Culoarea de ojă pe care să nu o porți după 25 de ani

Culoarea de ojă pe care să nu o porți după 25 de ani

Ionelia Olteanu

Odată cu trecerea timpului, fiecare femeie își adaptează stilul de viață și felul în care se îngrijește în funcție de vârsta pe care o arată buletinul. Asta nu înseamnă că trebuie să se neglijeze, ci doar să fie atentă la alegerile pe care le face. Secretul tinereții stă în opțiunile corecte, iar asta se va vedea. Până la urmă, vârsta este doar un număr.

După 25 de ani, corpul tău suferă anumite transformări, iar acest lucru va fi vizibil. Fie că este vorba despre primele riduri sau despre câteva kilograme în plus, frumusețea ta poate avea de suferit, asta numai dacă nu vei avea grijă la unele aspecte. Evită să îți vopești părul în culori stridente, să te îmbraci cu haine mulate sau să optezi pentru manichiuri nepotrivite.

maini

Iată ce culoare de ojă ar trebui să eviți după 25 de ani!

Dacă până acum ai fost încântată să încerci absolut toate trendurile în materie de modă și frumusețe, este momentul să te oprești, mai ales dacă ai ajuns deja la pragul vârstei de 25 de ani. Nu spunem că trebuie să renunți la ceea ce îți place, ci doar că trebuie să fii puțin mai temperată și să dai dovadă de maturitate.

Adolescența a fost perioada în care ai profitat din plin de orice și aveai libertatea de a te delecta cu cele mai neobișnuite culori sau cu tunsori care mai de care mai îndrăznețe. Cu toate acestea, femeia rafinată trebuie să iasă la suprafață, așa că ai grijă să creezi contextul potrivit pentru acest lucru.

oja verde

Foto: Pinterest @ worldinsidepictures

Verde, albastru, galben sau chiar roz se numără printre culorile care fac ravagii în materie de manichiură, mai ales în rândul tinerelor de liceu și facultate care profită de orice ocazie pentru a ieși în evidență. Sigur ai avut și tu un astfel de moment de nebunie în care nu ți-a păsat ce vor crede ceilalți despre tine. Nu este de condamnat, cu toate am făcut asta. A venit însă momentul să înlocuiești oja neon, pentru că despre ea este vorba. Purtată după vârsta de 25 de ani, aceasta îți va oferi un aspect neglijent, dar și un look vulgar, descriere total nepotrivită pentru o femeie stilată.

unghii roz

Foto: Pinterest @ Jill Polley

Dacă îți este greu să crezi asta, gândește-te că poate chiar tu ai văzut o femeie în adevăratul sens al cuvântului care să aibă unghiile ca un semafor și care să te oripileze. Moda se schimbă, este adevărat, dar aceste schimbări trebuie adaptate în funcție de vârstă și de personalitatea pe care o ai.

Cu ce să înlocuiești oja neon

Dacă îți dorești într-adevăr să ieși în evidență, dar să îți păstrezi imaginea de femeie elegantă, poți obține foarte ușor acest lucru chiar și cu o manichiură simplă și cu o culoare de ojă care să te avantajeze. De exemplu, oja roșie este una dintre nuanțele care nu are șanse să se demodeze prea curând. Versatilitatea ei îți va permite să o porți cum vrei și să creezi manichiuri perfecte, indiferent de ocazie. Orice femeie stilată și cu bun-gust optează, măcar o dată, pentru unghiile roșii.

unghii rosii

Foto: Pinterest @ Oralia Arroyo

De asemenea, nuanțele neon pot fi ușor înlocuite cu discretul nude. Acesta este extrem de folosit, mai ales de femeile care știu cu siguranță ce trebuie să facă pentru a-și păstra rafinamentul și delicatețea. Se va potrivi de minune oricărui eveniment, iar tu te vei bucura de aprecierea celor din jur, dar și de faptul că reușești, cu succes, să îți scoți în evidență frumusețea naturală, specifică vârstei.

unghii nude

Foto: Pinterest @ ShopStyle

Manichiura este un element important care contribuie foarte mult la frumusețea unei femei. Având în vedere acest lucru, trebuie să ai grijă la alegerile pe care le faci în legătură cu nuanțele de ojă pe care le folosești. Încearcă pe cât posibil să le eviți pe cele neon, pentru a nu obține un look încărcat și vulgar.

Surse foto: Unsplash, Pinterest

Articolul urmator
Coenzima Q10: beneficii și proprietăți
Coenzima Q10: beneficii și proprietăți
Ce culoare de ojă ar trebui să folosești?
Incepe quiz
Ce culoare de ojă ar trebui să folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (79)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.