Cum să îți faci unghiile de Sfântul Valentin în 2017

Cum să îți faci unghiile de Sfântul Valentin în 2017

Redactor Alexa Galgau

De Valentine's Day, bărbații își aleg un tricou sau o cămașă mai specială, își aranjează puțin părul și sunt gata. Pentru noi însă, pregătirile sunt mult mai complexe și, deși sexul opus nu prea ne înțelege, fiecare detaliu este important ca să ne simțim bine. Orice femeie vrea să arate perfect de Valentine's Day, pentru ea însăși, dar mai ales pentru iubitul ei, care trebuie să vadă cât de norocos este!

Noi te ajutăm să obții lookul perfect și am ales pentru tine cele mai frumoase modele de manichiură pentru această ocazie. Iată cum să îți faci unghiile de Sfântul Valentin în 2017!

Cum să îți faci unghiile de Sfântul Valentin 

De Sfântul Valentin, vedem inimioare peste tot în jurul nostru, așa că nu este de mirare că și modelele de unghii sunt inspirate din această tematică. Poți să porți și o manichiură simplă, cu oja preferată, dar nu e păcat să nu ai una deosebită în această zi specială?

Rozul este una dintre culorile oficiale ale Zilei Îndrăgostiților, așa că mizează pe contrastul dintre roz deschis și negru pentru a obține o manichiură perfectă. Pentru un plus de originalitate, folosește o ojă cu glitter pe unul dintre degete.

Dacă preferi o manichiură mai discretă, dar care se încadrează în tematica specifică zilei de 14 februarie, optează pentru o ojă metalizată, într-o nuanță neutră. Scrie cu roșu peste această culoare și vei obține un contrast interesant, care atrage privirea, dar nu este deloc strident.

Unghiile ombre sunt în continuare în trend și poți realiza o manichiură perfectă pentru Sfântul Valentin dacă folosești culorile specifice acestei zile. Adaugă câteva detalii - puțin scris, o inimioară, niște dungi etc. - și vei reuși să obții un model de unghii original, numai bun pentru această ocazie.

Pentru femeile pline de pasiune, care definesc conceptul de femme fatale, o manichiură cu ojă roșie este întotdeauna cea mai bună opțiune. Pentru a intra și mai mult în tematica Zilei Îndrăgostiților, folosește pe o singură unghie ojă cu glitter auriu pentru a picta o inimă.

Atunci când te dai cu ojă albă, poți să pictezi orice peste aceasta și să folosești orice altă culoare, fără să riști să treci granița spre vulgaritate. E nevoie de multă răbdare pentru a realiza această manichiura cu inimioare, dar efortul merită din plin!

Dacă ți se pare prea banală manichiura de mai sus, poți să pictezi una sau două unghii cu o ojă cu sclipici roz sau roșie, în funcție de efectul pe care vrei să îl obții.

Oja cu glitter este în continuare în trend, iar modelul de unghii de mai jos este dovada că poți îmbina un stil mai pretențios cu tematica specifică de Valentine's Day. Oja aurie transformă întotdeauna o manichiură banală într-una sofisticată și poți să creezi cu ea niște detalii superbe.

Acum nu duci lipsă de idei referitoare la cum să îți faci unghiile de Sfântul Valentin în 2017,așa că ești cu un pas mai aproape de lookul perfect!

Uite care sunt tendințele în manichiură în 2017!

Articolul urmator
Biotina pentru păr: cum acționează?
Biotina pentru păr: cum acționează?
Ar trebui să îți faci breton?
Incepe quiz
Ar trebui să îți faci breton?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.