Singura culoare în care să NU îţi vopseşti părul niciodată

Singura culoare în care să NU îţi vopseşti părul niciodată

Redactor Andreea Baluteanu

Mihai Geambasu

Articol revizuit de Mihai Geambasu

Specialitate
Beauty Concept creator
Despre
Este Beauty Concept creator cu peste 16 ani de experienta, senior Cut & Color, specializat in culoare/tunsoare la academii de renume international, Formator si trainer Cut & Color dedicat educatiei de nisa in plan national, inovator si Owner...

Pentru pasionatele de beauty, lumea culorilor de păr este una plină de bucurie, în care experienţele sunt întotdeauna distractive. Într-adevăr, obiectivul nostru este acela de a identifica mitica nuanţă ideală, care să ne pună în valoare frumuseţea, dar nu ne deranjează nici să ne jucăm cu tonuri cât mai diverse, până ce atingem perfecţiunea!

Există însă o nuanţă la care specialiştii ne sfătuiesc să renunţăm definitiv! Descoperă care este singura culoare cu care să nu îi faci cunoştinţă părului tău!

Singura culoare de păr pe care să NU o încerci niciodată

Experimentează, gustă din toate nuanţele, dar evită să porţi negru albăstrui: acesta este sfatul specialiştilor în colorarea părului! Eşti nedumerită? Vezi care sunt argumentele decisive în favoarea acestei concepţii!

Kylie Jenner negru albastrui priyanka chopra
AŞA NU AŞA DA

Brunetul cu reflexii albastre nu mai e la modă. Deşi 2017 a impus dragostea pentru tonurile deschise de blond (adorăm platinatul frosty hair), dar şi pentru cele colorate (suntem extrem de tentate să încercăm şi blorange), nici nuanţele închise nu sunt trecute cu vederea. Nu însă brunetul albăstrui, una dintre culorile repudiate de tendinţele actuale. Dacă vrei să îţi închizi părul, alege o nuanţă cu tonuri calde, precum Priyanka Chopra: nu poţi nega că actriţa de origine indiană este răvăşitoare cu această culoare, deşi nu putem afirma acelaşi lucru despre mezina clanului Kardashian, Kylie Jenner.

Foarte puţine fete sunt avantajate de această culoare! Nu degeaba este Albă-ca-Zăpada, cu părul ei negru, un personaj de basm: adevărul este că foarte puţine femei arată bine în compania negrului albăstrui. Trebuie să ai un ten impecabil, de porţelan, deoarece reflexiile reci nu vor da bine suprapuse peste o piele caldă şi vor scoate în evidenţă toate imperfecţiunile! Dacă nu eşti Megan Fox, mai bine te-ai abţine!

Negrul albăstrui nu are niciun pic de naturaleţe. Naturaleţea este îmbrăţişată de anul 2017, dar nu este singurul motiv pentru care ar trebui să mizezi pe autenticitate. Nuanţele naturale îţi pun în valoare frumuseţea şi nu încearcă să o umbrească: poţi spune acelaşi lucru despre o culoare eclectică și artificială precum negrul albăstrui?

E greu de întreţinut. În anul de graţie 2017, căutăm idei de beauty care să ne economisească timp şi bani, iar brunetul albăstrui a picat acest test. Va trebui să investeşti în game de îngrijire a părului vopsit, de calitate, şi să revii des la salon, deoarece culoarea se estompează într-un negru şters, lipsit de strălucire. Nu în ultimul rând, e aproape imposibil de obţinut acasă.

 

A photo posted by GarnierUSA (@garnierusa) on

Îl vei scoate foarte greu din păr. Să presupunem că nu ne-ai ascultat sfatul şi ai ales negrul albăstrui. Chiar dacă niciuna dintre proorocirile noastre de mai sus nu te-a atins, la un moment dat te vei sătura de aceste reflexii şi vei dori să scapi de ele. Brunetul e foarte dificil de scos din firul de păr, iar tonurile de albastru îngreunează şi mai tare această misiune. Rezultatul va fi un păr lipsit de viaţă şi, cel mai probabil, deteriorat.

Negrul albăstrui înăspreşte trăsăturile. Culorile închise nu sunt renumite pentru toleranţa lor, înăsprind trăsăturile. Nu poţi trece nici peste efectul de îmbătrânire. Tocmai de aceea, stiliştii „încălzesc” chipul clientelor amatoare de brunet cu reflexii de roşu, castaniu sau ciocolatiu şi evită tonurile dure de albastru.

Noi sperăm că te-am convins să renunţi la brunetul albăstrui! Eşti de acord cu noi când spunem că este singura culoare pe care nu ar trebui să o adopţi?

Surse foto: Splashnews, Instagram

Articolul urmator
Opt obiceiuri simple care îți vor face pielea fericită și impecabilă
Opt obiceiuri simple care îți vor face pielea fericită și impecabilă
Ce culoare de par ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce culoare de par ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (80)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.