Tunsoarea pixie a cucerit tendinţele în 2016! Încearc-o și tu!

Tunsoarea pixie a cucerit tendinţele în 2016! Încearc-o și tu!

Redactor Andreea Baluteanu

Fetele care s-au plictisit de supremaţia bobului trebuie să cunoască noua senzaţie în materie de hairstyling din 2016: tunsoarea pixie. În tandem cu LOB-ul sau cu bobul chopped, părul ultra scurt se află pe buzele tuturor şi în acest an!

Dacă ai chef de o schimbare îndrăzneaţă de look, descoperă mai jos care sunt modelele de tunsoare pixie pe care să le încerci în 2016!

Pixie periuţă, tunsoarea hot actuală

Ţi-o aminteşti pe cântăreaţa de origine irlandeză din anii '90, Sinead O’Connor, cea care cânta cu foc „nothing compares to you”? Tunsoarea ei pixie, ultra scurtă, care i-a atras porecla de „cântăreaţa cheală”, este din nou la modă!

 

A photo posted by Maria Borges (@iammariaborges) on

Acest haircut a devenit sinonim cu pasiunea pentru anii '90 şi a cucerit mai ales tagma supermodelelor! Designerii doritori de senzaţii tari pe catwalk au încurajat şi ei avântul tunsorii pixie scurte. Dacă ai curajul de a-ţi rade părul, vei avea o mulţime de avantaje: vei câştiga timp preţios la duş, nu te vei mai confrunta cu explozia de fire de păr căzute şi vei economisi o mică avere, pentru că nu mai ai nevoie de o armată de produse cosmetice. În plus, tunsoarea pixie scurtă îţi oferă un aer proaspăt, modern, şi te întinereşte! Singurul inconvenient: etapele de creştere, atunci când te plictiseşti de ea!

 

A photo posted by Ruth Bell (@ruthnotmay) on

Tunsoarea pixie boyish

Ştii deja că asocierea dintre feminin şi masculin este la modă în 2016: cu cât genurile se întrepătrund mai armonios, cu atât lookul tău va fi mai reuşit. Părul ras pe o parte şi mai lung în creştet, așa cum îl poartă Miley Cyrus, încă se mai poartă, dar şi şuviţele mai lungi, neregulate, pe modelul lui Lily Collins, sunt încă în vogă.

Ruby Rose are trăsături superbe, iar fineţea lor contrastează irezistibil cu tunsoarea pixie băieţească şi tatuajele nenumărate ale starului din „Orange Is the New Black”.

 

A photo posted by Ruby Rose (@rubyrose) on

Tunsoarea pixie boyish arată fabulos când este purtată de fetele cu chip oval, cu ochi mari şi fizionomie de păpuşă, „alterându-le” lookul de zână şi transformându-le în adevărate trendsetterițe! Shailene Woodley şi Kate Mara au experimentat această putere pe pielea lor!

 

A photo posted by Shailene Woodley (@shai_woodley) on

 

A photo posted by Kate Mara (@katemaraa) on

Tunsoarea pixie chic franţuzească

Nu ne-am îndoit niciodată de talentul lui Michelle Williams, dar fata cu părul lung şi blond era mai degrabă admirată pentru dulceaţa trăsăturilor sale decât pentru lookul hip, modern. Lucrurile s-au întors la 180 de grade când frumoasa actriţă s-a tuns pixie: a fost cooptată să intre în rolul lui Marilyn Monroe şi s-a transformat rapid într-o sursă de inspiraţie pentru fashioniste!

Tunsoarea pixie a lui Michelle presupune breton scurt, filat, şi volum domolit în creştet: dacă vrei să capeţi şi tu o nonşalanţă specific franţuzească, urmează-i exemplul şi poartă-ţi părul răsfirat rebel, pentru o doză irezistibilă de chic! Tavi Gevinson este una dintre feministele noastre preferate: deşi are doar 20 de ani, a cochetat cu actoria, cu scrisul şi cu muzica şi este o fashionistă apreciată pentru apariţiile ei originale. Pe lista de realizări trebuie să menţionăm şi faptul că arată ca o zână a timpurilor moderne cu tunsoarea ei pixie!

 

A photo posted by Tavi Gevinson (@tavitulle) on

Tunsoarea pixie a femeii puternice

Care sunt tunsorile tale pixie preferate, ale tuturor timpurilor? Punem pariu că vedete precum Charlize Theron, Halle Berry şi Amber Valletta se numără printre posesoarele lor! Femeia puternică și independentă de azi nu mai simte nevoia să se ascundă după cosiţe inocente care să îi aducă bărbaţii la picioare, ci se bucură de libertatea extraordinară a tunsorii pixie!

 

A photo posted by ambervalletta (@ambervalletta) on

Charlize Theron arată fabulos cu părul ultra scurt, care dobândeşte conotaţii glam când este pieptănat într-o cărare cuminte laterală, cu un strop de gel pentru strălucire. Robin Wright a devenit celebră datorită rolului de prinţesă cu plete de aur din „The Princess Bride” şi de eroină boho din „Forrest Gump”, dar ne inspiră cu adevărat acum, la 50 de ani, prin partitura Primei Doamne în serialul „House of Cards”. Tunsoarea ei pixie nu mai este o simplă opţiune stilistică, ci a devenit un simbol al puterii feminine!

Tu ai încerca o tunsoare pixie în 2016? Eşti gata să dai curs acestui manifest al curajului?

Surse foto: Instagram, Splashnews

Articolul urmator
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?
Incepe quiz
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.