Inovație Bioderma, singura gamă cu acțiune pe factorul declanșator al acneei

Redactor Divahair.ro

Te-ai întrebat de ce unele persoane cu tenul gras au acnee și altele nu? Ultimele studii arată faptul că există un dezechilibru în compoziția sebumului, dezechilibru numit diseboree, factor declanșator pentru acnee. Imaginează-ți un ulei ținut la rece, acesta este vâscos și curge greu. Cam așa este sebumul persoanelor cu leziuni acneice. Acum imaginează-ți uleiul pus la cald, care devine foarte fluid. Acesta este sebumul unei persoane cu ten normal, fără acnee. Inovația Bioderma, Tehnologia SeboRestore, transformă sebumul vascos în sebum fluid, similar cu cel al pielii sănătoase.

Tehnologia SeboRestore se regăsește în cel mai nou produs Bioderma, Sebium Global Cover, produs tratament ce camuflează și tratează acneea în același timp. Crema compactă verde neutralizează roșeața, iar crema colorată înlocuiește cu succes fondul de ten, astfel un singur produs îmbunătățește aspectul fizic atât prin acțiunea sa de tratare, cât și estetic prin camuflarea leziunilor nedorite.

tratament cosuri Bioderma

Pe termen lung, Sebium Global Cover înseamnă îmbunătățirea calității sebumuui, coșuri și puncte negre reduse, semne accneice eliminate, putere mare de acoperire, aplicare facilă și 12 ore de matifiere și rezistență.

Produsul este disponibil în farmacii, la prețul recomandat de 68 de lei.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.