Oferă-ți buze senzuale, cu Sephora Flash Jumbo Lip Pencil

Oferă-ți buze senzuale, cu Sephora Flash Jumbo Lip Pencil

Ionelia Olteanu

De fiecare dată când vine vorba de machiaj, orice femeie îşi doreşte ca acesta să reziste o zi întreagă fără grija că s-a întins fardul sau creionul dermatograf. Pentru un machiaj ireproșabil însă este important, mai nou, popularul contouring, de care au devenit obsedate toate bloggerițele de beauty.

Nu am buze prea generoase, așa că, de-a lungul timpului am încercat numeroase produse care să mă ajute să am buze mai pline. Știam că, în primul rând volumul face ”muzica”, de aceea am mers pe mâna Sephora și de data aceasta.

Flash Jumbo Lip Sephora

Flash Jumbo Lip Pencil, 46 RON, sephora.ro

Flash Jumbo Lip Pencil este una dintre alegerile mele preferate în ceea ce priveşte conturarea și umplerea buzelor. Efectul de buze pline are loc instant, de la prima aplicare și rămâne timp îndelungat. Desăvârșește look-ul buzelor perfecte, conferind în același timp un aspect pigmentat și intens rujului pe care alegi să îl folosești. Are pigmenți intenși de culoare care îți garantează rezistența culorii, fără a migra inestetic de pe buze.

Are o textură moale, mătăsoasă, așa că este o plăcere să aplici acest produs pe buze. Le vei răsfăța cu o atingere de mătase și vei obține volum cât ai spune... ”fulger”. Îți dau un pont, care la mine funcționează de fiecare dată: trece milimetric deasupra conturului buzelor tale creionul și vei avea un efect de mărire instant. Iar nuanța prăfuită pe care am ales-o nu subțiază, ba dimpotrivă, îmi lasă senzația unor buze și mai pline.

Creionul este disponibil în 7 nuanţe, fiecare îmbogăţită cu ingrediente care te ajută să obții conturul perfect pentru buze mate sau lucioase. Nuanţa mea pe care mi-am ales-o a fost 01 Swift Nude Matte, un roz prăfuit, potrivit zi de zi, la serviciu, dar și la plajă - pentru că am nevoie de un look cât mai natural. 

Review Ruj Lip Stain Sephora.ro

Este important ca înainte de aplicare să foloseşti un balsam de buze pentru un plus de hidratare. Eu am ales Strivectin, tot de la Sephora, pentru că previne îmbătrânirea și, deci formarea acelor cutulițe pe partea superioară a buzelor, care s-ar accentua și mai tare cu un ruj în nuanța intensă aleasă de mine.

Apoi aplic în strat subţire Cream Lip Stain, în nuanța Infinite Rose, dar pentru o nuanță care să reziste, poţi să repeţi procesul aplicării acesui ruj. Fiind un produs care beneficiază de o formulă rezistentă, e nevoie de un demachiant bun care să elimine orice urmă de culoare de pe buze.

Este un produs elegant, iar ambalajul delicat îmi permite să îl țin atât în poșetă, dar și în minusculele clutch-uri sau în microbag, când ies în oraș. Dacă şi pentru tine contează aspecte precum nuanţele bogate, cremoase şi plăcute la aplicare, dar şi numărul de culori din care poţi alege, vei folosi cu satifacţie rujul Cream Lip Stain de la Sephora.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.