Patru idei de coafuri perfecte pentru vacanță

Patru idei de coafuri perfecte pentru vacanță

Ramona Jurubita

Mai mult ca sigur ai avut si tu nemulțumiri legate de coafurile pe care le-ai purtat de a lungul timpului în vacanțe. Este normal să îți dorești să fii impecabilă și știm toate cât este de greu să obții perfecțiunea dacă nu ești în mediul în care te desfășori cel mai bine. Cunoaștem toate acele camere de hotel a căror lumină este foarte slabă și din pricina căreia nu ne putem aranja așa cum dorim. În plus, ne-ar fi imposibil să cărăm în bagaj toate produsele de care avem nevoie pentru a ne spala, usca, disciplina și aranja podoaba capilară. Și totuși, ce este de făcut?

Tocmai pentru că vrem să evităm încărcarea valizelor și să nu pierdem mult timp în oglindă, optăm pentru coafuri banale și care, din păcate, nu ne fac să ne simțim încrezătoare. Dacă și tu ai fost măcar o dată nemulțumită de felul în care ți-a stat părul în pozele făcute în călătoriile din timpul verii, trebuie să știi că a venit momentul sa faci ceva pentru tine!

Nu are rost sa înduri degeaba dezamăgirea când privești în urmă la cum arăta coafura, mai ales acum când poți scăpa de această grijă. Dyson Airwrap este singurul dispozitiv care te poate ajuta să obții look-ul dorit în orice locație te-ai afla. Te poți bucura de o coafură wow chiar și în deplasare, fiindcă nu trebuie să urmezi pași complicați pentru a o realiza. Produsul Dyson face totul în locul tău și nu trebuie să depui niciun gram de efort.

Mai jos găsești câteva idei rapide de coafuri pe care le poți face singură cu ajutorul acestui aparat ultraperformant:

1. Waterfall braid

Denumirea te poate duce imediat cu gândul la ceva complicat, dar adevărul este că poți realiza o astfel de împletitură tip cascadă în doar câteva minute. Trebuie să împletești două cozi (în trei, în patru, spic sau coadă de pește), pe care să le unești, dând impresia că porți o coroniță. Apoi, ondulezi lejer sau mai strâns părul care cade pe spate. Simplu, nu-i așa?

Coafură waterfall braid - împletitură din care curg șuvițe ondulate

2. Beach waves

Sunt buclele care imită valurile mării și care se formează de multe ori când părul nostru ia contact cu umezeala. Acestea pot fi realizate acum și în mod intenționat, cu ajutorul aparatului Dyson. Așadar, le poți avea și într-o zonă lipsită de umiditate.

Femeie blondă cu bucle lejere de timp beach waves.

3. Curly Ponytail 

Este vorba despre o coadă simplă de cal, prinsă la ce nivel dorești, dar suvițele care atârnă ar trebui ondulate (mai lejer sau mai strâns, după cum preferi).

Femeie care poartă coafura coadă de cal ondulată

4. Bouncy curls 

Acestea sunt buclele pe care le cunoaștem cu denumirile de „bucle mari” sau „bucle voluminoase” și arată cel mai bine pe un păr lung, dar te poți bucura de ele și dacă ai o tunsoare până la umăr.

Toate cele patru idei sunt perfecte atât pentru evenimentele de zi, cât și pentru cele de seară. De exemplu, dacă ai ales o vacanță la mare, poți sta aranjată așa pe plajă, dar la fel de bine te poți prezenta cu același look și la o ieșire în club sau la alte evenimente la care trebuie să fii elegantă.

