Cum am devenit mai frumoasă peste noapte, cu Pumpkin Sleeping Pack

Cum am devenit mai frumoasă peste noapte, cu Pumpkin Sleeping Pack

Simona Josan

Da, este visul oricărei femei să devină, eventual peste noapte, varianta ei mai frumoasă. Credeam că este posibil doar în basme. Și totuși o zână bună mi-a îndrumat clicurile către sephora.ro, unde am descoperit un produs despre care urma să constat că mă va surprinde. Total!

„Vinovată” de entuziasmul meu adolescentin este masca Pumpkin Sleeping Pack, de la Too Cool for School, pe bază de dovleac.

Too Cool For School, Pumpkin Sleeping Pack

TOO COOL FOR SCHOOL, Pumpkin Sleeping Pack, Sephora.ro, 84 de lei

Hidratare, hrănire și exfoliere. Pe timp de noapte. Aceste trei efecte erau promise pe ambalajul cool, în culoarea simpatică a dovleacului, flacon ce aduce cu cel al unei creme de mâini fructate pe care liceenele le poartă în kitul lor de frumusețe din ghiozdan.

Am pielea uscată și sensibilă, iar un produs care să acționeze mai mult decât o cremă hidratantă chiar mi-ar fi fost necesar. Mă așteptam ca din tubul portocaliu să iasă o emulsie în aceeași culoare, cu miros de dovleac. Conținutul arăta ca o cremă intens hidratantă, în culoarea caisei, cu o mireasmă fresh, fructată.

Realizată în Coreea, masca pe bază de dovleac conține ingrediente precum extract de dovleac, vitamina A și caroten, menite să formeze o barieră protectoare pe timp de noapte, dar care în același timp să aibă efect de detoxificare și exfoliere.

Avea să treacă oare testul? Urma să mă trezesc cu pielea hidratată și mult mai fină, ca a coreenelor, după cele 8 ore de somn?

Cu fluturi în stomac, m-am demachiat, am curățat tenul cu loțiune tonică, după care am aplicat emulsia, masând cu vârfurile degetelor. Pe măsură ce se încălzește, masca devine transparentă și se întinde foarte ușor. Intră în piele imediat, așa că nu trebuie să aștepți să se usuce până când adormi, cu grijă că vei păta fața de pernă.

Se poate ceva mai simplu? Sigur că nu! Am adormit ca un bebeluș, iar dimineața am crezut că am făcut o călătorie în timp, stația „perioada liceului”. Am curățat pelicula fină cu apă călduță, iar efectul a fost extraordinar: pielea părea intens hidratată, nici urmă de celule moarte sau alte impurități. Însă adevărata minune am constat-o după ce mi-am uscat tenul. Parcă făcusem un tratament cu acid hialuronic. Acum am înțeles de ce hidratarea este atât de importantă pentru epidermă și, inevitabil, m-am gândit la pielea lipsită de riduri a femeilor din Coreea, țara de baștină a acestui produs magic.

Femeie cu voal portocaliu pe chip

Imposibilul devenise posibil, eram mai frumoasă peste noapte. Și nu doar pentru că pielea mea era mai catifelată, mai hidratată, mai curată și mai tânără, ci și pentru că, văzând acest rezultat, o stare de bine s-a activat instantaneu, iar soarele a început să strălucească mai tare, florile au căpătat o mireasmă intensă și, brusc, lumea a devenit mai bună.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.