Cu ce să înlocuiești sărmăluțele: 8 coafuri de nașă la modă în 2017

Cu ce să înlocuiești sărmăluțele: 8 coafuri de nașă la modă în 2017

Sorina Corneanu

Atunci când ești nașă, alegerea unei ținute potrivite pentru nuntă poate fi o problemă cu adevărat dificilă, dar să te decizi asupra coafurii poate fi și mai greu. Chiar dacă atât de multe persoane recurg, an de an, la aceleași coafuri de nașă, deja celebrele sărmăluțe, asta nu le face nici atemporale, nici deosebite.  

Vezi cum să realizezi pas cu pas cele mai simple coafuri pentru petrecerea de nuntă!

Idei de coafuri de nașă la modă în 2017

Părul strâns la spate într-o manieră cât mai degajată, care să lase impresia unei coafuri simple, dar în același timp să aducă o notă elegantă, în care ai înserat în mod subtil un accesoriu fîn, este o idee excelentă atunci când vrei să ieși din tiparul nașei pentru care sărmăluțele reprezintă unica variantă.  

Dacă vrei ceva simplu, elegant, extrem de feminin și care să îți permită să te simți lejeră, fără a purta de grijă coafurii întreaga seară, alege un coc lejer, neglijent, prins cu un accesoriu aproape insesizabil. Nu vei intra nici în zona de căutare a perfecțiunii, în care să recurgi la coafuri comune, nici în nota simplității fără esență. Această coafură va fi cu siguranță o alegere reușită.

Pentru un look cu adevărat atipic, o coafură retro ar putea fi o idee perfectă. Îți oferă eleganță, un aer misterios, feminitate și te ajută să te remarci în mulțime. Accesorizeaz-o cu un element foarte mic, strălucitor, și te poți considera atracția serii.

Împletiturile de tip rusesc, realizate din părul ușor ondulat, sunt întodeauna o idee bună. Cum simplitatea rămâne cea mai mare dovadă de eleganță, dacă simți nevoia să accesorizezi, o diademă fină este suficientă. La fel de bine poți folosi împletitura pe post de accesoriu.

Imaginează-ți coada de cal clasică, realizată pe părul ondulat lejer și prinsă foarte degajat, astfel încât să permiți câtorva șuvițe să iasă rebele. Felicitări! Tocmai ai obținut un look modern, foarte fresh, delicat și lejer. E simplu de realizat și iese ușor din tiparele care definesc coafura clasică la care recurg de obicei nașele.

Te-ai gândit la flori în păr? Nu, nu trebuie să fii mireasă pentru a recurge la o coafură simplă, bazată pe o notă delicată. Indiferent că ai părul scurt, mediu sau lung, dacă alegi să îl îndrepți sau să îi faci bucle, florile prinse discret la spate sunt o variantă care poate deveni inspirație pentru viitoarele nașe.

Ondulat, răsucit și împletit, părul mediu sau lung este baza perfectă pentru coafuri în stil victorian. Dacă vrei cu adevărat un look care să rămână o amintire plăcută și puternică pentru cei mai mulți dintre cei aflați la eveniment, atunci nimic nu mai stă în calea coafurii care să te transforme în nașa perfectă.

Dacă ai părul scurt sau mediu, e suficient să îl ondulezi puțin, să îl răsucești și să îl prinzi la spate sau într-o parte. Nu ai nevoie de ore peirdute la coafor, nici de sfaturile prietenelor, nici de coafurile clișeistice. E suficient să ai la îndemână un ondulator, un accesoriu micuț, în care să prinzi părul după ce l-ai răsucit, iar coafura perfectă e la doar la câteva minute distanță.

Nunta nu ar trebui să devină o corvoadă din punctul de vedere al vestimentației și al coafurii. Mai multe ore petrecute la cumpărături și pe scaunul de la coafor nu înseamnă succesul unui look reușit. Optează pentru delicatețe, feminitate și pentru ceea ce te face să te simți cu adevărat tu. Atunci vei străluci, fără doar și poate!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion
Incepe quiz
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.