Șase tunsori urâte care pun bărbații pe fugă

Luni, 08.08.2016
de Alexa Galgau

Deși bărbații nu sunt prea mofturoși în ceea ce privește tunsoarea femeii pe care o iubesc, există totuși o limită a „toleranței” lor care nu ar trebui trecută. Dacă cel mai mult și mai mult sunt atrași de părul lung, de zână, putem să enumerăm câteva tunsori care sunt profund displăcute de aproape toți bărbații.

Iată care sunt tunsorile urâte care pun bărbații pe fugă!

Tunsori urâte pe care bărbații nu le suportă

Tunsorile scurte cu gheruțe

În general, aceste tunsori au ceva influențe punk și din start acest lucru nu este un avantaj. Ele mai sunt purtate pentru că sunt foarte ușor de îngrijit și de aranjat, însă acele „gheruțe” sunt detestate de bărbați, care consideră că aceste tunsori nu sunt nici pe departe feminine.

 

Părul scurt și umflat

Părul scurt la femei nu este apreciat de mulți reprezentanți ai sexului tare, pentru că nu este suficient de feminin. Bărbații vor o parteneră care să arate ca o prințesă, însă părul scurt are ceva masculin care nu le place defel. Iar dacă mai este și umflat... să nu te miri dacă nu reușești să mai „agăți” la fel de mult ca înainte de a te tunde!

 

Tunsoarea cu țepi

Tunsoarea cu țepi, chit că este vorba despre păr scurt sau păr mai lung cu puțină creastă, este una dintre cele mai urâte tunsori din punctul de vedere al bărbaților. Ce poate fi mai lipsit de grație feminină decât niște țepi făcuți cu gel, un trend mai degrabă bărbătesc, care acum este total învechit chiar și printre bărbați? De multe ori, femeile trecute de o anumită vârstă încep să poarte astfel de tunsori pentru a părea mai tinere, dar aceasta este o greșeală. Ele ar trebui să se orienteze către tunsorile care întineresc, dar care plac și bărbaților!

 

#georgeonikian #haircut #spikehair #shorthair

A photo posted by George Onikian Hair & Beauty (@george_onikian) on

 

Tunsoarea punk

Deși o femeie se poate simți foarte îndrăzneață și rebelă dacă adoptă o tunsoare punk, bărbații nu sunt prea încântați de această variantă. Nu știm sigur dacă sunt intimidați sau pur și simplu consideră că nu este un stil prea feminin, dar cert este că o femeie care are curajul să se tundă astfel nu are acea imagine de ființă fragilă, dornică de protecție, care îi face pe bărbați să se viseze cavaleri pe armăsari albi.

 

Tunsoarea cu breton foarte scurt

Bretonul foarte scurt este considerat drăgălaș și interesant de către femei, dar bărbații urăsc din tot sufletul această tunsoare, care înăsprește trăsăturile frumoase și se apropie periculos de mult de lookul punk, mai ales dacă părul este scurt. Dacă este lung, e păcat să fie „stricat” de un breton ciudat, nu? Din fericire, acest tip de tunsoare urâtă nu prea mai e în trend, deși a avut o perioadă de glorie destul de lungă.

 

Tunsoarea asimetrică

Atâta vre,e cât asimetria este discretă, nu există probleme, însă o tunsoare cu o asimetrie stridentă nu este deloc apreciată de sexul opus. De exemplu, bărbații nu consideră că o femeie este sexi dacă are într-o parte părul până la umeri, iar pe partea cealaltă are părul ras (tunsoarea undercut fiind, de asemenea, una dintre „ororile” bărbaților). Un bob ușor asimetric poate să fie elegant, însă o tunsoare asimetrică de-a dreptul „suprarealistă” este mai degrabă vulgară.

Ce părere ai despre aceste tunsori urâte pe care bărbații le detestă? Ai încercat și tu vreuna dintre ele?

Descoperă și cinci tunsori pentru păr creț!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (17)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!