Participă la Seminar & Workshop Bucureşti - Photo-Aging & Dermatoze Solare!

Participă la Seminar & Workshop Bucureşti - Photo-Aging & Dermatoze Solare!

Redactor Divahair.ro

Din dorința de a-și ține mereu la curent clienții cu ultimele tehnologii în materie de frumusețe, Beauty One a dat startul unor seminarii și workshopuri în colaborare cu Dr. Manuela Ravescu, medic estetician, care abordează o temă nouă și interesantă – „Photo-aging și Dermatozele Solare. Prevenirea și tratarea îmbătrânirii premature a pielii”.  

Evenimentele vor avea loc pe 13 și 14 septembrie la sediul Beauty One și sunt dedicate specialiștilor și celor pasionați de estetică, având ca scop informarea acestora despre cele mai revoluționare și eficiente terapii, tratamente și echipamente din domeniul esteticii profesionale faciale.

Seminarul va fi susținut de Dr. Manuela Ravescu, medic estetician și manager Școala de Cosmetică, care va susține o amplă prezentare, abordând teme ca: modificările citologice, fiziopatologice și tratamentele dermatocosmetice de corectare. Totodată, ea va împărtăși specialiștilor cunoștințele sale medicale aplicabile în obținerea celor mai bune rezultate în terapiile anti-aging și cele mai eficiente metode de tratament.

În cadrul workshopului vor fi prezentate cele mai noi terapii faciale de prevenire și combatere a semnelor cauzate de îmbătrânire, însoțite de demonstrații practice pentru a arăta eficienţa acestora. Demonstrațiile vor fi susținute de Roxana Feder și Claudia Augustin, traineri Beauty One. Participanții vor avea șansa să lucreze cu cele mai avansate tehnologii  și terapii prezentate în ziua seminarului.

Accesul la seminar (ziua 1) este GRATUIT, dar se va face doar pe baza unei rezervări prealabile. Pentru workshop (ziua 2), locurile sunt limitate și se rezervă doar pe baza achitării unei sume de 100 delei + TVA, care se transformă după participare în voucher de produse la alegere. 

Pentru înscrieri și informații suplimentare, contactați reprezentanții de vânzări la numerele de telefon 0724.244.418/0724.244.402 sau accesați www.beautyone.ro.

Surse foto: pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.