Cosmetics Beauty Hair 2019 – maratonul frumuseții se desfășoară la ROMEXPO

Redactor Divahair.ro

COSMETICS BEAUTY HAIR 2019, evenimentul reper pentru sectorul de beauty, se desfășoară în intervalul 26 - 29 septembrie, în Centrul Expozițional ROMEXPO.

Expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură - COSMETICS BEAUTY HAIR – este cea mai vizibilă platformă de prezentare pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură din România.

Manifestarea se adresează atât componentei de business, cât și consumatorilor finali. Astfel, pe perioada manifestării, expozanții vor avea posibilitatea de a încheia parteneriate strategice cu reprezentanții industriei și își vor expune produsele în fața publicului interesat.

Evenimentul ilustrează tendinţele în make-up şi hair styling, prezentate de profesioniştii domeniului, şi implică desfășurarea unor activități conexe dedicate atât specialiștilor din sectorul de beauty, cât și publicului larg: demonstrații de make-up; workshopuri; demonstrații cu tratamente pentru păr; demonstrații de tunsori; prezentări de instrumente pentru frizerie și coafor; concursuri tematice.

De asemenea, companiile prezente la eveniment aduc și ultimele tehnologii si echipamente destinate esteticii corporale.

COSMETICS BEAUTY HAIR este lider pe piața evenimentelor de profil din România și reprezintă o referință pentru profesioniștii din industrie. Contactează acum organizatorii și stabilește toate detaliile necesare participării la manifestare! >> www.expocosmetics.ro/contact-2/

Amploarea evenimentului este ilustrată de nivelul ridicat al tranzacţiilor realizate atât în timpul expozițiilor, cât şi ulterior, din numărul de companii expozante şi din prezenţa unui număr mare de vizitatori.

ROMEXPO S.A, societate comercială cu capital autohton, având ca acționar principal Camera de Comerț și Industrie a României, este cel mai mare Centru Expozițional din țară.

Spațiile ROMEXPO pot găzdui orice tip de evenimente: târguri și expoziții, concerte, congrese, demonstrații, cursuri sau petreceri private.

Acesta dispune de:

  • spații expoziționale - peste 60.000 de mp;
  • 2.000 de locuri de parcare;
  • acces auto facil dinspre Bd. Expozitiei și Strada Parcului, spre intrările B, C, D;
  • acces pietonal: intrările A și B;
  • 10 săli de conferințe, congrese, seminarii.

Mai multe informații despre Centrul Expozițional ROMEXPO pe: www.romexpo.ro sau pagina de Facebook - ROMEXPO SA

 

Articolul urmator Remescar – aliatul frumuseții tale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.