Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Şapte greşeli pe care le faci atunci când te dai cu parfum

Andreea Baluteanu
Aplici pe încheieturi şi freci mulţumită

Aplici pe încheieturi şi freci mulţumită

Nu ştim de unde s-a perpetuat acest mit, că trebuie să aplici parfumul pe încheieturi şi apoi să freci asiduu, de parcă ai dori să "lipeşti" notele de pielea ta. De fapt, tot ceea ce reuşeşti este să scurtezi durata de viaţă a parfumului, distrugând aproape integral notele de vârf, diminuându-le pe cele de mijloc şi afectând chiar şi puternicele accente din baza parfumului. Îţi va fi greu să renunţi la acest obicei, dar este un absolut necesar să o faci, dacă vrei să miroşi precum o zeiţă!

Tocmai ţi-ai descoperit parfumul preferat şi pleci din mall cu certitudinea că de acum încolo îi vei înnebuni de plăcere pe ceilalți, atunci când îi vor simţi ”aroma”! Ajunsă acasă, abia aştepţi să îl încerci, dar constaţi că, deşi noua ta minune olfactivă era încadrată în categoria parfumuri foarte rezistente, pe tine nu ţine mai mult de cinci minute!

Află din galerie care sunt cele mai comune greşeli pe care le fac fetele atunci când folosesc parfum. Tu ai comis vreuna dintre aceste erori regretabile, care îţi compromite aroma corporală?

Consultă aici şi lista de „porunci” a femeilor care miros bine, ale căror secrete îţi vor asigura o apariţie cu parfum obsedant!

Surse foto: pexels.com, pixabay.com, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!