Country Spa Retreat își deschide porțile pe 22 februarie!

Country Spa Retreat își deschide porțile pe 22 februarie!

Alexandra Dragoi

 Pe 22 februarie 2018, Country Spa Health & Beauty Retreat își deschide oficial porțile pentru toți cei care doresc să abordeze un stil de viață sănătos cu scopul de a își îmbunătăți calitatea vieții.

spa

Country Spa Health & Beauty Retreat este un concept unic în România, amplasat pe malul lacului Snagov, lângă Pădurea Snagov (Codrii Vlăsiei), într-o zonă în care liniștea și natura te înconjoară, departe de tumultul orașului și de privirile indiscrete.

Pe locul actualului amplasament au fost descoperite vestigii arheologice care atestă locuirea zonei de peste 4000 de ani, fapt ce ne confirmă existența unei energii pozitive a locului, care s-a propagat în timp, până în zilele noastre. Parte din artefacte se pot vedea expuse în Boutique Hotel.

piscina spa

Realizarea complexului Country Spa Health & Beauty Retreat (Spa - Boutique Hotel - Medical Spa) a fost posibilă după eforturi susținute pe o perioadă de aproximativ 4 ani, cu o investiție de capital integral românesc, pornind de la un simplu câmp cu flori, plin de păpădii.

Astfel, păpădia – această plantă miraculoasa și vindecătoare, uneori subestimată, a devenit simbolul nostru, logo-ul companiei.

oameni la spa

Country Spa Health & Beauty Retreat este format din trei zone:

Boutique Hotel - oferă servicii de cazare și restaurant cu bucătărie proprie, având camere duble standard și 2 apartamente, o bibliotecă, un spațiu multifuncțional, iar la exterior, pe o suprafață de circa 10.000 mp, 2 piscine, jacuzzi, un teren de sport multifuncțional cu instalație de nocturnă, cinema în aer liber, amfiteatru, un foișor cu zonă barbeque, cuptor de pâine și loc de luat de luat masa. Nu în ultimul rând, o seră pentru producția proprie de legume bio pentru restaurant.

camera spa

Medical Spa - oferă consultații de nutriție, psiho-nutriție, anti-aging, bio-rezonanță, homeopatie. În parteneriat cu „Natural Beauty” by Adriana Petrescu se efectuează tratamente ce folosesc aparatură de ultimă generație – Ulthera și Vellashape III.

PRP, mezoterapie, fillere, toxină botulinică și alte proceduri estetice minim invazive sunt efectuate de către medicul estetician.

De asemenea, este disponibilă o sală pentru exerciții yoga, mindfulness și alte terapii de grup.

scaune

Spa/Wellness - amplasat pe malul lacului Snagov, conferind locului o atmosferă relaxantă, departe de tumultul orașului. Activitatea se desfășoară în 8 cabinete pentru terapii și ritualuri corporale, tratamente faciale, coafor, manichiură - pedichiură. Pentru relaxare și wellbeing, clienții noștri pot beneficia, de asemenea, de saună umedă sau uscată, dus emoțional, capsulă cu infraroșu, ozon și cromoterapie, zonă de relaxare. În perioada caldă, masajul se efectuează și în aer liber, pe malul lacului, în foișoare special amenajate. Zona de relaxare exterioară beneficiază de o pajiște cu șezlonguri, dușuri etc.

Misiunea Country Spa este de a promova și furniza un concept holistic de prevenție și tratament integrativ bazat pe facilitățile disponibile și parteneriate cu specialiști. Astfel, au fost create următoarele programe cu durata de 3, 6 sau 9 nopți: Beauty & Anti-aging, Slimming, Detox, Tranquility. Acestea reunesc terapii și proceduri cu acțiune sinergică profundă, adaptate în funcție de obiective.

incapere spa

Pentru a da viață acestui concept, i-am avut alături pe:

Dana Sota, consultant beauty & wellness;

Ciprian Sipoș, pe partea de design interior.

Dintre partenerii noștri actuali, fac parte:

Alina Stoica, nutriționist licențiat în biochimie, membru în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă, cu o varietate largă de specializări, menite să îi susțină activitatea desfășurată zilnic;

Oltjon Cobani, medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă:

Simona Chesaraicu, Sara Dochian, Lucian Negoiță - Centrul de Practică în Mindfulness

Carmen Iordache, trainer yoga.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați reprezentantului Country Spa Health & Beauty Retreat, Marcela Popa, la număr de telefon 0734671565 sau prin email la adresa: contact@countryspa.ro.

Surse foto: Country Spa Retreat

Articolul urmator
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Quiz spiritual: ce vedetă ai fost într-o viață anterioară?
Incepe quiz
Quiz spiritual: ce vedetă ai fost într-o viață anterioară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.