Iată cum se aplică oja semipermanentă!

Marţi, 24.05.2016
de Bianca Geica

Odată ce descoperi avantajele manichiurii semipermanente, nici nu te mai gândeşti să îţi colorezi unghiile cu ojă clasică! Spre deosebire de lacul de unghii obişnuit, care îşi pierde luciul şi nu rezistă pe unghii mai mult de 2-3 zile, oja semipermanentă îţi oferă garanţia unei manichiuri fără cusur timp de 3, chiar 4 săptămâni.

Pe lângă garanţia unei manichiuri imepcabile şi rezistente, trebuie să mai ştii că oja semipermanentă nu dăunează unghiilor fragile şi casante, fiind chiar recomandată în astfel de cazuri. Nici lampa UV, esenţială pentru fixarea ojei şi desăvârşirea manichiurii semipermanente, nu reprezintă un pericol, întrucât expunerea are loc la un interval de 3-4 săptămâni.  

Vestea bună este că nu mai trebuie să mergi la salonul de înfrumuseţare în fiecare luna pentru a-ţi reîmprospăta manichiură! Cu ajutorul produselor potrivite, îţi poţi face singură unghiile cu ojă semipermanenta în confortul propriei case! Un vis devenit realitate în special pentru femeile active, mereu ocupate, cărora timpul nu le permite să meargă periodic la salon.

De unde poţi cumpăra produsele necesare unei manichiuri semipermanente impecabile? Magazinul online baff.ro îţi pune la dispoziţie zeci de nuanţe de oje semipermanente, lămpi UV adaptate nevoilor tale şi alte ustensile necesare obţinerii unor unghii perfecte! Însă înainte de a-ţi pune la punct kit-ul pentru o manichiură fără cusur, trebuie să ştii care sunt paşii aplicării ojei semipermanente pe unghii.

Cum se aplică oja semipermanentă:

  • Se pregăteşte unghia împingând cuticulele şi se defineşte formă unghiilor;
  • Se mătuieste suprafaţa unghiei cu un buffer foarte fin;
  • Se îndepărtează praful de pe unghii cu ajutorul unei perii pentru deprafuit;
  • Pe fiecare unghie se aplică Nail Prep care se usucă la aer imediat;
  • Pe fiecare unghie se aplică Primer care se usucă la aer în aproximativ 1 minut;

Dahlia Beauty Nail Prep - 16.9 lei

Dahlia Beauty Primer - 16.9 lei
  • Se aplică baza pentru oja semipermanentă - Base Coat în strat subţire fără să se atingă cuticulele şi se usucă la lampa UV timp de 90 de secunde;
  • Se aplică primul strat de ojă semipermanenta color, subţire, fără să se atingă cuticulele, se usucă la lampa UV 3 min;

Dahlia Beauty Base Coat - 39.9 lei

Dahlia Beauty Gel Polish - 36.9 lei
  • Se aplică al doilea strat de ojă semipermanentă color, subţire, fără să se atingă cuticulele, se usucă la lampa UV 3 min;
  • Se aplică luciul pentru ojă semipermanenta – Top coat, fără să se atingă cuticulele, se usucă la lampa UV 3 min şi se aşteaptă 2 minute;
  • Se îndepărtează stratul lipicios de pe toate unghiile cu Cleaner.

Îndepărtarea ojei semipermanente

Sunt trei moduri prin care poţi îndepărta oja semipermanenta de pe unghii:

 

 

1. Pe paduri speciale pentru îndepărtarea ojei semipermanente se aplică Gel Polish Remover se înfăşoară detegele în paduri, se aşteaptă 10 minute, apoi se îndepărtează cu ajutorul unui beţişor din lemn pentru cuticule, reminescentele de ojă semipermanentă rămase. 


Dahlia Beauty Gel Polish Remover - 9.9 lei

2. În capsule speciale se adaugă Gel Polish Remover, se introduc degetele în aceste capsule se aşteaptă 10 minute, apoi se îndepărtează cu ajutorul unui beţişor din lemn pentru cuticule, reminescentele de ojă semipermanenta rămase. 

3. Se aplică Gel Polish Remover pe dischete demachiante, se aplică dischetele pe unghie, se înfăşoară degetele şi dischetele cu folie de aluminiu, se aşteaptă 10 min., apoi se îndepărtează cu ajutorul unui beţişor din lemn pentru cuticule, reminescentele de ojă semipermanenta rămase. 

Nu este atât de greu să-ţi aplici singură ojă semipermanentă, nu-i asa? Cu puţină îndemânare, poţi obţine cele mai frumoase modele de manichiuri chiar la tine acasă, fără să mai fii nevoită să laşi sume mari de bani la salon o dată la 3-4 săptămâni.

Intră pe baff.ro si cumpără-ţi toate produsele de care ai nevoie pentru a obţine o manichiură impecabilă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (2)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!