Aceste minuni sunt posibile datorită funcțiilor de care dispune aparatul. Iată ce face el, în mod concret:

 1. Te ajută să obții bucle și onduleuri voluminoase prin efectul Coandă
  Datorită suprafeței curbate și a efectului Coandă, aerul este direcționat de jur împrejur, iar șuvița de păr este atrasă și înfășurată în jurul ondulatorului. Obții astfel bucle și onduleuri voluminoase fără a degrada structura firului.
 2. Netezește părul tot cu ajutorul efectului Coandă
  Periile de netezire utilizează efectul Coandă pentru a atrage părul pe suprafața periei, suflând aer de-a lungul șuvițelor, imitând astfel tehnica de coafare a unui stilist profesionist.
 3. Controlează în mod inteligent căldura
  Dispozitivul măsoară fluxul de aer de peste 40 de ori pe secundă și reglează căldura, pentru a asigura menținerea temperaturii sub 150°C.
 4. Dyson Airwrap coafează și usucă în același timp
  Combină fluxul puternic de aer și controlează căldura, pentru a coafa și usca părul fără temperaturi extreme, nedeteriorând structura firului.
 5. În plus, rotorul cu 13 palete ajunge până la 110.000 de rotații pe minut
  Asta înseamnă că este suficient de puternic pentru a produce presiunea aerului necesară creării efectului Coandă.

Femeie care își ondulează părul cu aparatul Dyson Airwrap.

Dyson Airwrap are și un set de capete menite să te ajute în procesul de stilizare a părului. Iată care sunt accesoriile incluse în pachet:

 • Bare de ondulare de 30mm - folosesc sistemul unic Airwrap, bazat pe efectul Coandă pentru a realiza bucle prin uscarea părului, evitând astfel temperaturile ridicate și minimizând considerabil procesul de degradare. Aparatul pune la dispoziție 2 bare de ondulare de 30 mm pentru obținerea buclelor, fie orientate spre stânga, fie orientate spre dreapta.
 • Bare de ondulare de 40mm – sunt tot două la număr (direcția stânga sau dreapta), fiind ideale pentru realizarea buclelor largi și voluminoase. Pentru că temperaturile ridicate sunt evitate, părul rămâne mătăsos și voluminos.Bucle obținute cu barele de ondulare alea aparatului Dyson Airwrap
 • Perie pentru netezire - îndreaptă și disciplinează chiar și cele mai rebele fire datorită perilor ce elimină efectul static. Nu contează dacă ai părul drept, creț sau ondulat, căci rezultatul va fi același.
 • Perie moale pentru un aspect de tip „Blow-dry” - este ideală pentru realizarea unui look natural, similar cu acela obținut prin folosirea simultană a unei perii și a uscătorului de păr. Acest accesoriu usucă și oferă volum, iar perii moi protejează scalpul în timpul coafării.
 • Perie rotundă pentru volum – este potrivită pentru părul subțire, lipsit de volum. Usucă și coafează, realizând astfel un look bogat în volum, ca acela obținut de stiliști prin folosirea unei perii rotunde și a uscătorului de păr.
 • Uscător pre-coafare - se folosește pe părul ud pentru a-l usca și pregăti de coafare. Pentru a obține rezultatele dorite, este recomandat ca firele să nu fie uscate complet, ci doar în proporție de 80%. Dacă vrei o coafura perfectă, stilizarea părului poate fi continuată cu un alt accesoriu.
Capetele de coafare ale aparatului Dyson Airwrap
Capetele de coafare ale aparatului Dyson Airwrap

Dyson Airwrap a fost conceput special pentru a ușura viața doamnelor și domnișoarelor care nu au timp sa meargă la salon sau sa piardă ore întregi în fața oglinzii. Mai ales când vine vorba de o vacanță, tot ce vrem este să ne simțim bine si sa realizam câteva fotografii care să marcheze momentele unice prin care trecem. Când părul este aranjat impecabil, instantaneele nu au cum să o iasă altfel decât perfecte!

Dacă vrei sa te simți ca o zeiță a meleagurilor pe care le cutreieri si sa te întorci acasă cu poze superbe, trebuie neapărat sa ai cu tine in călătorie acest dispozitiv. Pe site ul celor de la Dyson găsești mai multe detalii despre cum poți utiliza produsul lor unic în lume. De asemenea, ai acolo și tutoriale pentru realizarea celor mai în vogă stiluri. Spor la pregătiri!

Surse foto: iStock, Unsplash

Articolul urmator
Laser CO2: beneficii și recomandări
Laser CO2: beneficii și recomandări
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.