De ce nu este bine să-ți săruți iubitul când ai ruj pe buze

Redactor Andreea Baluteanu

Te faci frumoasă pentru el, așternându-ți pe buze un ruj roșu ca focul, care îți intensifică factorul de seducție la cote nebănuite! Dar, deși arăți precum o zeiță care a catadicsit cu generozitate să se uite la un muritor de rând, el se abține să te sărute, chiar dacă este evident cât de tare își dorește să o facă!

Află, din rândurile de mai jos, de ce relația dintre tipi și cel mai popular produs de makeup nu e deloc armonioasă! Mai mult, îți explicăm și noi, cele mai înfocate utilizatoare ale rujului, de ce nu e recomandat să îl săruți cu buzele colorate!

Ai chef de tandrețe? Renunță la ruj!

Adorăm sărutările dulci și rujul roșu ca focul, așa că faptul că cele două mari plăceri ale noastre nu se împacă prea bine ne provoacă de fiecare dată tristețe. Dar de ce nu este recomandat să te săruți cu iubitul tău, atunci când buzele îți sunt colorate în cea mai fierbinte nuanță de roșu?

cuplu urme de ruj

În primul rând, o repriză hot de sărutat, cu ruj pe buze, îți va compromite machiajul. Dacă nu vrei să ieși din brațele sale tremurând nu de plăcere, ci de groază, la vederea propriului chip mânjit cu ruj până la sprâncene (da, poate că exagerăm, dar știi despre ce vorbim), va trebui să scoți rujul din relația voastră!

Acum, că am identificat principalul motiv pentru care TU nu ar trebui să porți ruj atunci când te giugiuleşti cu el, să ne gândim puțin și la iubitul tău. Rujurile nu sunt chiar cel mai gustos produs cosmetic, dar, dincolo de faptul că el nu va mai considera că buzele tale sunt apetisante, va ingera și compuși chimici destul de neprietenoși cu organismul său. Chiar dacă îți imprimă o nuanță frăgezie pe gură, iubitul tău ruj nu e nici pe departe la fel de inofensiv precum fructele de pădure și îi poate provoca probleme de sănătate tipului care l-a înghițit.

Nu în ultimul rând, oricât de mult ți-ar plăcea să îl acoperi de sărutări, lasă-i alte semne de iubire, nu pupicii colorați pe față și trup. La fel cum ție nu îți place să fii nevoită să te cureți energic de petele de ruj după ce v-ați sărutat, nici el nu e fan al acestei operațiuni. Ba, mai mult, e chiar mai dezgustat decât tine.

Concluzia? Ascultă-l data viitoare când te roagă să nu te mai dai cu ruj pe buze!

Cum poți să îți împaci iubitul cu rujul

Nu vrei să renunți în ruptul capului la aliatul numărul unu al frumuseții tale sau iubitului tău îi place prea tare cum arăți cu ruj? Iată care sunt trucurile care vă pot asigura o relație armonioasă...în trei!

cuplu sarut

Folosește un ruj rezistent la transfer. Pe piață există formule care stau cuminți pe buze și nu migrează nici pe el, nici în afara conturului tău.

Apelează la o bază. Așa cum există o bază pentru fondul de ten, au apărut și produse specializate, care garantează o mai bună aderență a rujului, dar care previn și transferul din timpul sărutărilor.

Optează pentru ruj mat. Este mai rezistent decât cel cremos, așa că vă va face mai puține probleme.

Cum ștergi urmele de ruj. Nu ai ascultat de sfaturile noastre și acum regreți că ai folosit ruj? Dacă nu ai un demachiant ultra eficace la îndemână, folosește un burețel îmbibat în puțin fond de ten sau corector (știm, va protesta), sau, dacă ești la el acasă, apelează la trucul makeup artiștilor: un strop de cremă de ras.

Tu vei ține cont de recomandarea noastră? Renunți de acum încolo să te mai rujezi când îl săruți, sau să îți mai alinți iubitul când ai buzele colorate?

Surse foto: IStock

Articolul urmator Dermatologii recomandă: de ce este indicat să pui zahăr în șampon atunci când te speli pe cap

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.