Cum folosești corect buretele de machiaj

Cum folosești corect buretele de machiaj

Redactor Andreea Baluteanu

Adorabili, colorați și atât de îndrăgiți de vedete și makeup artiști: burețeii de machiaj au devenit produse sfinte pentru orice devoratoare de beauty a zilelor noastre. Deși atât de răspândit, buretele de machiaj reprezintă un mister pentru multe dintre noi, încă, iar formele noi care apar necontenit pe piață fac și mai dificil procesul de înțelegere al lor.

Azi îți vom clarifica însă toate dubiile! Îți arătăm în rândurile de mai jos cum să folosești corect buretele de machiaj în toate formele sale. Facem lumină în sfera atribuțiilor și întrebuințărilor acestui produs-minune, pentru un makeup perfect!

Tot ce trebuie să știi: ghid de utilizare a bureților de machiaj

Îți dorești un chip perfect, cu piele netedă, impecabilă, și machiaj care rezistă întreaga zi? Nu da iama (neapărat) în raftul cu fonduri de ten, ci în cel cu accesorii pentru machiaj. Un burețel de machiaj performant face diferența dintre un makeup obișnuit și unul extraordinar și te va pune în evidență așa cum nu credeai că este posibil. Ca să îți demonstrăm super puterea unui burete de machiaj, noi am încercat produsele de pe 1001cosmetice.ro, locul în care farmecul celor 1001 de povești ale Șeherezadei este înlocuit de cosmeticele care ne transformă în protagoniste ale basmelor.

bureți

Mărturisim că noi suntem invidioase pe forma următorului burete de machiaj, deoarece ne amintește de silueta clepsidră la care visăm cu toate. Accesoriul profesional de pe 1001cosmetice.ro are o textură fină și se folosește în principal alături de fond de ten și corector. De ce ai nevoie de el? Spre deosebire de beauty blender-ul clasic și deja popular, acest burete de machiaj are o formă rotundă perfectă pentru a aplica produsele pe suprafețele extinse, precum fruntea, gâtul sau obrajii, și una mai ascuțită, ideală pentru zonele mai greu accesibile, precum nasul sau colțul ochilor. De asemenea, te ajută să controlezi foarte bine cantitatea de produs aplicată: dacă manevrezi buretele de machiaj de pe partea sa rotundă, vei obține o aplicare delicată, subtilă, și apăsând de pe cea mai îngustă, ascuțită, vei realiza o concentrare mai intensă a produsului.

burete

RIAL MAKEUP ACCESSORIES LATEX FREE BURGUNDY GOURD BURETE PENTRU MACHIAJ – 12 lei redus de la 15 lei

Următorul burete de machiaj este cu adevărat un instrument miraculos, fiind ideal pentru fetele care adoră să petreacă mult timp aranjându-se și care ar face orice pentru a obține look-ul desăvârșit. O prințesă urbană are nevoie de un accesoriu perfect pentru sculptarea feței sale. În tonuri vii de roz, buretele de machiaj are multiple utilizări: folosește partea rotunjită, decupată, pentru a aplica fondul de ten și vârful ascuțit pentru zonele ce necesită o abordare minuțioasă, precum colțul intern al ochiului sau puntea nasului. Partea plată a buretelui de machiaj îi conferă stabilitate, dar e excelentă și atunci când îți dorești să realizezi un contouring de zile mari.

RIAL MAKEUP ACCESSORIES LATEX FREE HOT PINK 3 SCULPTURE BURETE PENTRU MACHIAJ – 12 lei redus de la 15 lei

Nu e așa că următorul burete arată precum o operă de artă? Vei fi uimită de cât de multe întrebuințări are și vei adora să îi descoperi noi utilizări în fiecare zi. Uite cum ne place nouă să îl folosim: partea ascuțită e ideală pentru blending, iar cea decupată, rotunjită, pentru aplicarea corectorului în zona de sub ochi. Partea perfect rotundă facilitează întinderea fondului de ten pe suprafețe mari. Tips: pulverizează pe partea plată un spray de fixare sau un produs de tip mist și tamponează pe față la jumătatea zilei pentru a-ți reîmprospăta machiajul.

burete

RIAL MAKEUP ACCESSORIES LATEX FREE HOT PINK SCULPTURE BURETE PENTRU MACHIAJ – 12 lei redus de la 15 lei

Buretele de machiaj de mai jos, similar cu o sculptură, e dovada perfectă a evoluției accesoriilor de makeup. Ai la îndemână trei porțiuni: cea rotunjită, decupată, o suprafață plată, lată și un vârf în formă de semilună. Astfel conceput, buretele de machiaj se dovedește perfect pentru contouring, luând forma chipului tău. Evidențiază-ți trăsăturile cu el, utilizând suprafețele plate pe zonele netede ale feței și cele rotunjite în locurile greu accesibile, precum colțul interior al ochiului sau marginile nasului.

burete

RIAL MAKEUP ACCESSORIES LATEX FREE BURGUNDY SCULPTURE 3 FLAT BURETE PENTRU MACHIAJ – 12 lei redus de la 15 lei

Îți era dor de beauty blender și te întrebai când îl vei regăsi în ghidul nostru de utilizare al bureților de machiaj? Revenim cu ultima generație de produse de gen! Ai nevoie de un beauty blender din silicon, deoarece avantajele sale sunt nenumărate: nu absoarbe produs, materialul îl face perfect pentru o aplicare desăvârșită, uniformă, și este extrem de ușor de curățat. Folosește-l pentru aplicarea fondului de ten și bucură-te de toate super atuurile sale!

Beauty blender din silicon

RIAL MAKEUP ACCESSORIES TEANDROP SILICONE BURETE DIN SILICON PENTRU MACHIAJ – 13 lei redus de la 19 lei

E roz, strălucește ademenitor și e conceput din același silicon cu multiple beneficii. Îți prezentăm în rândurile de mai jos un nou beauty blender de efect. Buretele de machiaj nu absoarbe produs, așa că nu ai de ce să suferi pentru pierderea fondului tău de ten iubit. Sfârșite sunt și eforturile nesfârșite de a-l curăța, pe care le amâni mereu: acum nu mai ai motive să lași buretele murdar pentru că nu ai timp să îl speli, deoarece formatul din silicon nu are nevoie decât de un jet de apă caldă pentru a străluci de curățenie. E produsul se dovedește ideal pentru aplicarea fondului de ten și a pudrei!

BB roz

RIAL MAKEUP ACCESSORIES 3D WATERDROP SILICONE BURETE DIN SILICON PENTRU MACHIAJ – 13 lei redus de la 19 lei

Sperăm că te-am împrietenit cu cele mai importante tipuri de bureței de machiaj ale momentului. Descoperă-le întrebuințările magice și accesează 1001cosmetice.ro, locul unde vei descoperi produse de o calitate excepțională, la prețuri pur și simplu fabuloase. Reîntregește-ți trusa de makeup și bucură-te de frumusețea sublimă!

Articolul urmator
Greșelile de machiaj ale femeilor de peste 50 de ani care le îmbătrânesc, conform specialiștilor
Greșelile de machiaj ale femeilor de peste 50 de ani care le îmbătrânesc, conform specialiștilor
Ce machiaj de primăvară ți se potrivește?
Incepe quiz
Ce machiaj de primăvară ți se potrivește?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.