Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum poți opri căderea părului

Luni, 13.05.2019

Un păr bogat, sănătos și puternic este visul oricărei femei, nu-i așa? Cu plete mătăsoase și dese de zeiță, lumea ne stă la picioare, dar provocările vieții moderne, dieta, rutina de îngrijire a părului sau asaltul hormonilor ne pun, de multe ori, în primejdie visul de a avea cele mai frumoase cosițe.

Din nefericire, pierderea părului este și o problemă de anotimp! Acest fenomen este mai predilect primăvara și toamna, în opinia specialiștilor, dar părul tinde să ne „părăsească” și după anumite evenimente din viața noastră: în timpul sarcinii sau imediat după naștere, în perioade de stres, ca urmare a unui dezechilibru emoțional sau hormonal puternic.

Azi avem, însă, o recomandare pentru tine! Este vorba despre Cadu-Crex, tratamentul dermato-cosmetic cu o formulă nouă care stopează și previne căderea părului! Cu rezultate dovedite prin studii, află de mai jos tot ce trebuie să știi despre noul prieten la cataramă al unui păr puternic și des!

Căderea părului, un coșmar demult uitat, cu Crescina Cadu-Crex

Din păcate, căderea părului este un fenomen cu atât mai greu de controlat cu cât e mai complex. Pentru majoritatea dintre noi, acest fenomen se acutizează primăvara sau toamna, dar sunt și situații în care părul cade în urma unor perioade stresante, în timpul sau după sarcină, ca urmare a unor tulburări hormonale sau emoționale, ori în urma degradării intensive a părului. Din fericire, așa cum există problemele, au apărut și soluțiile, iar specialiștii au descoperit Cadu-Crex, tratamentul dermato-cosmetic care poate fi folosit atât în fazele de prevenție, dar și stopare a căderii părului.

Produsul nou lansat pe piața din România se remarcă prin prezența unor substanțe cu potențial ridicat în stoparea căderii părului și în stimularea creșterii acestuia, toate ingredientele necesare fiind conținute într-o singură fiolă. Astfel, Cadu-Crex are la bază o combinație de hidroxiprolină și acid aspartic, aminoacizi care stimulează sinteza fibrelor proteice (în special a colagenului și a elastinei), contribuind și la elasticizarea pereților folicului de păr, dar și la îmbunătățirea funcționării țesutului conjunctiv din folicul. Mai departe, activatorii enzimatici întăresc legătura dintre rădăcină și folicul, astfel că firul de păr e mai puternic. Formula este completată de taurină, care protejează firul.

Care sunt motivele pentru care să alegi Cadu-Crex? Tratamentul dermato-cosmetic este singularizat prin trei atuuri: tehnologia transdermică, efectul de îngrijire al insulelor foliculare și concentrarea pe recreștere. Îți povestim despre ele în rândurile de mai jos!

Tehnologia transdermică permite pătrunderea și acțiunea substanțelor active despre care ți-am vorbit mai sus la nivelulul întregului scalp și în profunzimea sa. Cu alte cuvinte, Cadu-Crex nu are efect doar la suprafață, așa cum se întâmplă cu numeroase produse de acest gen, ci protejează, întărește și stimulează firul de păr încă de la rădăcina sa. Astfel, după cum s-a constatat, circa 95,4%* dintre moleculele active penetrează transdermic întreaga suprafață a scalpului, astfel că efectul de prevenție sau de stopare a căderii părului este unul „total”*.

Tehnologia transdermică presupune ajutorul oferit de 3 promoteri de absorbție, ce facilitează această penetrare în profunzime a ingredientelor. Aceștia modifică structura lamelară lipidică a spațiilor inter-celulare de la nivelul pielii, deschizând astfel calea pentru moleculele active cu greutate scăzută din compoziția Cadu-Crex. Astfel, tratamentul dermato-cosmetic are efect la nivelul bulbilor și foliculilor capilari, reducând pierderea firelor de păr.

Al doilea atu major al Cadu-Crex este reprezentat de faptul că nu acţionează doar asupra bulbilor firelor de păr, dar ci și asupra insulelor foliculare capilare. Despre ce este vorba? Despre cele mai întinse suprafețe din podoaba capilară (60-70%), ce tind să se rărească odată cu subțierea firului de păr. Inovația formulei Labo, Cadu-Crex, constă în prezența unor molecule brevetate care păstrează condițiile fiziologice optime de care au nevoie componentele insulelor capilare pentru a preveni detașarea prematură a firelor de păr. Cu alte cuvinte, fenomenul căderii părului poate fi oprit în cea mai sensibilă zonă a sa.

În al treilea rând, Cadu-Crex de la LABO se remarcă grație prezenței a unui procent de 20% aport de substanţe din tratamentul dermato-cosmetic Crescina Re-Growth. Prin urmare, tratamentul dermato-cosmetic nu doar previne căderea părului, dar și stimulează creșterea acestuia. Astfel, Cadu-Crex conține cele trei substanțe care lucrează pentru îndesirea și îmbogățirea podoabei tale capilare: Cisteină, Lizină și Glicoproteină.

Așa cum am menționat, Cadu-Crex are și rezultate dovedite prin studii și acum suntem gata să o demonstrăm! Tratamentul dermato-cosmetic a fost analizat în cadrul Istituto ISPE, într-un studiu clinic ce a avut drept subiecți 20 de persoane, bărbați și femei, care au fost supuși la două teste: test de tracțiune capilară (prin intermediul căruia este evaluată rezistența părului la o anumită forță de tracțiune pe 3 zone ale scalpului) și un test la spălare (pentru a delimita numărul de fire căzute). Iar rezultatele au fost mai mult decât edificatoare, după cum vei vedea în rândurile de mai jos!

Crescina Cadu-Crex este disponibil în 3 dozaje, pentru stadiu incipient, avansat și de pierdere gravă a părului, în formule speciale destinate pentru femei și pentru bărbați. Ca să te bucuri de rezultate care întrec orice așteptări, asociază folosirea tratamentului Crescina Cadu-Crex cu șamponul din aceeași gamă, Hair Loss, la rândul său dedicat celor 3 stadii diferite ale căderii părului.

Cu ce este diferit Cadu-Crex față de celelalte produse din gamele Labo? Tratamentul dermato-cosmetic despre care ți-am vorbit azi este dedicat în special căderii părului, fiind eficace din acest punct de vedere. În plus, produsele din gamă pot fi utilizate și pentru prevenție, mai ales că acum traversăm perioada cea mai propice de cădere a părului.

În gama produselor Labo, poți găsi și produse doar pentru rărirea părului (Crescina Re-Growth), pentru căderea și rărirea părului (Crescina Re-Growth & Anti-Hair Loss), dar și doar pentru fenomenul de rărire.

Prin urmare, fie că te confrunți cu căderea părului cauzată de anotimp, de o sarcină, de dezechilibre hormonale sau pur și simplu de o situație stresantă, vei obține rezultate grație Cadu-Crex de la Labo. Însă tratamentul dermato-cosmetic este util și dacă te îngrijești de aspectul tău fizic și știi că întotdeauna prevenția este bună! Așa că spune stop oricărui pericol care îți amenință podoaba capilară și bucură-te de un păr des și bogat cu Cadu-Crex!

Află mai multe despre Cadu-Crex de pe pagina de Facebook a brandului! 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!