Sephora Kiss Me Gloss – răsfăț cu aromă de piersici pentru buze

Sephora Kiss Me Gloss – răsfăț cu aromă de piersici pentru buze

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Când vine vorba de aspectul buzelor, lucrurile mereu vor fi complicate. Suntem în permanență în căutarea gloss-ului perfect, care să arate bine, să nu confere un aspect încărcat și care să hidrateze în același timp buzele.

Mie, spre exemplu, majoritatea produselor din comerț mi-au oferit o mare dezamăgire: fie culoarea nu era uniformă, fie se uscau prea repede, fie îmi încărcau buzele și le făceau să pară extrem de uleioase, dizgrațioase.

Nu mi-am pierdut speranța și am continuat să caut gloss-ul ideal, care să fie exact pe gustul meu. Am zis să pun stop experimentelor și să merg la sigur, așa că am ajuns direct pe site-ul Sephora și de această dată. După câteva minute bune de căutare, un gloss nou mi-a atras atenția: Sephora Kiss Me Gloss.

SEPHORA Kiss me gloss

Sephora Kiss Me Gloss, 31 RON, sephora.ro

Nu am fost niciodată pentru produsele cosmetice care arată mai mult a medicamente. Mereu am cumpărat cosmeticele de care am nevoie ținând cont de calitate, dar și de aspectul lor. Iar glossul acesta arată... delicios și vine într-un ambalaj foarte jucăuș.

În funcție de trăsături și de nuanța pielii, poți să îți alegi culoarea care să ți se potrivească cel mai mult dintr-o gamă variată de nuanțe portocalii și roz. Eu având tenul deschis am ales ceva potrivit, și anume nuanța Peach Obssesion.

fete date cu gloss

Prima impresie

Așadar, am deschis cu emoții recipientul, nerăbdătoare să încerc produsul. Primul simț care mi se activează atunci atunci când îmi cumpăr cosmetice noi este mirosul. Am impresia că acesta este foarte important pentru a-ți da seama dacă ceea ce ai luat este de calitate sau nu. Experiența m-a învățat că produsele de calitate mereu vor mirosi bine, mai ales atunci când vine vorba de rujuri sau gloss-uri.  Sephora Kiss Me Gloss m-a cucerit cu mirosul dulce și puternic de piersică.

Textura gloss-ului este mătăsoasă, fină și chiar m-am mirat că nu încarcă, spre deosebire de alte ”surate” din comerț. Aveam impresia că roll-on-ul alunecă singur și că eu alerg într-o livadă de piersici, culegând de ici-colo câte un fruct pufos și aromat. După ce am terminat de aplicat, nu am avut cum să nu remarc look-ul natural pe care noul meu produs mi-l oferea. Buzele mele radiau pur și simplu, și nu le simțeam deloc încărcate. Era cu adevărat magic!

Citind ce scrie pe ambalaj, totul devenea limpede în mintea mea. Extractul de piersică era cel care îmi permitea să îmi simt buzele atât de parfumate, dar și catifelate! Mai mult, uleiul de cocos și vitamina E îmi hidratau buzele în profunzime și mă lăsau să mă bucur de proprietățile acestora pentru mult timp, chiar și după demachiere. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, uleiul de cocos și vitamina E tratează buzele crăpate, afectate de factorii externi sau de produsele cosmetice de proastă calitate. Așadar, gloss-ul nu îți oferă doar un aspect de invidiat, ci îți și hrănește buzele în profunzime, lăsându-le mătăsoase și sănătoase.

Am vrut să văd dacă acest efect îndelungat este posibil, așa că am lăsat gloss-ul pe buze pentru 2 ore. După ce m-am demachiat, mă așteptam să descopăr un aspect uscat, iar buzele mele să pară deshidratate. Se pare că mă înșelasem. Sephora Kiss Me Gloss este un adevărat miracol! Buzele mele păreau că tocmai au făcut un tratament intens de hidratare! Aveau un aspect natural, iar pielea era intactă. Pentru toate aceste calități, am hotărât să nu mă mai despart niciodată de gloss-ul meu preferat. Acum îl iau cu mine peste tot, chiar și atunci când mă duc în parc sau la magazinul din colț. 

Sephora Kiss Me Gloss este acum cel mai bun prieten al meu, la care apelez de fiecare dată când vreau să mă răsfăț. Sephora mi-a făcut viața mai frumoasă și de această dată, deoarece mi-a permis să descopăr, în sfârșit, un produs care se ridică la standardele mele de frumusețe.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.