Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Tehnica balayage nu se demodează niciodată! Află care sunt tendinţele din acest an!

Eugenia Dinescu, redactor

Mai subtil decât ombre şi mai seducător decât o simplă colorare uniformă, balayage este cuvântul pe care îţi vei dori să îl înveţi înainte de următoarea vizită la salon. Tehnica poate fi realizată pe orice nuanţă de păr şi presupune pictarea cu mâna liberă a unor şuviţe mai deschise la culoare, pentru a conferi o strălucire prismatică părului.

Rezultatul? Cosiţe care se deschid progresiv de la rădăcina spre vârf, ca şi cum soarele ţi-ar fi mângâiat părul o vară întreagă, creând o armonie perfectă cu tonul pielii tale.

Dacă îţi doreşti o schimbare de look fără să recurgi la transformări extreme, balayage este opţiunea potrivită pentru tine. Tehnica dă naștere unor rezultate naturale sau dramatice, în funcţie de culoarea aleasă, iar specialiştii salonului 1Dream Beauty Studio demonstrează că visurile se pot transforma în realitate. Descoperă cele mai HOT culori din acest an şi convinge-te de impactul lor din metamorfozele create de 1Dream Beauty Studio!

Nuanţe irizate de blond

Balayage creează un tip de naturaleţe accentuată şi este mai uşor de întreţinut decât un colorat ton-sur-ton (gata cu rădăcinile vizibile după două săptămâni!), iar cel mai bun mod de a te convinge îl reprezintă nuanţele de blond. În tonuri de blond caramel, cafe au lait sau miere, balayage creează un efect de profunzime pe care alte tehnici de colorare nu ţi-l pot oferi. Rezultatul nu este un blond artificial, ci o nuanţă multidimensională, care arată minunat, indiferent de textura părului tău sau de modul în care alegi să îl coafezi.

Roşcat diafan

Dacă atunci când spui „roşcat” te gândeşti instantaneu la alura unei femme-fatale explozive, balayage în nuanţe de arămiu îţi va dezvălui o nouă faţetă a feminităţii. Tonurile naturale de cupru şi blond-căpşună îţi vor conferi puţin din farmecul unei muze din picturile pre-rafaelite, situată chiar la intersecţia dintre o fetiţă ingenuă şi o femeie seducătoare. Optează pentru acest tip de nuanţe dacă ai o piele deschisă sau medie, pentru că se vor integra perfect în peisajul tomnatic!

Reflexii glaciale

Fie că porneşti de la o nuanţă de castaniu, brunet sau blond, tehnica balayage îţi permite să adopţi una dintre cele mai populare tendinţe ale momentului: reflexii pastelate iridescente, care strălucesc în nuanţe perlate cu fiecare mişcare pe care o faci. Blondul sau şatenul va fi transformat prin tehnica balayage în nuanţe prismatice, care nu au nimic în comun cu pastelurile adolescentine. În plus, rezultatul obţinut prin balayage va face imposibil de ghicit faptul că ai trecut printr-o transformare radicală!

Rainbow hair

Dacă părul este modul tău preferat de expresie, o paletă cromatică naturală nu va reuşi niciodată să îţi reflecte personalitatea pe deplin. Dar acest lucru îl pot îndeplini nuanţele de fuchsia şi magenta! Prin balayage poţi obţine şuviţe caleidoscopice, care nu vor arăta niciodată plat şi nu vor deveni mate, în ciuda spălărilor repetate.

Oricare ar fi nuanţa de păr pe care îţi doreşti să o obţii prin balayage, tehnica va scoate în evidenţă aspectele pe care orice femeie şi le doreşte de la părul său: strălucire, vitalitate şi iluzia unui păr mai des. Accesează website-ul salonului 1Dream Beauty Studio, vezi transformările obținute prin balayage şi stabilește chiar acum o programare!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!