5 sfaturi pentru sprâncene perfecte de la Academia de Stilizare de Sprâncene Neyes® Brows

Redactor Divahair.ro

1. Sprâncenele sunt surori, însă nu gemene

Sprâncenele nu sunt și nu vor fi niciodată perfect egale, datorită morfologiei feței și a poziționării neuniforme. Acest lucru, însă, nu trebuie să constituie o problemă, deoarece nu tindem spre o simetrie perfectă. Sprâncenele ar părea mult prea false, nenaturale și nu ar mai crea o armonie cu restul trăsăturilor. Scopul este ca femeile să nu se ascundă în spatele unui şablon, să nu dorească să fie la fel, să aibă curajul să-şi arate propria personalitate, să fie unice, prin întărirea frumuseţii naturale.

kit sprancene

2. Recomandăm epilatul cu ceară, care este o metodă extrem de precisă

Există o mulțime de dezbateri între epilarea cu ceară, pensetă și ață. La Neyes® Brows folosim toate cele 3 metode, deoarece credem că fiecare ajută în mod diferit la realizarea sprâncenelor perfecte. Însă, prin epilarea cu ceară se poate obține o linie perfectă, deschisă și luminoasă cum nu se poate realiza cu orice altă metodă. Neyes® Brows a dezvoltat sistemul ORB de epilat cu ceară care se bazează pe siguranță. Ceara utilizată în aparatul special ORB este antialergică, nu întinde pielea în cazul utilizării pe termen lung, iar posibilitatea de rupere a firelor este minimalizată.

sprancene

3. Produse pentru sprâncene

Produsele dedicate exclusiv sprâncenelor au devenit populare doar în ultima perioadă, deoarece femeile obișnuiau să folosească doar un singur produs. Cei mai multi clienți sunt surprinși când văd cât de multe tipuri de pudre de sprâncene și pensule folosim pentru o singură sprânceană. Utilizarea unui singur produs oferă doar un singur tip de pigment și textură. Vom obține un rezultat mult mai bun dacă utilizăm un creion, mai multe nuanțe de pudră de sprâncene și gel de fixare, deoarece vom crea un efect multi-dimensional care arată natural.

Pentru a se potrivi cu nuanţa părului şi a pielii, un stilist de sprâncene Neyes® Brows poate alege din 5 culori de vopsele, 3 culori de creion și 10 nuanțe de pudră, astfel se realizează combinaţia perfectă.

femeie cu sprancene perfecte

4. Pensarea în afara liniilor

Înainte de epilarea cu ceară, utilizarea aței și a pensetei este esențial ca stilista să realizeze un contur pe fiecare sprânceană, cu un creion subțire. Îndată ce forma este realizată, se vor îndepărta doar firele de păr care stau în afara zonei dorite. Astfel, nu vom subția sprâncenele mai mult decât este necesar. Este foarte important: odată ce stiliștii de sprâncene au realizat forma sprâncenelor, să nu vă pensați acasă și să nu modificați design-ul.

femeie cu sprancene perfecte

5. Conturarea sprâncenelor acasă

Pentru a îngriji sprâncenele și pentru a realiza un contur perfect trebuie să urmăm doar câțiva pași simpli. În ajutorul persoanelor mai puțin îndemânatice, Neyes® Brows a venit cu o inovație: mască de sprâncene personalizată.

Vizualizați aici utilizarea măștii:

a. Demachiem sprâncenele cu ajutorul Demachiantului Neyes® Brows.

b. Cu ajutorul Pensulei Neyes® Brows aplicăm Pudrele de sprâncene alese împreună cu stilista.

c. Pentru un rezultat rezistent la apă, fixăm pudra cu Sealing Gel.

logo neyes brows romania

Neyes® Brows România

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și totuși vrei să afli mai multe, te invităm să accesezi site-ul www.neyes.ro sau să le scrii 

specialiștilor pe info@neyes.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.