pasionate de modă își pregătesc lookul estival căutând să obțină un aspect unic și interesant de păr tip corset. Astfel de împletituri pot fi realizate în cazul femeilor cu păr lung și bogat, dar și al celor care au un păr mai scurt, mediu. Părul tip corset este relativ simplu de realizat, deși la o primă impresie pare mai complicat decât fizica cuantică. Tot ce trebuie să faci este să treci o panglică prin cele două codițe împletite în spic.

Unicitatea împletiturii verii 2017 constă în alegerea unor panglici interesante și originale. Poți folosi diverse culori și texturi, dar și accesorii sau chiar flori pentru a-i oferi părului tău un aspect unic.

În filmulețul de mai jos vei vedea exact etapele pe care trebuie să le urmezi în realizarea împletiturilor verii 2017. Dacă respecți pașii cu atenție, cu siguranță vei obține un păr tip corset de invidiat!

 La o astfel de coafură specială trebuie să ai o ținută pe măsură, iar tendințele din 2017 cu siguranță se vor potrivi părului tău tip corset!

Surse foto: iStock, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta