Nu Skin

Tunsoarea care arată bine pe oricine

Redactor Andreea Baluteanu

De cele mai multe ori, tendințele fac parte dintr-o sferă a modei la care nu are acces oricine. Câte dintre noi se pot lăuda că arată cu adevărat bine în blugii lejeri, tăiați deasupra gleznei, sau în cămășile voluminoase? În domeniul tunsorilor la modă, trendurile actuale ne privilegiază însă pe toate, nu mai sunt doar un domeniu al fotomodelelor și al actrițelor cu trăsături perfecte!

Descoperă, în rândurile de mai jos, care este tunsoarea care arată bine pe orice tip de fizionomie, care se potrivește tuturor personalităților și strălucește oricând, oricum!

Ca prin magie: tunsoarea care se potrivește oricui

Te-ai fi așteptat? Este vorba despre miraculosul bob! Suntem tot mai convinse că persoana care l-a inventat ar fi trebuit să primească o medalie de merit pentru contribuția la evoluția umanității, atât de prețioasă a fost descoperirea sa!

bob emmastone
@stonefield_fan0995

Pledoaria noastră în favoarea bobului cu argumentul decisiv: se potrivește oricărui tip de fizionomie. Ai fața rotundă, ca de copil, cu un chip de păpușă? Vei fi superbă cu un LOB (long bob) buclat, care să îți accentueze și mai tare trăsăturile de înger! Emma Stone este cel mai bun exemplu în acest sens!

Dimpotrivă, chipul tău are proporții geometrice, dreptunghiulare? Înainte de a te plânge de greutatea de a-ți găsi o coafură care să ți se potrivească, privește-o pe Rosie Hungintgon-Whiteley: superba blondă arată superb în compania unui bob lung, filat. Alege și culoarea cea mai flatantă a verii, blondul luminos, și vei arăta precum o zeiță a plajei!

rosie huntington whiteley bob
@flawlessjayonce

Chipul în formă de inimă, cu bărbie pronunțată, este perfect pus în evidenţă tot de un bob: alege unul cu șuvițe de lungimi diferite, la nivelul maxilarului, care să îți accentueze drăgălășenia chipului. Rachel McAdams este cel mai bun argument!

rachel mcadams bob
@mcadamsdaily.aesthetics

Desigur, fața ovală, cu proporții perfecte, nu are motive să se plângă și strălucește fără probleme alături de orice tunsoare, motiv pentru care este imperios necesar să încerce bobul momentului! Până la nivelul umerilor, ușor ondulat, pictat în babylights, acest tip de haircut îți va întipări un zâmbet uriaș pe față, pentru că arată perfect le orice oră!

jessica alba bob
 @lenoiira

Te-au cucerit imaginile de mai sus, dar, deși ești deja convinsă că bobul e într-adevăr tunsoarea care arată bine pe oricine, nu te încumeți să renunți la coafura ta de Cosânzeană în favoarea sa? Nu avem nimic împotriva șuvițelor lungi, dar, din când în când, un haircut fresh e echivalent cu o adevărată gură de aer existențială. Nici nu e nevoie să recurgi la schimbări radicale: un LOB ondulat, curgător, cu un strop de ombre, precum cel al Emiliei Clarke, te va face să te simți fabulos!

emilia clarke bob
@clarke.br

Ești genul de persoană care stă departe de bob pentru că îl consideri mult prea greu de întreținut? Avem o veste pentru tine: au trecut zilele bobului angular, perfect întins cu placa, strălucitor și sofisticat! Bobul actual e lejer, proaspăt, revigorant și nu are nevoie de niciun strop de îngrijire. E suficient doar să te speli pe cap și să îl lași apoi să se usuce natural. Desigur, există și două principii de la care să nu te abați: părul tău trebuie să fie sănătos, iar tunsoarea e musai să fie executată de cineva care se pricepe, pentru a cădea armonios, echilibrat în jurul trăsăturilor tale. Kristen Stewart e definiția perfectă de la Hollywood a stilului relaxat, lipsit de pretenții și, chiar dacă acum cucerește pe covorul roșu la Cannes cu o tunsoare băiețească, noi credem că acest bob rebel i s-a potrivit cel mai bine!

kristen stewart bob
@kristenstewartsexy

Tu ce părere ai? Vei aborda de acum încolo tunsoarea care arată bine pe oricine? Cu complexitatea și versatilitatea ta, te-a convins și pe tine mult iubitul bob?

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta