Cum să ai o manichiură de salon la tine acasă

Redactor Andreea Baluteanu

Manichiura e cartea de vizită a unei femei, iar unghiile îngrijite reprezintă cheia unei bune impresii. Cu toate acestea, ne e destul de dificil să mergem la salon de câte ori ne dorim, fie din lipsă de timp, fie din lipsă de bani.

De acum încolo, poți adopta însă cele mai cool modele de unghii de pe Instagram! Îți recomandăm în rândurile de mai jos produsele de care ai nevoie pentru a obține acasă o manichiură la fel de reușită ca la salon. Descoperă-le în rândurile de mai jos!

Unghii ca în reviste, în intimitatea căminului tău

Ne plac mult poveștile de succes, mai ales atunci când acestea îmbină perseverența și talentul cu pasiunea pentru frumusețe. E caracterizarea perfectă a contextului reușitei Li Nails Boutique, afacerea uluitoarei Luminița Ionel. Supranumită Doamna Li, aceasta și-a transformat visul în realitate în februarie 2016, atunci când a pus bazele Li Nails Boutique, pentru ca în iulie 2017 să creeze pe Facebook grupul „Li nails boutique, totul despre noi, live-uri, unghii și tehniciene”, ce numără în prezent peste 34000 de membri. Comunitatea devine din ce în ce mai puternică, iar acum suntem invitate și noi să facem parte din ea, fiind tentate cu produse de calitate ireproșabilă, la prețuri atrăgătoare, care ne vor ajuta să avem o manichiură de salon chiar la noi acasă.

unghii

Iată mai jos produsele must-have pentru unghii de vedetă!

Secretul rezistenței, strălucirii, aspectului ireproșabil al manichiurii de la salon constă într-o pregătire temeincă a unghiei. Vei defini forma perfectă, oricare ar fi aceea, grație setului de pile refolosibile de tip buffer, 100/180. Te vei îndrăgosti și de culorile vii și te vei asigura că ai mereu la îndemână instrumentul pentru o manichiură perfectă. Poartă pila peste tot cu tine, pentru o manichiură de cinci stele.

pil

PILA REFOLOSIBILA TIP BUFFER 100/180

Continuăm lista de must have-uri pentru unghii perfecte cu un cleștișor pentru cuticule și colțuri, care te va ajuta să desăvârșești forma unghiei tale. Scapă de cuticulele încăpățânate (cele pe care nu le poți împinge cu un bețișor de lemn); vei vedea cum manichiura ta capătă instantaneu un aspect îngrijit.

clește

CLESTISOR CUTICULA

Nu îți tăia unghiile cu o unghieră, deoarece astfel nu vei obține acea finisare perfectă a manichiurii. Apelează la un instrument mai delicat și mai exact, în același timp, și investește într-o forfecuță pentru unghii de calitate.

forfecuță

FORFECUTA PENTRU UNGHII

Dacă vrei să ai mereu o manichiură îngrijită ca la salon, care să reziste timp de mai multe zile, să își mențină strălucirea și să se evidențieze în orice context, trebuie să investești în aparatură profesională. O lampă UV de calitate te va ajuta să obții acele unghii pe care și Rihanna ar fi invidioasă. Cu funcții de comandă digitală pentru pornire și oprire, cât și pentru selectarea timpului de uscare, modelul Ml-888 are trei poziții de timer (90, 120 și 180 de secunde și mod continuu de funcționare.

Lampa UV 36 W

Construcția unei unghii depinde în mare măsură și de calitatea gelului UV. Li Nails Boutique îți recomandă CANNI CRYSTAL GEL, un gel acrilic cu formulă inovatoare, o combinație dintre gel și acril ce prezintă o vâscozitate ridicată. Produsul se dovedește ideal pentru construcția unghiilor pe tips sau pe șablon. Se usucă în lampa UV timp de 2 minute, iar în lampa LED timp de 30-60 de secunde.

gel

CANNI CRYSTAL GEL ( POLY GEL ) 45 GR

Mergem mai departe pe scara priceperii și îți facem cunoștință cu un set de tips-uri care va transforma manichiura ideală într-o joacă de copii. Deținând 500 de bucăți, setul îți va ajunge multă vreme de acum încolo.

TIPS-URI 500 BUCATI

Unghiile stiletto făcute celebre de Kylie Kardashian sunt acum posibile grație setului de șabloane stiletto: 500 de bucăți care te vor ajuta să obții manichiura perfectă, celebră pe toate rețelele de socializare. Găsești setul pe linailsboutique.ro la un preț excepțional.

SABLOANE STILETTO 500 BUC. # 1 " LI NAILS BOUTIQUE "

Desigur, nu puteam uita de o ojă semipermanentă, într-o culoare în trend. Vei fi impresionată de rezistența sa. Folosește-o cu o lampă UV și fii pregătită să ai o manichiură de care te vei bucura timp îndelungat. Noi ne-am îndrăgostit de această nuanță superbă de mov, despre care îți amintim și că e favorita anului 2018!

ojă mov

CANNI OJA SEMIPERMANENTA NR. 031

Pigmenții trebuie neapărat introduși în arsenalul tău de produse pentru manichiura perfectă. Alege modelul „oglindă”, argintiu și seducător, și pregătește-te să captezi interesul tuturor cu unghii care îți vor reflecta frumusețea.

pigment

PIGMENT "MIRROR" SILVER

Vrei cele mai tari unghii, chiar la tine acasă? Aplică bijuterii în formă de coroană, precum o adevărată regină. Păstrează măsura, apelând doar la câteva accente, și vei fi „cea mai cea”!

bijuterii

BIJUTERII MICI UNGHII # 11 m

Și, pentru că o adevărată beauty queen are nevoie de un set pe măsură, îți recomandăm kit-ul special pentru unghii, ce conține tot ce are nevoie o fată gata pentru manichiura perfectă, chiar la ea acasă. De la lampa UV și freza profesională, tipsuri, șabloane, primer, baze, topuri, geluri colorate, ulei de cuticule, cleaner, șervețele de unghii, pensule, bețe, pile, forfecuțe, prosop și toate must have-urile unei fete cu unghii de prințesă.

kit

KIT UNGHII GEL

Intră și tu pe Li Nails Boutique și descoperă lumea în care manichiura perfectă e posibilă, chiar la tine acasă! Ai parte de nenumărate produse, pentru unghii ca la salon, așa cum numai vedetele își permit!

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator Manichiura care va domina vara 2022: feminină, ușor de obținut și de asortat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.