Nu Skin

Cum porţi genele petală, tendinţa verii 2017

Ionelia Olteanu

Dacă ar fi să ne luăm după ultimele tendinţe din beauty şi makeup, vara acestui an se anunță inovativă şi surprinzătoare. Dacă acum ceva timp vorbeam despre sprâncenele ghimpate, acum a venit vremea ca genele să treacă prin anumite schimbări care să le scoată şi mai mult în evidenţă. În mod surprinzător, nu este vorba despre rimel, aşa cum probabil te-ai fi aşteptat.

Stiliştii au profitat atât de mult de natura ofertantă, încât au introdus un concept total nou în materie de makeup: genele din flori, cu petale de flori reale care să fie puse pe gene.

Înainte să îţi faci vreo impresie despre acest tip de makeup, aruncă o privire asupra câtorva modele realizate de makeup artişti. În această imagine, modelul chiar arată ca o floare, iar fardul galben pe care îl poartă pare a fi polenul unei flori.

Pentru acest look a fost folosit fardul pentru ochi Colourpop’s Paper Tiger şi paleta Kat Von D’s Pastel Goth, nuanţa galbenă „Star”, potrivită pentru a da impresia de polen. Pe buze a fost folosit un contur lichid alb de la NYX pentru a crea un model punctat, care să arate ca un crin. Lookul a fost finalizat cu aplicarea florilor pe gene.

Eşti cumva alergică la flori? Nu este nicio problemă. Trebuie să ştii că stiliştii tratează florile înainte de a le folosi în procesul de makeup. Acestea sunt înmuiate într-o soluţie specială care acţionează asupra lor. Sună riscant, mai ales că este perioada alergiilor, dar este un look unic pentru care vei fi apreciată. Desigur, nu trebuie să te aştepţi să reziste prea mult, pentru că nici florile nu au viaţă lungă.

Tu ai avea curaj să încerci noua tendinţă a verii 2017 în materie de gene?

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta