Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Corectarea pleoapelor căzute prin intervenție chirurgicală

Redactor Andreea Baluteanu

Apreciem fiecare zi care trece deoarece ne mai oferă o porție din frumusețea vieții, dar există și un aspect al înaintării în vârstă cu care nu putem rezona nicicum: semnele îmbătrânirii. Ne dorim mereu să fim cea mai frumoasă variantă a noastră cu putință, și tocmai de aceea am face orice pentru a ne păstra cât mai multă vreme prospețimea chipului, în ciuda numărului de ani strânși în buletin.

Azi ducem mai departe manifestul nostru pro-frumusețe și îți prezentăm cea mai bună metodă de a corecta pleoapele căzute. Pentru că ne strică look-ul și ne adaugă ani peste vârsta reală, am hotărât să luăm atitudine. Vezi care este soluția ce ne-a redat frumusețea în rândurile de mai jos!

Blefaroplastia, tratamentul chirurgical care îți redă tinerețea

Pleoapele căzute sunt unul dintre cele mai importante motive pentru care ne deranjează înaintarea în vârstă. Excesul de piele ne afectează prospețimea privirii și poate adăuga ani chipului nostru, chiar peste vârsta din buletin.

femeie Operație estetica

E clar că un asemenea inconvenient are nevoie de o mână pricepută pentru a-l corecta. Iar recomandarea noastră este Dr. Cristina Bejan, medic primar în chirurgie plastică, microreconstructivă şi estetică din 2003. Povestea de viață a specialistului este pur și simplu impresionantă: după ce a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Dr. Carol Davila din București și a profesat în cadrul Spitalului Militar Central din capitală, cariera sa a cunoscut o evoluție incredibilă, ajungând să facă parte din prima echipă medicală românească trimisă în Irak. Performând operații de reconstrucție facială, ocupându-se și de vaccinare, de examene medicale anuale, întocmire de rapoarte și fiind antrenată în resuscitarea cardiorespiratorie și în menținerea vieții în condiții ostile, Dr. Cristina Bejan a căpătat o experiență de care foarte puțini se bucură. A continuat să lucreze în Irak în cadrul DynCorp International LLC CIVPOL şi ulterior Global Med USA, iar apoi a continuat în Liberia, un alt teatru de război, în calitate de Chief Medical Officer.

După ce a căpătat experiență în cele mai dramatice condiții, cele care șlefuiesc atât omul, cât și medicul, specialistul s-a întors în civilizaţie și a lucrat la Londra, unde mai activează încă timp de o săptămână pe lună și unde este acreditată în calitate de chirurg plastician de către Consiliul Medical Britanic.

Însă Dr. Cristina Bejan a hotărât să se întoarcă după toate aceste experiențe în România, unde a înființat Salonul Mirrors, aducând uluitoarea sa experiență profesională în sprijinul românilor, oferind tratamente și operații estetice de cea mai înaltă calitate la prețuri pe care ni le putem permite. De asemenea, clinica oferă și terapii bio-energetice, electroacupunctură, masaj terapeutic sau de relaxare, consiliere psihologică, hipnoterapie sau terapie prin regresie; cu alte cuvinte, tot ce ai nevoie pentru o viață trăită frumos.

De ce am făcut această paranteză? Pentru a-ți arăta de ce Dr. Cristina Bejan este unul dintre puținii specialiști în care poți avea încredere totală pentru un tratament chirurgical delicat, așa cum este și blefaroplastia. 

Întorcându-ne la subiectul pe care îl vom trata azi, care sunt cauzele pleoapelor căzute? Specialiștii sunt de părere că înaintarea în vârstă este principala sursă a acestui fenomen. Fenomenul gravitației și radiațiile solare determină o scădere a elasticității pielii, modificări ale grăsimii periorbitale, ceea ce contribuie la apariția unui exces de piele. Diverse afecțiuni ale mușchilor, accidentele la nivelul ochilor, abuzul de alcool și țigările, nutriția deficitară sau supra-expunerea la soare pot reprezenta de asemenea cauze ale acestui fenomen nedorit.

Principala consecință a pleoapelor căzute este un aspect îmbătrânit. Acestea sunt cel mai adesea asociate și cu riduri, cearcăne și pungi, ceea ce acutizează impresia de oboseală. Însă pleoapele căzute nu au doar dezavantaje estetice: ele afectează și câmpul vizual și obosesc ochii, care trebuie să depună acum eforturi suplimentare.

Procedura de blefaroplastie e o soluție cu efect garantat, fiind considerată a fi cea mai simplă și mai eficientă intervenție chirurgicală estetică de reîntinerire. Ce presupune ea? Intervenția elimină pe cale chirurgicală excesul de piele al pleoapelor superioare, dar și pungile de pe pleoapele inferioare, ceea ce va reda luminozitatea și prospețimea privirii tale. Fizionomia ta va redeveni deschisă, întinerită, iar tu îți poți „pierde” liniștită buletinul; deja nu mai ai nimic în comun cu el.

Blefaroplastia poate fi realizată atât independent, dar și împreună cu alte intervenții estetice faciale non-invazive, așa cum sunt fillerele, botoxul sau miniliftingul temporal.

Este însă important să reții că rezultatele nu vor fi vizibile imediat după intervenție. Evită să cazi în prăpastia disperării dacă, după blefaroplastie, te confrunți cu edem și echimoze, deoarece fenomenul e normal, iar acestea vor dispărea în câteva zile. Cicatricile sunt fine și vor deveni invizibile în 3-4 luni. Procedura e recomandată atât femeilor, cât și bărbaților, la orice vârstă.

Importantă pentru reușita operației este și pregătirea. După ce te-ai consultat cu medicul specialist, va fi nevoie să faci câteva analize generale de sânge (hemoleucogramă, uree, glicemie, electroliți, factori de coagulare) și o electrocardiogramă, pentru a stabili dacă ești pregătită pentru procedură.

Intervenția va dura circa 1-2 ore și se realizează cu anestezie locală. După blefaroplastie nu este necesară internarea, dar ți se vor aplica comprese reci pentru a preveni apariția edemului și a echimozelor. Scapi de pansamente, deoarece specialiștii utilizează doar benzi adezive sterile. Firele vor fi scoase după 4-6 zile de la operație, iar edemul și echimozele dispar complet după 10-14 zile.

Vestea cea mai bună? Rezultatele intervenției se mențin pentru circa 10 ani, motiv indiscutabil de bucurie: vei străluci de tinerețe în această perioadă!

Dacă te-am convins și pe tine că este cazul să scapi de complexe și să elimini pleoapele căzute, contactează clinica condusă de Dr Cristina Bejan, la numărul de mobil +40 734 032 408. Mergi la fața locului pentru a te convinge de super serviciile puse la dispoziție, la adresa Bd. Carol, nr. 68, et. 2, interfon 03, București. Experiența Doctorului Cristina Bejan și a echipei sale de specialiști își va spune cuvântul, iar tu îți vei recăpăta frumusețea și aspectul tânăr!

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!