Black Scrub Erborian, de la Sephora, tratament de înfrumusețare 2 în 1

Black Scrub Erborian, de la Sephora, tratament de înfrumusețare 2 în 1

Simona Josan

Machiajul a devenit nu doar artificiul prin care îmi scot în evidență trăsăturile, dar și o necesitate. Fondul de ten și iluminatorul s-au transformat într-o „a doua mea piele”, pentru că doar așa am impresia că pielea mea nu mai are imperfecțiuni, nu mai lucește în zona T și are strălucire de porțelan, exact așa cum îmi place mie.

Pentru că folosesc aceste două produse zilnic, porii mei ajung la jumătatea săptămânii încărcați, motiv pentru care și machiajul meu seamănă mai degrabă cu opera unui meșter zidar, iar pielea se decojește și capătă aspect de hârtie creponată. Gelurile purifiante sunt utile, însă nu fac suficient. Așa mi-am dat seama că am nevoie de ceva care să acționeze în profunzime. Ceva mai puternic, bazat pe o tehnologie nouă, ceva ce nu am mai încercat până acum și care să mă scape de toate impuritățile care se fixează în epidermă cu precizia unui ceas elvețian.

După câteva experimente nereușite, care m-au costat destul de mult, am descoperit Black Scrub Erborian, produs pe care l-am găsit pe sephora.ro. Știam de minunile pe care le face cărbunele, acest detoxifiant natural cu multiple întrebuințări, însă nu m-aș fi gândit că l-aș putea folosi și pentru față.

Black Scrub Erborian, masca de la Sephora

Black Scrub Erborian, Sephora.ro, 105 lei

Am dat cei 105 lei pe mască, nerăbdătoare să încerc produsul și să aflu dacă efectul este, într-adevăr, cel promis pe ambalaj: „Mască cu acțiune triplă - elimină impuritățile, îndepărtează celulele moarte și absoarbe excesul de sebum, pentru un efect matifiat. De asemenea, contribuie la îmbunătățirea texturii pielii și elimină luciul inestetic al tenului, pentru un aspect purifiat, mat, mai neted și mai radiant”.

M-au câștigat la „îndepărtează celulele moarte”, dar, cum mă atrag foarte mult produsele care se găsesc în ambalaje glamorous, privind tubul negru, elegant, cu capac arginitiu, am avut senzația că testez ceva high-class, la care au acces doar vedetele de la Hollywood.

Esența flaconului era cea care avea să-mi câștige definitiv fidelitatea. Textura fluidă, ușor gelatinoasă, și culoarea neagră recunosc că m-au surprins, pentru că lumea minunată a cosmeticelor oferă mai degrabă produse cremoase, în culori pastelate, care te îmbie chiar să le deguști (nu, să nu faceți asta acasă, oricât de tentant ar fi!). Totuși cărbunele stă la baza acestui tratament-minune. Deci, chiar nu ar fi trebuit să mă mire!

Cum am procedat?

Pe tenul curat, demachiat, am aplicat o peliculă fină din Black Scrub. Iată ce am constatat: contactul cu pielea îți dă o senzație de răcorire, nu se întinde uniform, porii devin mai pronunțați atunci când o aplici, nu curge – deci poți face liniștită altceva timp de trei minute, cât ar trebui să acționeze, are un miros foarte plăcut.

După timpul de acționare de trei minute, cu vârfurile degetelor ușor umede, masezi suprafața pe care ai aplicat scrub-ul. De fapt, aici începe „magia”, pentru că Black Scrub de la Erborian are o serie de particule fine care pătrund în profunzimea pielii și curăță toate impuritățile. Inițial am stat cu emoții, pentru că m-am gândit că un scrub ar putea să provoace iritații tenului meu sensibil, însă acesta este foarte blând cu pielea.

Femeie cu masca neagra pe fata

Rezultatul? Chiar de când am început să îmi îndepărtez masca, ușor, cu apă călduță, am simțit catifelarea tenului. După ce l-am uscat, am observat că zona T nu mai lucea, iar porii păreau că au 16 ani :). Tenul era curat, fără luciu și fără impurități.

Black Scrub acționează nu doar ca un exfoliant, ci și ca o mască. Așadar, pot să spun cu mâna pe inimă că am ieșit în câștig cumpărând cu 105 lei un produs... 2 în 1. Altfel, ar fi trebuit să investesc în două produse cosmetice care să acționeze precum Black Scrub.

Și, pentru că m-a cucerit produsul din colecția Korean Beauty, am fost curioasă să aflu care este secretul acestui scrub miraculos. Am aflat că ingredientele și formula au fost atent alese și pregătite de un om de știință chiar din Coreea de Sud, Hojung Lee, cu sprijinul ambasadoarei Erborian, Katalin Berenyi.

Pornind de la ritualurile de îngrijire ale coreenelor, „pactul” lor pentru frumusețe s-a concretizat în această gamă, Erborian, de care vă sugerez să profitați și voi!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.