Nu Skin

Șapte coafuri cu volum pentru părul mediu care se poartă în 2017

Redactor Alexa Galgau

Dacă nu ai norocul să fi fost înzestrată cu un păr des și voluminos, ci cu unul cu fir subțire și fragil, probabil ești mereu în căutarea unor soluții pentru a face podoaba capilară să pară mai bogată. Dacă ai părul mediu, am ales pentru tine câteva coafuri cu volum care sunt în vogă anul acesta și care te scot din încurcătură atunci când vrei să arăți și să te simți ca o divă.

Iată care sunt coafurile cu volum pentru păr mediu care se poartă în 2017!

Coafuri cu volum pentru păr mediu trendy în 2017

Chiar dacă nu ai un păr voluminos ca în reclame, există multe tipuri de coafuri pe care le poți adopta pentru a crea iluzia unei podoabe capilare perfecte. Cu puțin efort din partea ta și cu ajutorul unor produse speciale pentru volum (începând de la șampon și terminând cu spumă volumizantă), nu va mai trebui să oftezi resemnată de fiecare dată când vei vedea la alte femei coafuri impresionante.

Una dintre cele mai frumoase coafuri cu volum pentru păr mediu este cea cu beachy waves, niște onduleuri lejere și dezordonate, care avantajează orice chip. Chiar dacă buclele oferă volum părului, va trebui să îl și tapezi puțin pentru a obține un efect năucitor. Trece-ți degetele prin păr și folosește un fixativ la sfârșit pentru a te asigura că șuvițele nu se lasă.

Deși o coadă de cal obișnuită nu este deloc flatantă pentru cineva care are părul cu fir subțire, ea poate fi salvarea ta dacă înveți cum să o faci astfel încât să dea volum părului. Cel mai util truc în acest sens este împărțirea părului în secțiuni și taparea lui în creștet. Dacă ai breton, îl poți tapa și pe acesta și îl poți prinde astfel încât să dea impresia de volum. Nu uita că pe tine te avantajează cel mai mult stilul messy, așa că nu strânge coada până la refuz, ci cât mai lejer.

La fel de mult te poate avantaja și o coadă de cal joasă, realizată la baza capului. Înainte de a prinde părul, tapează-l sau folosește o spumă pentru volum. Lasă câteva șuvițe rebele pe ici pe colo și prinde cât mai lejer părul, folosind la sfârșit o șuviță pentru a acoperi elasticul. Această coafură elegantă este potrivită pentru ocazii și ținute formale.

Una dintre cele mai frumoase coafuri pe care poți să le adopți dacă ai părul de lungime medie este cea retro, care oferă și volum podoabei capilare. Trebuie doar să realizezi onduleuri cu niște bigudiuri și să fixezi coafura cu puțină spumă care oferă luciu părului. Completează lookul cu un machiaj retro realizat ca la carte și vei arăta ca o divă din Epoca de Aur a Hollywoodului.

O coadă de cal realizată cu secțiunea superioară a părului poate fi una dintre cele mai simple și frumoase coafuri cu volum pentru păr mediu, de care sigur te vei îndrăgosti în 2017. Mai întâi, trebuie să ondulezi părul, apoi creează două secțiuni, una inferioară și una de la tâmple în sus. Tapează părul din creștet, apoi realizează o coadă de cal, cât mai sus, cu secțiunea superioară. Tapează părul, ca să capete cât mai mult volum, și finisează cu puțin fixativ.

O altă coafură cu volum care te avantajează dacă ai păr mediu se numește half updo și este mai degrabă un hairstyle potrivit pentru ocazii speciale - este și una dintre cele mai populare coafuri pentru mirese. Din nou, vei apela la ondularea părului și la tapare pentru a oferi volum podoabei capilare. După ce ai ondulat părul, tapează șuvițele din creștet, apoi prinde secțiunea de păr formată de la urechi în sus la spate, cu ajutorul unor agrafe. Securizează coafura fixativ sau dă-te cu spumă prin păr înainte de a-l prinde astfel.

Cocul este o variantă foarte bună de coafură dacă vrei să faci părul să pară mai voluminos. Va trebui să optezi pentru unul messy și, pentru un plus de volum, să folosești un burete pentru coc. Poți să utilizezi și o spumă pentru volum dacă vrei să te asiguri că rezultatul este spectaculos. Descoperă șase idei de cocuri pentru păr mediu!

Nu uita că la aceste coafuri cu volum pentru păr mediu la modă în 2017 poți adăuga și diverse accesorii de păr, precum bentițe, coronițe sau chokere pentru păr. Toate acestea dau un plus de farmec coafurii și pot crea iluzia unui păr mai bogat dacă sunt utilizate cum trebuie.

Citește care sunt coafurile de nuntă la modă în 2017!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta