Trucuri de frumuseţe de la fotomodelele Victoria’s Secret

Redactor Andreea Baluteanu

Este cineva care să poată contesta faptul că fotomodelele Victoria’s Secret se numără printre cele mai frumoase femei ale mapamondului? Cum viaţa lor se învârte în jurul aspectului fizic perfect, este clar că aceste modele superbe se află în posesia unor secrete de o valoare inestimabilă.

Descoperă în galerie trucurile de frumuseţe la care apelează fotomodelele Victoria’s Secret! Gigi, Kendall, Lily şi Candice sunt gata să îţi împărtăşească beauty tips-urile care le-au ajutat să atingă cele mai înalte culmi ale faimei. Mai avem un secret pentru tine: trucurile lor sunt perfecte pentru anotimpul cald.

Tu ce părere ai despre aceste trucuri de frumuseţe? Le consideri aplicabile şi în cazul tău?

Alessandra Ambrosio dezvăluie secretele bronzului perfect!

Alessandra Ambrosio dezvăluie secretele bronzului perfect!

Ai putea crede că expunerea la soare pe insule superbe este secretul bronzului ademenitor al uneia dintre cele mai cunoscute fotomodele Victoria's Secret, Alessandra Ambrosio. Frumoasa de origine braziliană se teme însă ca o muritoare de rând de îmbătrânirea prematură şi preferă să utilizeze un produs autobronzant cu intensitate graduală, îmbogăţit cu SPF 15. "Astfel pielea mea străluceşte, iar eu sunt perfect protejată, în acelaşi timp", a mărturisit supermodelul pentru ediţia americană a revistei Cosmopolitan

Balayage, secretul blondului superb al lui Gigi Hadid.

Balayage, secretul blondului superb al lui Gigi Hadid

Gigi împarte cu sora sa, Bella, şi cea mai bună prietenă, Kendall, supremaţia în lumea modelelor, dar pretinde că nu face nimic special pentru a arăta atât de bine (afirmaţie care a ridicat la cote nebănuite coeficientul de invidie la adresa ei). Gigi este însă recunoscătoare balayage-ului, pe care îl adoră pentru caracterul său nepretenţios. Dacă soarele californian de acasă i-a decolorat în mod natural şuviţele, această tehnică îi menţine părul luminos, fiind în acelaşi timp uşor de întreţinut, fără a necesita prea multe retuşuri.

Alimentaţia pentru plajă a lui Doutzen Kroes!

Alimentaţia pentru plajă a lui Doutzen Kroes!

Da, şi fotomodelele Victoria’s Secret au dificultăţi atunci când trebuie să se pregătească pentru plajă. Cu câteva săptămâni înainte de primele shooting-uri în costum de baie, Doutzen Kroes începe să fie (şi mai) atentă la ceea ce mănâncă. Ea exclude complet zahărul (adio ciocolată şi dulciuri) şi integrează în alimentaţie peştele şi legumele.

Produsul minune al lui Behati Prinsloo

Produsul minune al lui Behati Prinsloo

Îi va dărui un copil lui Adam Levine, aşa că trebuie să ştie ceva ce ne este interzis nouă, muritoarelor de rând. Behati Prinsloo jură că tenul ei radios este datorat serumului cu vitamina C (supermodelul foloseşte un produs Mario Bădescu), care are extraordinare abilităţi antioxidante şi îi protejează pielea de radicalii liberi.

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator 10 secrete de frumusețe din țările cu cele mai frumoase femei din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.