Spune STOP apei dure! Descoperă cea mai blândă şi eficientă metodă de curăţare a tenului!

Spune STOP apei dure! Descoperă cea mai blândă şi eficientă metodă de curăţare a tenului!

Eugenia Dinescu, redactor

Ştii cât de importantă este demachierea pentru sănătatea şi frumuseţea tenului tău, dar eşti sigură că îţi cureţi tenul în mod corect? Apa de la robinet este cu siguranţă cea mai comodă metodă, dar s-ar putea să nu fie tocmai potrivită pentru tenul tău. Cu un conţinut ridicat de clor, minerale nocive pentru ten şi un pH alcalin de 7, apa dură de la robinet poate afecta echilibrul natural al tenului, al cărui pH se situează în jurul valorii de 5. Iritaţiile, senzaţia de „piele care strânge”, zonele roşii și uscate sunt alte câteva semne ale efectului apei dure asupra tenului tău. Însă nu doar tenul uscat sau sensibil este afectat, ci şi cel gras sau mixt, care poate secreta şi mai mult sebum pentru a contracara efectele apei dure.

Există însă o alternativă mai bună pentru tenul tău? Garnier îţi oferă nu una, ci două soluţii mai blânde, mai rapide şi mai eficiente pentru demachiere: Apa Micelară Skin Naturals cu efect calmant şi hidratant, destinată tuturor tipurilor de ten, inclusiv celui sensibil, şi Apa Micelară Pure Active, adaptată nevoilor tenului gras şi mixt, cu un efect purificator. Nu a fost nicicând mai uşor să îţi respecţi promisiunea de a nu sări niciodată peste demachiere, pentru că Apa Micelară îţi asigură o curăţare completă dintr-un singur pas, fără clătire!

Ce se întâmplă când tenul tău întâlneşte micelele, moleculele inteligente din Apa Micelară Garnier? Spre deosebire de metodele tradiţionale de curăţare cu apă de la robinet, care dizolvă machiajul şi pot afecta bariera lipidică naturală, micelele acţionează mai blând, îndepărtând machiajul şi impurităţile fără să usuce pielea. Acestea se grupează în jurul particulelor de machiaj, praf sau sebum şi funcţionează întocmai ca un magnet pentru a ridica impurităţile care pot cauza congestia porilor, puncte negre, coşuri şi pori dilataţi. Testată oftalmologic şi dermatologic, Apa Micelară îndepărtează chiar şi cele mai „încăpăţânate” urme de machiaj de pe ten, ochi şi buze, însă nu necesită clătire sau mişcări de frecare,  care pot îţi pot agresa şi irita pielea.

Vei găsi Apa Micelară Garnier într-un format practic, de 400 ml, cât şi de 125 ml, pe care îl poţi strecura uşor chiar şi în cel mai încărcat bagaj de vacanţă. Convinge-te şi tu de efectul micelelor, pentru că Garnier îţi oferă posibilitatea de a testa gratuit Apa Micelară potrivită tipului tău de ten, înscriindu-te pe platforma www.apamicelara.garnier.ro! În plus, dacă vei convinge măcar o prietenă să renunţe la apa dură, aveţi posibilitatea de a câştiga fiecare Apă Micelară pentru un an! 

Ai nevoie de ajutor pentru a identifica tipul tău de ten şi Apa Micelară Garnier care ţi se potriveşte? Răspunde întrebărilor din quiz şi înscrie-te în competiţie pentru a testa gratuit Apa Micelară Garnier, chiar la tine acasă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.