Boyish Brow, modelul de sprâncene pe care trebuie să îl încerci în 2016!

Boyish Brow, modelul de sprâncene pe care trebuie să îl încerci în 2016!

Viorica Ghinea, redactor

Cu siguranță ai observat încă din sezoanele trecute că multe dintre modelele de pe podium aveau sprâncenele groase, cu aspect cât mai natural. Probabil că atunci ai avut impresia că este vorba despre o neglijență din partea specialiștilor. Nici vorbă de așa ceva! Atunci lua naștere modelul de sprâncene care va face furori în 2016 - Boyish Brow.

Așadar, dacă până în prezent obișnuiai să îți subțiezi sprâncenele, uită de clasica lor formă și încearcă acest stil cu aspect natural și ușor messy!

Boyish Brow, modelul-vedetă de sprâncene în 2016

Lookul natural se află de câteva sezoane în grațiile specialiștilor beauty, așa că nici sprâncenele nu au scăpat de sub lupa lor. Ei încurajează în 2016 renunțarea la sprâncenele subțiri, perfect conturate, și abordarea celor de tipul Boyish Brow. Se pare că acesta este încă un element „furat” de la reprezentanții sexului opus.  

 

A photo posted by Ardell Lashes (@ardell_lashes) on

Dacă îți dorești să încerci acest model de sprâncene în 2016, află că vei avea nevoie de răbdare. Ele nu vor crește peste noapte, astfel că va trebui să mai aștepți puțin până să te poți bucura de un look natural și lejer. Vestea bună este că poți grăbi procesul de creștere a firelor de păr apelând la tratamente de îngrijire și stimulare a rădăcinii. Iată AICI câteva rețete eficiente!

 

A photo posted by Ine Neefs Army (@ineneefsarmy) on

Crezi că nu te-ar avantaja acest model de sprâncene? Ei bine, te înșeli! Specialiștii în domeniu spun că trendul Boyish Brow avantajează orice fizionomie, scot în evidență ochii și oferă privirii o notă caldă, spre deosebire de sprâncenele subțiri care înăspresc chipul.

 

A photo posted by @wespeakbeauty_ on

 

A photo posted by Ine Neefs Army (@ineneefsarmy) on

Chiar dacă trendul Boyish Brow, modelul-vedetă de sprâncene în 2016, inspiră un look natural, nu înseamnă că el promovează renunțarea totală la stilizare. Machiajul sprâncenelor este în continuare în top beauty trends. În locul creioanelor speciale, care nu oferă un aspect natural, folosește mai degrabă farduri de sprâncene. Nu le „umple” de culoare, ci optează pentru un stil simplu. De asemenea, investește într-un gel ori o ceară pentru sprâncene.  

În concluzie, uită de pensarea excesivă a sprâncenelor! Câteva fire rebele nu vor mai fi de acum o rușine. Încearcă și tu acest model de sprâncene în 2016 și te vei îndrăgosti de efectul lui vizual!

Surse foto: Instagram.com, splashnews.com

Articolul urmator
Ce sprâncene ți se potrivesc în funcție de forma ochilor?
Ce sprâncene ți se potrivesc în funcție de forma ochilor?
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?
Incepe quiz
Ce antrenament de slabit ar trebui sa incerci dupa sarbatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.